icon

Ketodieta (ketodiet/prodietix). Máte s kúsenosti?

momomonko
27. jún 2018

Ahojte žienky, mate niektorá skúsenosti s touto dietou?
Skôr by ma zaujímalo či ste ich niektorá kombinovala ( lebo v podstate je to asi na tom istom princípe len si treba strážiť sacharidy).
A tiež by ma zaujímalo či ste niektorá prerušila tu dietu ešte v prvej fáze na daaku dobu ...či sa Vám hneď vrátilo všetko späť? ( lebo chcela by som ju už teraz začať držať ale cca za 2t idem na dovolenku na týždeň a vtedy
ju pravdepodobne držať nebudem 🤔😶)

lusinda1989
5. júl 2019

@ssslnieckooo držiš keto alebo prodietix?

ssslnieckooo
5. júl 2019

@lusinda1989 ketodiet

lusinda1989
5. júl 2019

@ssslnieckooo a nechutia ti ani kase? Skús teda tyčinky alebo croisanty alebo chlebík nič z toho tá neočarila?

ssslnieckooo
5. júl 2019

@lusinda1989 kašu mám jednu čokoládovú a z nej už len 3 ks, tá mi chutí 😀 Tyčinky, ani croisanty som v balíku nemala. Len proteínové nápoje, chlebík, ten mi chutí a zvyšok polievky a palacinky s omeletami. Tie mi nechutia, inak zjem všetko.

lusinda1989
5. júl 2019

@ssslnieckooo palacinka je fajna sprav si ju na troske masielka. Omelety ani mne moc nesmakujú ale skús si do nej nastruhat cuketu a poraziť predtým na panvici. A puding nedávam vychladnúť ale rovno vypijem ako nápoj a to sa potom dá zjesť

famipo
7. júl 2019

S čím ste konzumovali toto? A ako chutilo?

andrea_dubravkaba
Autor odpoveď zmazal
nikolkam7
8. júl 2019

Ahojte kočky
Ja mám dnes 14 deň prvú fázu a 6 kíl dole🙂 jedlo mi tiež nechutí úplne všetko ale verím že tie výsledky budú stáť zato 🙂 robíme to pre seba . držím palce všetkým nech sa Vám podarí postavička ako lusk 😉

klaudi86
8. júl 2019

@nikolkam7 máš prodietix?ktorý program máš?

famipo
9. júl 2019

Ahojte ako sa vam ostatným darí? Ja sa stále tocim skoro na tej istej váhe 57,8. Ale cítim sa fajn, návaly hladu nemavam. Nechutia mi iba niektoré polievky, ktoré mám v pláne vymeniť za sladké 😁 a cestoviny, tie sú pre mna maximálne nechutne

nikolkam7
9. júl 2019

@klaudi86 áno áno prodietix ja mám M4 ten najzložitejší 😀 aj ty?

klaudi86
9. júl 2019

@nikolkam7 ja mám Z4...ja som včera začala druhý týždeň...zatiaľ dole 3,3kg...neviem či veľa,malo🙄zo zeleninovej polievky má normálne naplo fuj...a ešte tie ranajsie sladké krémy mi robia peoblem..inak iné jedlá celkom fajn...samozrejme doplnam zeleninou a bylinkami,bez toho by som to nedala..inak hladná vôbec nie som,ani chute zatiaľ nie...a aj ty si mala v balíku tie sucháre,krutony atď.?vieš mi poradiť,s čím a ako to jesť?

