Kedy si váš partner dáva kondóm?
Zeny, viem ze to vyznie trapne ( preto som zalozila aj novy nick aby ma tu ludia nespoznali) ale doteraz sme kondomy nepouzivali, spociatku som brala HAK a potom sme sa dlhsie snazili o dieta. Teraz vsak HAK uz brat nechcem. Rozhodilo mi to cele telo. Tak sme sa dohodli na tejto forme ochrany.
Otazka: tie co pouzivate kondomy, kedy si ho partner navlieka? Mm az tesne pred tym ako ide dnu. No niekedy ma uz mokry penis, asi povestne kvapocky lasky. Utrie ho a navlecie. No jasa bojim ze na rukach alebo kondome ostanu zvysky a mozem otehotniet. Je to v pohode ci nie? Dakujem za odpovede.
@katharines ked uz je uhniezdene a srdiecko bije zena vie ze je tehotna...s telieskom byva menstruacia..s hormonalnym nebyva
@lavieenrose po oplodneni putuje oplodnene vajicko 4 dni do maternice, kde sa vsak embryo nemoze uhniezdit kvoli teliesku a preto je usmrtene a odplavene. Teda ide o potrat v rannom stadiu. A okrem toho malokedy si zena po 16 dnoch vsimne, ze je tehotna.
@katharines taj ja som si to vsimla kedze meskala menstruacia a mnoho inych tiez
@lavieenrose nie kazdy ma pravidelnu menstruaciu. Novy zivot zacina uz splynutim vajicka a spermie a vtedy skutocne maloktora zena vie, ze je tehotna. Ked meska menstruacia, tak babatko ma uz 2 tyzdne zvycajne a z biologickeho hladiska sa oznacuje za embryo. Rovnako prejavy tehotenstva su rozne.
@katharines och dakujem bez teba by som to nevedela..vobec som uz nebola tehotna trikrat ...

@lavieenrose ale aj ti co nechodia do kostola vznikli z tychto "buniek" a nijako inac. Najnovsie, ak si pamatam spravne srdiecko bije uz na 16 den.