icon

Kedy už ustúpi koronavírus?

nadaa1
18. máj 2020

Ahojky čo si myslíte už to raz skončí alebo bude to pokračovať ? Mňa len zaujíma váš nazor na to. Už to trvá príliš dlho môj syn je doma takmer 4 mesiace nosia sa rúška všade som opatrná mám strach že to schytáme mám s toho paniku. Ako vo filme 😔 už neviem čo si mám myslieť v správach alebo na nate píšu kade čo tak neviem ako je ta korona nebespečná a či ten vírus ozaj je ?? alebo nás chcu len zastrašiť alebo vznikol sám alebo niekto je za tým toľko možností už nech to skončí 😔 žijem v nemecku a tý ľudia ako by nič bola som sa prejsť pri jazere a tam asi 2.000 ľudí ako by nič žiadná korona tak neviem 😔

Strana
z3
tslobik
18. júl 2020

Každý má svoju pravdu, ale nahlasovať iný postoj ako je tvoj o niečom svedčí. Neviem prečo si hovoríme demokrat. štát.

tslobik
18. júl 2020

A v podstate sa už viac nebudem vyjadrovať k celej tejto bezvýznamnej paranoji, ktorá ale významne ovplyvnila ľudí po rôznych stránkach (čo je najhoršie)

danim
18. júl 2020

Smutne je, že akákoľvek diskusia už kdekoľvek na nete a na akúkoľvek tému je samé hejtovanie, osočovanie, nadávanie do oviec, zosmiešňovanie .... zeny veď aspoň vy tu buďte dámy a diskutujte slušne, aby ste sa nemuseli za seba hanbit. Damy držím palce. Čím to je ? Inou dobou? Či novou generáciou? Ale hrozne fakt. Internetová anonymita ? Veď hadam diskutujem tak, ako keby som sa bavila napr v reštaurácií s človekom pri vedľajšom stole.. či to taký level je v dnešnej dobre ?

nickpick
18. júl 2020

@danim slusnost je aj nesirit konspiracne teorie a videa po tom ako bola dana pani upozornena adminom MK, taketo veci sa maju nahlasovat, jej reakcia bola, ze sa vymazala, co mi pride tiez dost zvlastne...mate pravdu diskutovat treba slusne, ale niekedy je clovek tak otraveny ludskou hlupostou, ze sa ani necudujem, ze sa diskusia zvrhne...

queen_mary
18. júl 2020

@tslobik ani ja sa jej nebojim? Ale nepotrebujem dalsi lockdown kvoli nezodpovednym obmedzenym jedincom.

danim
18. júl 2020

@nickpick takým by som odporučila výlet do USA, aby sa konečne prebrali do reality 🤭

lamar11
18. júl 2020

@queen_mary Ty fakt nie si normálna.. nechápem ako si môžeš ľudí skatulkovat za múdrych na základe kto akú školu navštevoval a kto ma aký titul,to u teba človek s učňovským vzdelaním napr.je úplný neschopný názoru retardovany? Nemusí si človek prečítať nijaké konspidacne teórie na nemé,treba použiť zdravý sedliacky rozum,a zienka hore dobré pise,len aby sme neboli prekvapený čo okolo koronahysterie ne koniec vzíde.

najk
19. júl 2020

@maciatkolulu ano, nechodim nikam. Nakupuje manzel s ruskou, od marca pracuje z domu, chodime vela von, dieta do skolky chodilo, ale po dvoch zapaloch pluc nam lekari odporucili ho tam nedavat, lebo imunita sa sice mozno chorobami buduje, ale ked je chorobnost prilis vysoka, tak uz to organizmu skodi. Uvidime ako na tom bude s imunitou druhe dieta a podla toho sa rozhodnem kedy a ci ho do skolky dam. Predpokladam, ze dovtedy bude minimalne na koronavirus vakcina. Ja som momentalne v ohrozeni zivota kvoli tomu, ze som mala v prvom tehotenstve tazku preeklampsiu, abrupciu placenty a hellp syndrom. Skoro sme obidvaja zomreli, takze ano, teraz som velmi rizikova a velmi opatrna a ziadne dalsie komplikacie navyse nepotrebujem..

maciatkolulu
19. júl 2020

@najk to je v poriadku, jasne, ze keď sa človek boji, jeho vec....

akinom0077
20. júl 2020

@nadaa1 jedna vec je bat sa a druha vec je byt opatrnny. Vsetkeho vela skodi a niektori to naozaj prehanaju.

duratlicka
29. júl 2020

@nadaa1 Podla mna tu koronu skor ci neskor dostaneme vsetci. Tak sa snazime byt na tom zdravotne co najlepsie, sme vela na vzduchu, jeme kopu ovocia a zeleniny, zbierame D-vitamin na zimu. Staci byt vraj od juna do augusta 10min denne na obed na slnku. Ak by som ho dostala, urcite by som hned nasadila velke davky C vitaminu.

Strana
z3