nikolkam7
9. júl 2019

@klaudi86 no tak záleží od toho koľko bola tvoja váha ale ty máš ten menší program takže myslím že super 🙂 ja ľúbim zeleninu takže do polievok dávam dosť cukety, špenátu, reďkovky... všetko možné aby toho bolo viac ako polievky 😀 . Ja som bola extrémne závislá na sladkom prvé 4 dni pre mňa bola hrôza keď všetci naokolo jedli zmrzliny atď. 😅 ale dnes už hlad nepociťujem a chute sú tiež preč 🙂 no tie sucháre to bol pre mňa tiež problém dala som si uvariť dve vajíčka takže aspoň tie bielka mi to spestrili, k tomu uhorka reďkovka poliala som si to olivovým olejom ... a ešte som skúšala s ich stránky tú karfiolovú pomazánku to bolo tiež celkom ok.... a krutóny si chcem spraviť dnes akurát večer dám si ľadový šalát ešte pozriem zeleninku čo ostala a skúsim si nato spraviť horčicovú zálievku (olivový olej, horčica, citrón) pridám ešte jedno bielko a dám krutóny uvidím ....prvý balík som jedla samostatne 😀 už sa teším na druhú fázu lebo vymýšľať stále čo si urobím aby to bolo iné ako naposledy je sranda ...

sim_mi
10. júl 2019

Ahojte! Tak ja po dvoch tyzdnoch minus 4,5kg, dostavam pochvaly od muza a dnes som zapla nohavice, ktore mi boli male 🙂 ale! Prodietix som nedrzala na 100%, viacmenej som si to upravila, lebo zo slanych jedal ma napinalo uz len pri myslienke na ne. Obed mam stale normalny, ale zdravy, ranajky vecera prodietix + cvicim a pijem vela vody a caj. Dietu som chcela skusit aj kvoli pleti a zatial sa mi plet zlepsila, klop klop. Drzim palce, stoji to za to! Ja pokracujem, este mam pred sebou 10kg 🙂

ssslnieckooo
10. júl 2019

Môj update po dvoch týždňoch. Mám dole skoro 8 kg. Cm mi ubudli hlavne z pásu, brucha a paradoxne z lýtok. Postava sa mi pekne formuje, brucho konečne nemám ako v 7 mesiaci. Ja som veľmi spokojná. Ako som tu už písala je to pre mňa obrovská skúška vlastnej pevnej vôle, ale vydržím. Poctivo jem jedlá len z balíka, len kávu s mliekom si viackrát denne neodpustím. Ale za mňa max spokojnosť. Ďalším benefitom pre mňa je, že som nabitá energiou, viac vládzem, pleť sa mi krásne zlepšuje, takže som šťastná, že som správne investovala peniaze do ketodiéty 🙂

lusinda1989
10. júl 2019

@ssslnieckooo super výsledok ja som bola cez víkend v Prahe kde som teda keto nedodržiavala tak si dam ešte jeden týždeň prvej fázy našťastie sa to na kg neodrazilo

ivki7
10. júl 2019

Ahojte zienky.super vysledky ste uzastne ze ste sa dali na boj s nadvahou. Ja som si zatial len citala vase komenty nakolko ja uz som popredu ale tesi ma si to citat velmi ma to motivuje.ja som konecne od porodu po troch rokoch dala dole cca 12kg za cca 2 mesiace.je to moc super polovicka ma chvali nejde ani o tu hmotnost ale obleciem a zapnem veci ktore mi boli male ramena sa scvrkli cize za mna super tiez som moc rada ze som sa na to dala este ma caka cca 10kg ja mam m4 ale asik budem druhu fazu predlzovat a mozno aj tretiu a pomyselnu stvrtu.som moc rada ze sa mi vaha pohla lebo ja niesom papkac ale od porodu sa mi vaha zastagnovala.cize pre mna velky pokrok.mam prodietix a keby niekto chcel cestoviny krutonky a suchare kludne aj darujem ked si pre to pridete do stupavy popr vymenim. Inak ja som v druhej faze zacala kombinovat s ketodiet lebo mi chybal chlieb a ten od prodietix je na mna extremne sladky a tiez nemaju napr croasan.ten je od ketodiet super vynahradim si s nim chut na klasicky.drzim vam vsetkym palce nech mame krasnu postavu.

