Kedy už konečne skončia mrazy a zima?
Už aj vám ide na nervy tieto mrazy a zima? Neviete nahodou niekto kedy uz skončia tieto mrazy a celkovo zima? Presnejšie informácie keďže všade píšu inak a mne uz ide na nervy len stály neustupujuci mráz. Neznášam zimu !
.Keby som vyhrala v lotérii tak uz dávok zbalim kufre...
Celkovo sa mi zdá ze nastáva ochladzovanie a nie otepľovanie ako sa hovorí. Leto uz je len asi mesiac a ostatok zima a skur_ená zima . Celkovo ma to vyčerpáva a človek by len spal Neznášam toto obdobie. Minulý rok nebol tak mrazivý ako tento, dúfam ze nebude každým rokom horšie a horšie... Ako to vnímate vy?

Práveže teraz mám kopec energie, som prirodzene produktívna, cítim sa skvelo 🙂 Vonku sme kľudne denne aj pár hodín - stačí vhodné oblečenie 🙂
Naopak cez letné horúčavy som vyčerpaná, podráždená a nič sa mi nechce.
Takže ja sa teším z toho ako je teraz 😊
Úplne akoby som to písala ja. Denne som vonku na tom vyjebanom mraze 8 hodín (samozrejme prestávky mam). Už mi to ide na nervy. Teraz ležím pod dekou už 2 hodiny a neviem sa zahriať. Leto ani nebolo poriadne. A zima je nekonečne dlhá. Včera som čítala že príde oteplenie a o 2 hodiny článok ze 25cm snehu 🤮🤮🤮🤮🤮
@anonym_ff4e4a leto nebolo poriadne? Pohľadaj si letné príspevky, ako nariekaju, ze prečo je teplo.
Coze? Ja som praveze rada, skor mi je luto, ze takto bielo a zimno nebolo aj na Vianoce.
@anonym_autor Ja na leto nikdy nenadávam a vždy hovorím radšej sa budem potiť v lete než mrznúť v zime. Keďže leta máme ozaj malo tak si ho užívam. A trvá len 2 mesiace zatiaľ čo zima v kuse celý rok pomaly. V júli minulého roka bola nočná teplota 6°C na východnom Slovensku čiže toto sa na leto nepodobá. Naviac v zime a mraze sa mi zhoršila astma aj zdravotný stav . Hlavne vidím málo ľudí von a ked aj idú lebo musia tak hlava sklopná a len rýchlo aby nemuseli v tej zime byt vobec nikoho ani deti nevidím sa hrať oproti letu ani moje deti nechcú ísť von koli tej zime a o psovi ani nevravím 😆
Milujem keď sa ludoa v januári sťažujú, ze mrzne, a v júli, ze je teplo 🤣🤣
Úplne akoby som to písala ja. Denne som vonku na tom vyjebanom mraze 8 hodín (samozrejme prestávky mam). Už mi to ide na nervy. Teraz ležím pod dekou už 2 hodiny a neviem sa zahriať. Leto ani nebolo poriadne. A zima je nekonečne dlhá. Včera som čítala že príde oteplenie a o 2 hodiny článok ze 25cm snehu 🤮🤮🤮🤮🤮
@anonym_ff4e4a Veď presne toto moja reč .Tiež čakám na to kedy už minimum pobavia tie mrazy problémy s autami ma skoro každý druhý. A tiež sa neviem zahriať čo prídem zamrznutá na kosť .Píšu ze majú radi zimu ale ideš von a tam skoro minimum ľudí oproti lete 😂
@anonym_ff4e4a leto nebolo poriadne? Pohľadaj si letné príspevky, ako nariekaju, ze prečo je teplo.
@lukbe fakt nebolo. Keby som nebola 2t pri mori ani neviem ze nejaké leto je
@anonym_ff4e4a Veď presne toto moja reč .Tiež čakám na to kedy už minimum pobavia tie mrazy problémy s autami ma skoro každý druhý. A tiež sa neviem zahriať čo prídem zamrznutá na kosť .Píšu ze majú radi zimu ale ideš von a tam skoro minimum ľudí oproti lete 😂
@anonym_autor nikto vonku nie je dokopy 🤣 par deti sa hodí do snehu cestou domov zo školy. Kto môže sedí doma. Ani tie psy nechcú chodiť von hlavy sklopene dole a nulová aktivita 🤣🤣 radšej keby bolo 30 + celoročne by mi vôbec nevadilo 😁
@anonym_autor ake problémy s autami preboha ?
