Kedy už ustúpi koronavírus?
Ahojky čo si myslíte už to raz skončí alebo bude to pokračovať ? Mňa len zaujíma váš nazor na to. Už to trvá príliš dlho môj syn je doma takmer 4 mesiace nosia sa rúška všade som opatrná mám strach že to schytáme mám s toho paniku. Ako vo filme 😔 už neviem čo si mám myslieť v správach alebo na nate píšu kade čo tak neviem ako je ta korona nebespečná a či ten vírus ozaj je ?? alebo nás chcu len zastrašiť alebo vznikol sám alebo niekto je za tým toľko možností už nech to skončí 😔 žijem v nemecku a tý ľudia ako by nič bola som sa prejsť pri jazere a tam asi 2.000 ľudí ako by nič žiadná korona tak neviem 😔
@queen_mary Prepáčte a Vy ma poznáte? Lebo súdiť druhých Vám ozaj ide. Nádhera, či tu ani foto nemá.
@lucy2712 Staci si precitat co pisete
@lucy2712 pani zlata, necitajte sprostosti po internetoch, volny cas vyuzite rozumnejsie, konspiracne teorie, nanocipy a umele virusy, ach jaj.... https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/slovaci-zobu...
@nickpick asi jej uz zaslapalo to 5G, haha 🤣
Ale ten virus nezmizne.. Kedy uz dostanete ludia rozum? A ked sa tak bojite odporucam postaviť si riadny bunker
@lucy2712 citas konspiracne blbosti a potom to tak vyzera... Vymyvanie mozgov. Ak je teda akých
@queen_mary Ty moc inteligentná nebudeš. Správanie ako z materskej škôlky, urážky a nadávky. To Vám ide.
Mozgy vymývajú nám a to nezmyselnými opatreniami, ktoré aj tak nefungujú a len zhoršujú celkové zdravie.
@klarissa25 Čas ukáže kto mal pravdu.
@lucy2712 prepac, ale ako sa da inak bavit s clovekom, ako si ty?
@queen_mary A aký som človek?
Ahojte,
radi by sme upozornili diskutujúcich, že nie je v poriadku šíriť na stránke poplašné správy a konšpiračné teórie. Aj vo všeobecnom, a taktiež aj v ich vlastnom záujme.
Čo je to konšpiračná teória a prečo je nebezpečné ju podporovať, nájdete na tomto odkaze: https://www.modrykonik.sk/ine/co-je-konspiracna-teoria-a-preco-je-jej-sirenie-nebezpecne/
Ďakujeme veľmi pekne za pochopenie
Modrý koník team
@tslobik dalsia fanusicka konspiracnej sceny?
@queen_mary Nepriateľka slovenských "odborníkov"😉 Ako tu už zaznelo, čas ukáže.
@tslobik ako Ti tie opatrenia zhorsili celkove zdravie? Slovaci radi robia to, ze ked su chori, hodia do seba paralen a idu to roznasat dalej. To je v poriadku? Ja som tehotna a nestojim o akekolvek virusy. Kazdy je riziko pre plod, aj pre male mimino potom. Ale kazdy vidi len seba..
@najk Odpoveď by ti dala moja kamarátka ako sa jej vďaka rúšku rapídne zhoršila astma tak, že skončila v nemocnici. A myslím, že je jedna z mnohých astmatikov, alergikov a pod. A som zvedavá na imunitu detí, ktoré prídu v sept. do škôl....Imunita sa buduje stretávaním sa s vírusmi, nie vyhýbaním sa.
Ten vírus tu už bude navždy. Takže budeme rúška nosiť stále podľa toho. Ak sa vám to všetkým páči, v poriadku. Ja s tým súhlasiť nemusím.
@najk predpokladám v tom prípade, že nechodíš nikam, žiadne obchody, nič, ani nebudeš chodiť po pôrode, koľko asi? Rok, dva, tri? Das dieťa do škôlky? Pôjdeš pracovať? Vždy tu boli vírusy a aj baktérie a aj budú.
@tslobik Lepsie by bolo, keby kamoska na koronu zomre?
Zaujímavé video
https://www.youtube.com/watch?v=0I_G3roZZzk@lucy2712 nahlasene
@queen_mary Ty nie si normálna.
@queen_mary Koľko že u nás zomrelo na koronu ľudí? Predstav si ona sa jej vôbec nebojí. A ja tiež ju kľudne môžem dostať a? Či snáď hneď umriem? Možno som ju už mala ako xy ľudí....A že kto je oblbnutý....Ja určite nie. Pardon, ja som zabudla. Určite nezomreli lebo boli dôsledné opatrenia.

@lucy2712 jo, ty uplne vyzeras na to, ze mas mentalnu vybavu, aby si odhalila sprisahanie v podobe korony, haha. Toto milujem na digitalnej dobe, ze kazde jelito si precita par pofidernych clankov na nete, a uz si mysli, ze zozralo mudrost sveta. V skole slabota, ledva maturita (ak vobec), vseobecny prehlad nula bodov, kriticke myslenie -1000 bodov. Ale bude si to mysliet, ze ako vsetko odhalilo a ako su ti vzdelani ovce