Ketodieta (ketodiet/prodietix). Máte s kúsenosti?
Ahojte žienky, mate niektorá skúsenosti s touto dietou?
Skôr by ma zaujímalo či ste ich niektorá kombinovala ( lebo v podstate je to asi na tom istom princípe len si treba strážiť sacharidy).
A tiež by ma zaujímalo či ste niektorá prerušila tu dietu ešte v prvej fáze na daaku dobu ...či sa Vám hneď vrátilo všetko späť? ( lebo chcela by som ju už teraz začať držať ale cca za 2t idem na dovolenku na týždeň a vtedy
ju pravdepodobne držať nebudem 🤔😶)
@ssslnieckooo to si teda riadne schudla ja som mala po troch týždňoch polovicu. Super gratulujem. Ja sa nameranie moc nebojím ja som si váhu z posledného chudnutia s dukanom vedela udržať tri roky uvidíme ako to bude teraz
@lusinda1989 jj sama som prekvapená, ako to ide dole. Ja som sa ale stravovala zle, jedla som veľmi málo, koľkokrát som jedla prvý krát až poobede a myslela som si, ako robím dobre. Min tretinu stratenej váhy, ale pripisujem zadržanej vody v tele, lebo s tým som bojovala pravidelne. Ale už je úbytok aj tuku, váha mi to ukazuje, všetko čo som mala v červených číslach sa dostáva do zelených a hlavne telo sa tvaruje. V živote by som neverila, ako strava a vylúčenie sacharidov dokáže spraviť takýto výsledok. Ja som pred diétou len cvičila ako blbá, denne s kočíkom nabehala aj 15 km a priberala som. Nechápala som prečo. Už chápem 🙂
@ssslnieckooo super len tak dalej papať je dôležité to hovorim aj mamine tá malo je nepije skoro vôbec a čuduje sa že nechudne ale nejak si to nechce nechať vysvetlit 🤷🏼♀️
Ahojte damy! Gratulujem k vsetkym uspechom a aj k pevnej voli. Ja zacinam zajtra, uvodna hmotnost je strasidelnych 93 kg. Tak sa k vam pripajam,drzte palce!
Ženy, držali ste to podstivo alebo boli aj prehrešky? Veľmi to ovplyvnilo výsledok?
@neznama159 nerozmyslaj nad prehreškami. Nedopúšťaj sa ich a budeš to mat jednoduchšie. Ale zaujima ma čo myslíš tým prehreškom?
@lusinda1989 krajec celozrnného chleba so šunkou :D
@neznama159 veď v diéte máš chlebik tak si daj ten
Koniec prvej fázy programu Intense. Váha 69 kg. Dole mám teda niečo málo viac ako 13 kg. Ale opäť sa opakujem, je to o riadnej obete. Už však nie som iba na ich strave, začala som si dávať pravidelne mäso a nejaký ten syr, pretože začínam byť nejako viac hladná. Neviem či je to normálne. Ale hlad cítim. Takže oddnes 2 fáza a už to pôjde určite pomalšie. Môj sen je však mať tých 60 kg. Tak uvidím či sa to podarí. Držím palce všetkým 🙂
@ssslnieckooo aj ja obcas pocitujem hlad ja som tolko (13kg) dala dole za dva mesiace a prvu fazu som dodrziavala na 90% mozno obcas menej zeleniny ale ine nic a tiez od druhej som zacala s masom a obcas syr a mne to ide stale pamalicky dole. No nevadi ako sa hovori pomaly dalej zajdeme. 😊
Ahojte baby tak ja sa hlásim po svojom programe Z1 na tri týždne... ktorý sa mi trošku natiahol vlastne 🤷🏽♀️ Prvé dva týždne som nespravila žiadny prehrešok (okrem rafaela ktoré mi šlo na chut od začiatku diéty). Na tretí týždeň som neplánovane odišla na dovolenku do Egypta kde sme mali all inclusive, takze som sa bála, ako to dopadne, ale vzala som si aj svoj prodietix. Snažila som vždy jesť zdravsie kombinácie mäso so zeleninou, ryby, atd...ale priznám sa, že občas som si dala aj nejaký ten koláč, drink či cestoviny. Keď som sa po týždni vrátila z dovolenky povedala som si, že sa nebudem vážiť a pokračujem ďalej v diéte pretože mi nejaké jedla ešte ostali 🙂 vcera som dojedla posledné jedlo a postavila sa na váhu a odfotila. Moj úbytok je -5,6kg aj napriek tomu, že boli prehrešky. Viem že tá premena nieje nejaka okúzľujúca, ale som veľmi rada a určite pokračujem ďalej🙂)
@domigoco1996 že nie je okúzľujúca???vyzeráš skvele👍gratulujem...
