Ketodieta (ketodiet/prodietix). Máte s kúsenosti?
Ahojte žienky, mate niektorá skúsenosti s touto dietou?
Skôr by ma zaujímalo či ste ich niektorá kombinovala ( lebo v podstate je to asi na tom istom princípe len si treba strážiť sacharidy).
A tiež by ma zaujímalo či ste niektorá prerušila tu dietu ešte v prvej fáze na daaku dobu ...či sa Vám hneď vrátilo všetko späť? ( lebo chcela by som ju už teraz začať držať ale cca za 2t idem na dovolenku na týždeň a vtedy
ju pravdepodobne držať nebudem 🤔😶)
@ssslnieckooo ani ja sa dnes necítim dobre, odišla som aj o hodinu skôr z prace. hlava ma boli príšerne. Ale Pripisujem to skôr tomu, že som ráno nemala kávu, až teraz navecer
Tak ako sa Vám dnes darilo? Ja som o siedmej priam zhltla večeru - pučené zemiaky - asi najviac mimozemské jedlo aké som kedy jedla a k tomu opeceny karfiol - takze som dodržala aj dennú dávku oleja. Ale toto jedlo ma zatiaľ asi najviac zo všetkých zasytilo. Pitný režim 2,5 l. za deň, čo je myslím fajn. Momentálne očakávam lenže takze a cítim aj trochu napuchnuta, bolesť hlavy zmizla až po tabletke. Keď ma ešte náhodou prepadne hlad, mám nachystanu uhorku 350g. Zatiaľ doteraz denná spotreba zeleniny 0,5 kg. Majte pekný a pohodový večer 🙂
Opravujem preklep - očakávam menzes
@famipo zemiaky by sa ale nemali jest...
Baby vydržte to mna dva dni tak bolela hlava že som myslela že skapem... ale po dvoch dňoch to prešlo je to len reakcia tela keď mu zoberiete drogy tzn cukor... mna odvtedy hlava nebolela a to už idem tretí týždeň .😉
@lusinda1989 dostala som balík stravy na orbu fázu namiešanu priamo od nich, ja som si nerobila vyber, ale oni za mna...tak teraz nechápem
*prvú
@lusinda1989 koľko si dala dole za tri tyzdne?
@famipo aha tak potom ty máš trosku inú diétu ako ja ja som na ketodiet a zemiakovú kasu tam v ponuke nemáme 😅. Po dvoch týždňoch dole 3,5kg vážila som sa včera a dnes dostala menzes tak uvidíme ako to bude budúci týždeň po menzese
@lusinda1989 tak super, držím palce 👍 aka je tvoja cieľová váha ?
@lusinda1989 princíp oboch diét je rovnaký?
Aj mna zaujima ci su to rovnake teda ci rovnsko finguju ... a odkial ste objednavali?
Ahojte baby, ja sa zatiaľ nemôžem sťažovať, hlava má neboli, nejako extra hladná niesom. “Ale ked som dnes videla ako moj priateľ je langoš strasna neopísateľná chuť sa má zmocnila ale vydržala som!” Ale skôr mám pocit že jem viac ako obvykle. Dokonca som sa musela nútiť jesť olovrant, lebo cez to teplo dnes mi nejako nebralo niečo jesť..zo zeleniny som zjedla uhorku a večer som opiekla hríby. Priznám sa že z povolenej zeleniny má akosi nič nechytá za srdce a budem musieť “vyhooglit” nejaké recepty, ktoré by sa z toho dali podniknúť. 🙈 jedine negatívum premna zatiaľ je to, že moje obvykle doobedie pozostávalo len z kávy a prvé normlane jedlo som jedavala až okolo 1/pól 2 poobede a potom som jedla 2-3 väčšie porcie do večera. Takto to mám rozkuskovane viac krát do menších porcii čo mi moc nevyhovuje. Ale snáď si nato moje teplo zvykne.🙂 dobru noc babuše, držte sa
@domigoco1996 presne takto som fungovala aj ja a čím viac sa blížil večer, tým viac som sa obžierala.
