icon

Ketodieta (ketodiet/prodietix). Máte s kúsenosti?

momomonko
27. jún 2018

Ahojte žienky, mate niektorá skúsenosti s touto dietou?
Skôr by ma zaujímalo či ste ich niektorá kombinovala ( lebo v podstate je to asi na tom istom princípe len si treba strážiť sacharidy).
A tiež by ma zaujímalo či ste niektorá prerušila tu dietu ešte v prvej fáze na daaku dobu ...či sa Vám hneď vrátilo všetko späť? ( lebo chcela by som ju už teraz začať držať ale cca za 2t idem na dovolenku na týždeň a vtedy
ju pravdepodobne držať nebudem 🤔😶)

domigoco1996
24. jún 2019

Ahojte baby od zajtra začínam s prodietix, objednala som si na skúšku trojtýždňovú. Aktuálne mám 67 kg, chcela by som aspoň na 60kg. Snáď vydržím... držte mi palce babulky 😇

famipo
25. jún 2019

Ahojte 😁 včera som objednala prodietix a zajtra by mal prísť. Je tu niekto kto by sa ku mne pridal a mohli by sme sa nazvajom podporovať?

famipo
25. jún 2019

@domigoco1996 ahoj, mohli by sme si navzájom vymieňať skúsenosti 🙂

domigoco1996
25. jún 2019

@famipo jasnačka budem rada, aj mne zajtra príde 🙈

famipo
25. jún 2019

@domigoco1996 ja že už máš balík doma 😀 som veľmi zvedavá ako budí výrobky chutiť. Aký program si zobrala?

famipo
25. jún 2019

Máš s tým už nejakú skúsenosť?

julka828
25. jún 2019

@soniaaaaaaa pisala som

julka828
25. jún 2019

@tonigela pisem spravu

domigoco1996
26. jún 2019

@famipo až dnes príde lebo som nebola včera doma a nemal mi kto prebrať balík 🤦🏼‍♀️ Takze dnes už očakávam kuriéra 🙂 a skúsenosti osobne nemám, iba od známych ktorí si pochvaľovali ;) ja som si zobrala ten úplne základný program trojtýždňový Z1 na skúšku ale ak to zvládnem určite pôjdem na apson M2... a ty ?

famipo
26. jún 2019

@domigoco1996 mne práve prišiel. Mám balík Z3, nechcela som ti riskovať, že keď sa do toho pustím naplno, zostanem hladná 😆😆

famipo
26. jún 2019

@domigoco1996 inak super že máš ohlasy od okolia, ja vôbec, len čo som si prečítala recenzie. Ale chcela by som niečo zhodiť, tak sa na to spolieham. Vychodzia váha je u mna 62kg, keď budem mat po skončení programu aspoň 55, budem spokojná

xima
26. jún 2019

@domigoco1996 @famipo Kočky drzim palce ☺️ mne pomohla ketodieta, skoro 3 mesiace po skonceni mam stale tu istu vahu ako po skonceni, a to uz jem kadeco. Prve 3 dni su kriticke na hlad, jedzte odporucanu zeleninu na zahnanie hladu ☺️

famipo
26. jún 2019

@xima je to super počuť takéto povzbudivé slova. Ja som po pôrode schudla cca 15 kg nie príliš zdravo. Bola som na váhe 55 a to mi vyhovovalo. Ale to bolo čiste hlasovanie. Udržala som to cca 5 rokov. Teraz som jedla normálne a vyskočila váha na 62. Musím niečo s tým stravovaním spraviť, to bol u mna hlavný dôvod. A máš pocit že si schudla hlavne z tukov? Lebo toto bol u mna problém, pri nejedeni to išlo hlavne zo svalstva a tuky zostali

xima
26. jún 2019

@famipo ano urcite hlavne z tukov ☺️ ale aj som cvicila ☺️ teda ja som cvicila aj predtym ale vaha sa mi vobec nehybala, a to som nejedla nejak vela. Takze myslim ze mi ta ketodieta nastartovala metabolizmus, a to som potrebovala

famipo
26. jún 2019

@xima a koľko si celkovo schudla a pri akom programe?