famipo
13. júl 2019

Ahojte dievčatá, tak ja dnes 16-ty deň na prodietexe, váha stále stojí 57,8, cieľová je 53. Štart bol 61. Ale všimla som si, že skor ako váha, mi ubúdajú cm, co je super. Pas -2 (ten by som už ale ani nechcela viac dolu, lebo zachvilu budem mat brucho prevalene ako vana), skôr mi ide o boky - tam je to -3, stehno -2, lýtko zostalo rovnaké. O týždeň ma čaká dovolenka, ale myslím že to bude v pohode, lebo v disciplíne sa mi celkom slušne darí. Inak dnes posielam na výmenu balík s jedlami, ktoré mi nechutia, tak dá sa u nich pekne vymeniť. Pripájam foto, držte saaaaaa 😀

klaudi86
13. júl 2019

@famipo vyzeráš úplne skvele👍ktoré jedla ti nechutia?

famipo
13. júl 2019

@klaudi86 hlavne polievky. Zeleninovu neznesiem, ani rajčinovu. Celkom sa dá špargľova, kuracia, cibuľovu som sa ani neodhodlala skúšať. Ale neriskovali som to a tychto 5 druhov som vymenila za istotu - Thajska, brokolicova, sampionova a hrachova. Vymenila dom aj marhuľovými krém - to je asi jedine zo sladkého, čo mi nechuti. Tie cestoviny zjem, ale iba nasilu. Mám však iba dva balíky, tak dúfam že mi to nejako časom postupne pojde dolu krkom. Ostatne veci fajn, chutia mi aj krekry, hole suchare moc nie 😕

sim_mi
14. júl 2019

Dnes som skusala oblecenie, ktore som uz odlozila do casti satnika s nazvom Raz ked schudnem 😁 a uplne vsetko mi bolo dobre 🤗🤗

famipo
14. júl 2019

@sim_mi koľko si dala dole?

sim_mi
14. júl 2019

@famipo 5,5 kg, v stredu to budu 3 tyzdne od zaciatku

klaudi86
15. júl 2019

@sim_mi ktorý máš program prosím ťa?

sim_mi
16. júl 2019

@klaudi86 mam Z1, vzala som na skusku, ale nedodrzala som 100%... teraz som si uz len dokupila produkty, ktore mi chutia a mam to ako nahradu vecere alebo ranajok + cvicim

katrin21
16. júl 2019

baby, ja stale zvazujem, ci sa na to dat, stale ma odradza ta chut umelin... kedze som skusala z keto diet malinovu kasu a ta bola nechutne umela ...
prosim vas, co ste skusali aj to aj prodietix, ktora dieta je chutnejsia? a podla coho ste si vyberali ako co objednat?
ja by som potrebovala dat dole tak 5-6kil z tuku... brucho a stehna..
videla som, ze na prodietixe sa daju aj vymenit nejake jedla, ked nesadnu, ale ze do 5ks sa plati 7E, to sa mi zda aj dost, ked nahodou toho nesadne viac.. tak neviem ....

lusinda1989
16. júl 2019

@katrin21 kase a pudingy sú asi chuťovo najhoršie. Drinky sú fajn dokonca mi aj chutia a teším sa na ne,polievky aj chlebik sú topky. Smoothie sa tiež dá naj mi najviac chutilo vanilkovokokosove.

katrin21
16. júl 2019

@lusinda1989 ale z ktorej diety, prodietix ci keto?

lusinda1989
16. júl 2019

@katrin21 ja mám vyskusanu len keto prodietix som neskusala

ssslnieckooo
16. júl 2019

@katrin21 mne z ketodiet nechutia ešte cestoviny, paradajková polievka, tá je strašne sladká na môj vkus. Inak zjem už všetko. Človek si za tie týždne zvykne. A chlebík je super, ten mi z celého ketodiet chutí asi najviac. Plus som sa konečne naučila robiť správne palacinku a to mi chutí tiež. Drinky sú ako ktoré, treba si zvyknúť avšak umelú príchuť majú všetky a je to riadne cítiť.