@anonym_autor asi tí, čo majú radi zimu, ju nemajú radi preto, aby sa flákali po uliciach, ale lyžujú, snowbordujú, korčuľujú. Tvoje deti nechcú ísť vonm naše nechcú ísť dnu
@anonym_autor u nás je 20cm snehu a -15 choď sa sánkovať 🤣😀
Konečne pekná zima a nie blato a dážď. Aj ked milujem leto, takáto zima mi nevadí
@anonym_autor nikto vonku nie je dokopy 🤣 par deti sa hodí do snehu cestou domov zo školy. Kto môže sedí doma. Ani tie psy nechcú chodiť von hlavy sklopene dole a nulová aktivita 🤣🤣 radšej keby bolo 30 + celoročne by mi vôbec nevadilo 😁
@anonym_ff4e4a nikto nie je vonku? To kde žiješ? Bola si niekde pri vodnej ploche? V živote som nevidela toľkp ľudí sa korčuľovať, hrať hokej, sánkovať sa, bežkovať.
Ja si naopak uzivam,ze konecne aj nasnezilo,aj mrzne...konecne zima ako ma byt.lebo veru za posledne roky tu okolo Viedne bola slabota.
Aj pre prirodu,zahradu je to lepsie.
Vyhynu skodcovia,nech vymrznu riadne.vsak z tych letnych horucav je tolko pliagy...
Chod sa prejsz niekde do lesa,je tam teraz uzasne..
@anonym_autor Ja na leto nikdy nenadávam a vždy hovorím radšej sa budem potiť v lete než mrznúť v zime. Keďže leta máme ozaj malo tak si ho užívam. A trvá len 2 mesiace zatiaľ čo zima v kuse celý rok pomaly. V júli minulého roka bola nočná teplota 6°C na východnom Slovensku čiže toto sa na leto nepodobá. Naviac v zime a mraze sa mi zhoršila astma aj zdravotný stav . Hlavne vidím málo ľudí von a ked aj idú lebo musia tak hlava sklopná a len rýchlo aby nemuseli v tej zime byt vobec nikoho ani deti nevidím sa hrať oproti letu ani moje deti nechcú ísť von koli tej zime a o psovi ani nevravím 😆
@anonym_autor a ja si práveže užívam, že oproti letu je vonku naozaj málo ľudí 😛😁
@anonym_ff4e4a nas prisiel zo skoly, hodil tasku do kuta, ycural sa, schmatol lopatu a siel sa smykat na kopec s tym, ze ide sa smykat kym je na com. Kopa deti bola na kopci.
@anonym_ff4e4a teba chápem, to musí byť masaker
Tak mne je zima tiez, neznasam zimne sporty, len preto, ze vzdy mrznem, hlavne nohy. Mozem si obut aj neviem co, necitim si prsty. Inak prechadzka takto v zime ok, lepsie ako sychravo a clapkanica a dazd. Patri to k zime. Ja mam rada teplo a leto. Ale nebudem preto nadavat. Je rocne obdobie - zima a pocasie na januar konecne, ako ma byt.
Mne tiez tato zima nevyhovuhe. Viac sa mi pacili tie teplejsie. Hned by som isla do tepla.
V lete ani raz nepoviem, ze mi je horko. Horucavy milujem. To by mohlo byt aj cely rok.
@anonym_ff4e4a aku mas pracu?
Takuto zimu si pamatam z detstva. Som rocnik 1970. Nech mrzne, aspon vymrznu vsetky potvory.
@lukbe fakt nebolo. Keby som nebola 2t pri mori ani neviem ze nejaké leto je
@anonym_ff4e4a ja tiez hovorim tohto roku bola skareda jar chladna oproti minulym rokom . Aj leto za mna slabe. Tiez som rada ze sme boli pri mori. My v turecku a dcera mi posielala fotku vnuka mal tricko mikinku a riflovku oblecene..
Ved ešte len zima začala...ja dúfam ze vydrží aspoň do konca februára, marca
@anonym_autor a mas po probleme. Jedine, ze by nie
https://www.imeteo.sk/spravy/zima-to-uz-ma-spoc...
U nas sa konečne ten sneh topí. Áno, je to pekné ked nasnezi, ale len pokiaľ clovek nemusi nikam ist. Maximalne tak na prechádzku. Inak nam tu kolabuje doprava. Dostať sa do i z práce je pre vela ľudí nemožné. Teraz sa to konečne vracia všetko do normálu. Zajtra bude 10 stupňov a dážď. Ale o pár dní neskôr opäť ochladenie. Len dúfam, ze uz ziaden sneh nebude. Stačilo na ďalších 5 rokov 🙈
@anonym_autor vnímam to pozitívne, takéto počasie v zimných mesiacoch milujem. Sneh, mráz, ešte k tomu slnko a je to dokonalé. Tá depresia, čo bola vonku v decembri (tu v BA), to bolo niečo strašné.