No a ako som predpokladala, včera po večery o siedmej som bola o desiatej hladná (keďže chodievam spat až okolo polnoci až jednej hodiny), tak ešte padla za obeť jedna uhorka 😁
Dnes ráno som sa odvážila. Akoze nemam v pláne robot to každý deň, ale teraz mi to prvý deň nedalo. Váha 60,4 - čiže -0,6kg
@famipo neviem presne prodietix som neštudovala ale myslím si že obe fungujú na princípe ketozy len každá ma asi povolené niečo iné. Tu je v prvej fáze 3proteinove drinky plus dve proteínove jedla a 500g povolenej zeleniny a 50g zdravých tukov za deň. Neviem ako je to v tej druhej diéte. Moja cieľová váha ktorú by som niekedy chcela mat je 59-58 pri výške 165 ale nejak to nesilim koľko schudnem toľko schudnem. Dnes som sa vážila a ďalšie kilo dole. Takze zatiaľ za necelé tri týždne z váhy 70,8 na váhu 66,5
@kvietocka33 ja som objednavala ketodiet.sk
Dievčatá ako sa Vám darí? 😀
Ahojte, ja už lepšie, ale priznám sa, že mi začína chýbať normálna strava 😀 Ale začínam vidieť prvé výsledky. Zatiaľ to bude určite len zadržiavaná voda ktorá sa vyplavuje, ale brucho mám značne menšie. Dnes je to 4 deň. Tiež mám balíček z ketodiet. Akurát je to divné no, jesť len samé instantné jedlá, ako vravím celkom mi to začína liezť krkom, ale tak čo by som nevydržala pre to cítiť sa vo svojom tele lepšie 🙂
Baby taká otázka. Píše sa, že sa môže piť káva s malým množstvom mlieka kto nevie odolať. Ja som kávičkárka tak aj to mlieko si tam pridám. Pijete ešte niektorá kávu s mliekom?
@ssslnieckooo ja pijem kávu s mliekom denne sú povolené 2dcl mlieka tak kludne
@ssslnieckooo a čo sa týka tých jedál nemusíš jest len tie ale aj z povolenej zeleniny hocičo uvariť a zjesť k tomu
Ahojte, tak ja som sa dnes - tretí deň diéty - prehupla pod 60-tku. Horšie je že sa dnes vôbec necítim dobre. Ráno som vstala a pohoda, dala dom si hneď pomarančový proteínový nápoj no len čo som ho dopila, zostalo mi zle. Triaška , bolesti žalúdka, slabosť, pocit na zvracanie ....odvtedy len ležím, aj postaviť sa bojím nech sa mi nezatoči hlava
Ahojte, zapojim sa aj ja 🙂 dnes este len 4. den a uz mi to lezie krkom 😁😂 ale 2,5 kg dole, tak ma to motivuje vydrzat. Drzim palce!
@lusinda1989 este ak mozem ktory balicek ste objednavala? Pozeram a vobec sa v tom nevyznam ...
@kvietocka33 zadaj si tam do tej ich kalkulačky miery a ono ti to vypočíta ktorá je najlepšia pre teba ja mám tu médium
@lusinda1989 ahaaa ok dakujem
Ahojte baby tak ja zatiaľ žiadny prehrešok. Včera sme mali grilovačku takze chute som mala neskutočne 😩 ale vydržala som to, ugrilovala som si zeleninu povolenú a nedala som si ani kvapku alkoholu. Som na seba pyšná bolo to veľké odolávanie pre mna. Dnes mám trochu kriticky deň strašnú chuť mám na rafaelo 😂😂😂 stále naňho myslím. No zatiaľ žiadne nežiadúce účinky okrem toho že mi chyba mäso na mne nepozorujem, zato som rada 🙂
@domigoco1996 super len tak dalej to pokušenie je hrozneeee

Mne je dnes teda kvalitne zle. Je to môj druhý deň, ale ja mám pocit, že skapem doslova. Bolí ma hlava, nenormálne sa potím aj keď sa u nás konečne trocha ochladilo, som príšerne unavená a stále by som spala. Hladná nie som, ale je mi teda fest zle ☹