Ketodieta (ketodiet/prodietix). Máte s kúsenosti?
Ahojte žienky, mate niektorá skúsenosti s touto dietou?
Skôr by ma zaujímalo či ste ich niektorá kombinovala ( lebo v podstate je to asi na tom istom princípe len si treba strážiť sacharidy).
A tiež by ma zaujímalo či ste niektorá prerušila tu dietu ešte v prvej fáze na daaku dobu ...či sa Vám hneď vrátilo všetko späť? ( lebo chcela by som ju už teraz začať držať ale cca za 2t idem na dovolenku na týždeň a vtedy
ju pravdepodobne držať nebudem 🤔😶)
Nema niekto na predaj celú fazu ? alebo 4 jedla denne 1 fazu ?
ponukam 6x coko puding, ketodiet.
spolu za 10e.
@zuzkaamiska zaujem
Mam
@patkaba môžem sa spytať udržali ste si váhu? Nenastal jojo efekt? Rozmýšľam nad touto formou chudnutia, no je to dosť peňazítak by som chcela vedieť viac info. Ďakujem 🙂
@livika09054 ano,vahu si udrzite,len treba zdravo jest ...podstatou tejto diety je,ze vas to nastartuje a hlavne sa musite naucit spravne jest..to znamena neplacat do seba hory sladkosti a fastfoodov..pri takej strave bude jojo efekt viac ako 100%....treba zmenit pristup ku stravovaniu a hlavne pravidelnost v jedeni..mpozitivum tejto diety ci uz ketodiet,prodietix,ketofit,atd.je ze vas to nastartuje,doda chut chudnut,pretoze vysledky vidite takmer okamzite..a potom je uz len a len na vas ci sa vratite do starych kolaji alebo budete pokracovat v zdravom stravovani...potom uz pri "normalnej"strave,teda v 3.faze a po nej,ak si date nejaky maly prehresok tak sa nic nedeje,len to potom nasledujuci den dva treba vykompenzkvat zdravym jedlom a nepokracovat v jedeni balastu...prajem vela uspechov a hlavne odhodlanie a vytrvalost👍🏻😉..uspech sa urcite dostavi😊...zakladom kszdej diety je,ze nesmiwte k tkmu pristupovat v style"....vsak to tie 3-4-5tyzdnov vydrzim a potom to oslavim a dam si nieco poriadne:pizzu,kolace s podobne..."...takyto pristup je od zakladu nespravny, v takkm pripafenebude fungovatziadna dieta na svete
.....takze hor sa do zmeny stravovacich navykov...odmeni sa vam to sexy postavou,vyssim sebavedlmim a hlavne lepsim pocitom zo samej seba😉
kocky, ostali mi nejake omelety, polievky, cestoviny a palacinky. nakupila som si toho zbytocne vela navyse. ak mate zaujem, napiste mi spravu, pls.
na cene sa urcite dohodneme 🙂
inak, ja som teraz ukoncila basic program Keto diet. nepotrebovala som nejako vela zhodit. som malinka, ale uz som sa gulatila 🙂 hlavne som potrebovala nakopnut zmenu v stravovani. velmi mi to pomohlo aj zdravotne. nebola som nikdy hladna. zhodila som, co som chcela, som velmi spokojna. jedine, co mi chybalo bol chlieb 🙂
@zuzkaamiska ale veď chlieb tam je a mne celkom aj chuti
@lusinda1989 ten som si nekupila. obycajny tmavy chlieb mi chybal, kvaskovy 🙂
Ahojte, kocky co ste boli na prodietix nedavno... mam moznost vyskladat si fazu. Viete poradit, co urcite si nekupovat (neslo to do vas ani omylom) a naopak, co bolo fajn, "chutilo", dalo sa? Viem, ze je to indi vindi, ale tak potesim sa nazorom... dakujem ❤
@danettka cestoviny vobec ze nie ani pes ich nechcel a chlieb pre mna moc sladky ale k nutrinele by sa hodil zatial som neskusala a chlieb radsej objednavam z ketodiet inak vsetko sa da. Ja prave zacinam druhe kolo pred letom som dala dole cca 14kg a teraz po pauze to idem dotiahnut na 22kg (6-8kg) vysledok dufam ze dam na 50-52kg. Drzim palce.
@patkaba ahoj, ako hodnotis dietu a ubytok spätne? Jojo efekt?
Osobne som presla na keto-carnivore dietu a az to zabralo, zatial 13 kg dole. ;)
Ahojte baby rada by som sa k vam pridala.Chystam sa kupit program M na 3 tyzdne s ubytkom 6kg mate niektora presne s tymto programom skusenost ? Ozaj ste tych 6kg za 3 tyzdne zhodili ? Chcela by som to skusit ako nastartovanie na chudnutie.Dakujem za akekolvek info 😊😊😊😊
@lila8686 mozte mi poslat link na tento program? Tiez by mi stacilo aspon tych 5-6kg zhodit ... pozerala som tie programy aj tu som citala o vysledkoch len nie a nie sa odhodlat 😣
@kvietocka33 paci sa https://www.prodietix.sk/dieta-m-na-3-tyzdne
Aj ja odolavam ale uz si akosi neviem rady takze ideme do toho 😁
Chcem kúpiť stéviu, hlavne na osladenie dresingu na šalát. Na stránke prodietix však upozorňujú na jej zloženie, máte dobré skúsenosti s nejakou konkrétnou? Doposiaľ som sladila s cukrom alebo medom, umelé sladidlá vôbec. Dnes začínam.
Ahojte, idem aj ja na prodietix, potrebujem dať dole cca 8-10kg. Je tu ešte niekto kto prave drzi tuto dietu? Budem rada ak tu budeme spolu zdielat pokroky
@lila8686 dobre ranko, tak ako? Uz ste zacala s dietou?
baby, z prodietixu ktore polievky su dobre ??
palacinky ste pisali, ze nie.. a co omelety? tiez hnusne?
@xima ahoj, mne len dnes došla zásielka takze som ešte nezačala. Mala som len ochutnavkovy balíček. Takze idem na to, rozmýšľam či zajtra lebo ma čakajú náročné tri dni, alebo začnem až v pondelok. Ty si už ako dlho na diéte? Aký typ diéty máš? Ja mám 72kg a chcela by som mat 60-62kg.
@cacomiri tak ja uz som oddnes, nemam ziaden konkretny typ diety(proste 5 jedal denne od prodietix, podla chuti). Ja uz som drzala tuto dietu minuly rok na jar, citila som sa pri nej dobre, nehladovala som, vtedy som sla zo 67kg na 63(teda aj po roku mam stale 63,ziaden jojo efekt ☺️)

@domigoco1996 Skvele, tiez som s nimi schudla.. skusala som aj rozne weby a jedalnicky na mieru, ale realne zmena prisla az s prodietixom. Program si presne nepamatam, ale schudla som pocas neho 11 kg 😎