famipo
26. jún 2019

Baby chcem sa spýtať, práve dom vyložila balík produktov, nechala dom vyber na nich. Mám tam take veci že sucháre, cestoviny, krutony. Snáď to dobre chápem že jeden balíček = jedno jedlo? To mám tie krutony či chleba jesť samotné? Možno hlúpa otázka, ale chcem sa uistiť

xima
26. jún 2019

@famipo ja som nemala ziaden program, nakupila som si jedla(omelety,polievky, kavu, tycinky a proteinovy prasok), a to som kombinovala lubovolne pocas dna, 5 jedal, tycinku len jednu pocas dna. Pôvodná vaha bola 68,skoncila som na 63. Ale nedodrzovala som to uplne na 100%, teda ked bol manzel v praci tak ano, ale ked bol doma tak jedno dve jedla som jedla normalne, aby nevedel ze som na nejakej diéte ( podla neho su to sprostosti 😃). Asi tri tyzdne som teda tu dietu drzala, tak na 80%,urcite by som vedela schudnut aj viac, a akurat tak rozmyslam ci si nedam novy ciel ze 60kg 😊

xima
26. jún 2019

@famipo pokial viem tak ano vsetko sa pocita ako jedno jedlo, aj ked na 100 % to neviem, ja som nemala chlieb ani krutony, skus im zavolat a uisti sa ☺️

domigoco1996
26. jún 2019

@famipo tie sucháre a krutony aj mna zaujímali. Ale už som prišla nato. Teda Dočítala som sa 🙂 prikladám ti link, prečítaj si. V každej fáze sú dovolené aj potraviny iné z ktorých si môžeš niečo uvariť. A napríklad tie krutony dať do šalátu. Je tam vzorový jedálniček... kukni... https://www.prodietix.sk/o-proteinovej-diete

famipo
27. jún 2019

Ahojte ďakujem za odpovede. Tak ja som dnes ráno začala, odvážila dom sa (61kg), pomerala 90-60-90 to veru nie je 😆 a zarobila som si na raňajky teplý nápoj. Asi najťažšie pre mna bude raňajkovať do pol hodiny po prebudení - to ja som zvykla -a aj v robote stíhala prvé jedlo okolo druhej. Nápoj sa celkom dal - hlavne mi asi polovica v mikrovlnke vykypela 🙃 Neviem si predstaviť akú zeleninu dnes budem jesť - hlavne že 300g - uff, to neviem či dam, voda pre mna nebude problém. Držím vam palce a ozvite sa, ako sa vam darí 🙂

famipo
27. jún 2019

@xima daj sa na to s nami 😉

famipo
27. jún 2019

@domigoco1996 začala si dnes ako ja či už včera?

xima
27. jún 2019

@famipo no dobre prehovorila si ma 😃

domigoco1996
27. jún 2019

@xima superky, tak budeme v tom spolu 😂 @famipo Ja som tiež začala dnes. Aj pre mna je problém hneď po prebudení jesť. Prvé jedlo som tiež mávala zvyčajne až okolo 12 ale dnes som to zvládla, jedla som ovsenu kasu a úplne v pohode trosku iná chuť ale nič čo by mi bolo priam nechutne. 😃 ja som si zo zeleniny nakrájala celu uhorku a kázala priateľovi kúpiť hríby to opeciem a dám na suchar. 😂 ráno som sa odvážila a mala som 67,2 tak uvidíme ako to pôjde 😇

famipo
27. jún 2019

Juuuj tak už len držať si palce aby sme to zvládli. Tie hríby opečies na tých dvoch polievkovych lyžičkách olivového oleja? Či ako riešite ten povinný olej?

domigoco1996
27. jún 2019

@famipo zvládneme ! Áno tak to chcem urobiť aby som splnila aj ten olej 🙂

ssslnieckooo
27. jún 2019

Pripájam sa 🙂 Ja som si síce zakúpila ketodiet, ale tiež som začala včera. A teda ženy ja mám problém. Zeleninu hlavne túto čo je povolená som nejedávala nikdy, proste mne to nechutí. Zjem max uhorku a zelenú papriku z ktorej mi je zle od žalúdka. Tak ja idem zatiaľ bez zeleniny. Dnes druhý deň. Ako necítim hlad, ale chýba mi moje vyžieranie. A hlavne som nebola zvyknutá jedávať 5 krát denne. Mám program Intense, čiže prvá fáza 4 týždne. Snáď sa dostavia výsledky. Pol roka po pôrode sa totiž nejdem zbaviť brucha ☹

famipo
27. jún 2019

@ssslnieckooo vitaj 🙂 ja som bola po pôrode ako kysna +22kg za 8 mesiacov 😎 na herečku, takze sa tým netráp. Moja postava je čistá hruska, na bruchu mi nie je vidieť že som kedysi rodila, čo sa o iných partiách nedá povedať..🙄

famipo
27. jún 2019

Inak dnes mám za sebou raňajky (teplý nápoj), obed (hríbovú polievku) a olovrant (uhorku). Ako chuťovo je jedlo fajn, ale mám obavy čo bude keď prídem domov, vtedy som zvykla konzumovať najviac

famipo
27. jún 2019

Tak zatiaľ sa držím...po príchode domov som si dala kasu ale asi moc vody, lebo to bolo ako polievka. Ale celkom zasýtilo ale to bude asi tou kávou, čo som po kaši vypila. Čaká ma už iba posledné dnešné jedlo - v ňom by mal byt olej, tak hutam, že čo to bude 😆
Ako sa Vám dnes darilo?