@klaudi86 ďakujem krásne, ale ešte to nieje pre mna to waaaau ktoré chcem, ale verím že bude aj to 😊🙏🏼
@domigoco1996 krasna zmena. Prosim vas akp to funguje? Citam to tu sem tam ale vobec sa v tych dietach nevyznam ... citam tu o neakych programoch ale ako to funguje? Potrebovala by som zhodit cca 8kg
Tak včera som skončila prvu fázu Z4 a dala som dole za 4tyzdne 8kg...čakala som že to bude 10,ale neva...cm ubudli poriadne a od včera už môžem aj mäso a inú zeleninku...dúfam,že sa mi váha znova nezasekne a pôjde dole aspoň ďalších osem...
Cena
Ahojte, ostalo mi z ketodiet kopec polievok a par omeliet. Posuniem za polovicnu cenu - 1E za kus. Viac info do spravy.
Haloooo kocky akosi je tu mrtvo🙄ako pokračujete?ja som dnes skončila 7-my týždeň a mám zatiaľ dole 11kg...posledné dva týždne je však vahovy úbytok minimálny a netuším prečo,keďže všetko dodržiavam🙄moja vysnívaná váha bola 65kg,ale to nehrozí,že to dosiahnem...aktuálne váha je 72,6...dosť ma ta stagnácia demotivuje,ale už keď som to začala,chcem to celé dokončiť...
@klaudi86 zdravim.veru je tu mrtvo som cakala ze sa tu budeme viac podporovat.ale neva.ja presne ten isty problem prvy mesiac dole 8kg druhy 4kg a treti 2 kg a totalna stagnacia aj ked este predlzujem fazu 3 no uz dva tyzdne nic. To som chcela dat dole 20-22kg no podarilo sa mi 14 ale aj tak som moc rada lebo moja vaha sa pred dietou nepohla 3 roky ani hore ani dole.inak poradca mi pisal na zaciatku ze tak velky ubytok sa mi nemusi podarit na prvy krat ze potom treba telo nechat odpocinut udrziavat si vahu a po cca takej istej ci minimalne polovicnej dobe si zopakovat troj fazovu dietu aj s kradsim programom.drzim palce nech to vydrzite.
Kupim cisty neochuteny protein.napoj ketodiet (35porcii)
@danettka ahoj. Ďakujem😊.Jedla som len sačky ale aj povolenú zeleninu a litre zeleného čaju. Napríklad omeletu som nikdy nejedla čistú. Vždy si na olivovom oleji urobím brokolicou alebo karfiol alebo fazuľové lusky a potom to zalejem omeletou. Slaninkova uplna topka u mna.A k tomu este nakrájaná uhorka.Dnes po 25 dňoch som uz prešla na druhu fázu lebo váha mi stagnovala uz 4 dni tak som sa potrebovala namotivovať maskom😂Ale pokračujem. Mala som aj prehrešky. Hlavne víkend je peklo lebo varím pre deti a muža tak vsetko ochutnať. A dokonca som aj napchala do úst nutelovu buchtu lebo som išla za nou umrieť. Požula a vypľula 😂😳
@domigoco1996 Skvely vysledok, ja som s Prodietixom chudla pomerne dlhsie s inym programom, vysledok bol -16kg, ale to som bola aj tak na mile daleko od tvojej postavy 🙂 Fandim!
kocky,nezostalo niekomu nieco z ketodiet? paradajkova polievka, chipsy, croasant... ?

Tak ženy môj update. Začínam 3 týždeň. Dnes som s malou dušiškou stúpala na váhu ale som veľmi milo a dobre prekvapená. Mám váhu menšiu ako pred druhým tehotenstvom. Za 3 týždne som schudla 10,5 kg!!! Fakt som nečakala takýto výsledok. Jediné čoho sa začínam obávať, aby som to po skoneční programu nezačala naberať späť ☹ Lebo ako vieme, takto sa nedá existovať navždy..