Ketodieta (ketodiet/prodietix). Máte s kúsenosti?
Ahojte žienky, mate niektorá skúsenosti s touto dietou?
Skôr by ma zaujímalo či ste ich niektorá kombinovala ( lebo v podstate je to asi na tom istom princípe len si treba strážiť sacharidy).
A tiež by ma zaujímalo či ste niektorá prerušila tu dietu ešte v prvej fáze na daaku dobu ...či sa Vám hneď vrátilo všetko späť? ( lebo chcela by som ju už teraz začať držať ale cca za 2t idem na dovolenku na týždeň a vtedy
ju pravdepodobne držať nebudem 🤔😶)
Tak som baby aj ja dnes PRODIETIX objednala s balicka M na prvych 10 dni.... nechcela som hned 30,ked neviem,ako mi to bude chutit..akurat rozmyslam,kedy zacat,lebo 30teho ideme na ples...tak asi potom.. 😉
Chcem dat dole tak 6-7kil..
Za kolko dni vam to prislo? Uz to aj odoslali ako vidim v maily.
@cacomiri nie ziadne fazy, hej 5 jedal denne, ak sa da. Ja aj ked som to porušila a napr bola na oslave a zjedla normalne jedlo tak schudla som aj tak. Ked uz som bola na tej vahe ako som chcela tak este asi tyzden jedno jedlo som nahradila keto. A ano, jedla som uz potom zdravo(aj predtým vlastne, len po porode nejak sa mi to zastavilo na 67kg a aj ked som jedla zdravo a cvicila, uz neslo dole ani kilo, az s ketodietou)
@ja028 no ani mne ketodiet velmi nechutila 😐 prodietix je lepsi chutovo.. ja nejak extra veľa schudnut nechcem, skor sa citit trochu lahsie po sviatkoch 😁 a popravde, manzel o tom ani nevie ze chudnem, on je radšej ked som pribratejsia, ale zas ked ja sa citim lepsie ked mam tak 60 kg..
@xima som rada že to funguje a schudla si ako si chcela. Ja mám skôr problem držať zdravú stravu, mám rada jedlo a občas to aj preháňam. Takze tuto dietu som si vybrala hlavne kvôli naštartovaniu pevnej voli a že ju musím dodržiavať bez porušení. Teraz som na maxime svojej vahe a je mi až zle z toho kam som to dopracovala. Cítim sa zle, ide leto tak sa nechcem hanbiť. Verím že to pomôže 🙂
@cacomiri no dobre na tejto diete je, ze nehladujes, takze ozaj sa da dodrzat. Mne praveze vyhovuje v tom ze mam jedlo raz dva, takze setrim cas 😃 co mi pri dvoch malych detoch max vyhovuje.. zas napr niekedy som miesto jedla z ketodiet vypila napr activiu.. alebo si dala normalne zeleninovu polievku.. co som si strážila boli samozrejme sladkosti.. a pecivo, ale pecivo ja jem celkovo velmi malo, takze to mi ani nechybalo. Tak verim ze aj tebe pomoze, ved to, ani sa nenazdame a bude teplo, clovek sa chce citit dobre ☺️
@katrin21 zdravim mne polievky chutili iba niektore napr brokolicova hrachova thajska a porkova.Ludia si chvalili paradajkovu, sampionovu no mna velmi sklamali tie mne vobec nechutili. Omelety mi chutili len provens, bylinkova, slaninkova ale vzdy som si nieco do nich pridala napr susenu cibulku ako by prazenica plus bielka s vajiciek alebo papriku co sunku...palacinky som este neskusala nakolko maju vela sladkych produchtov a mne v tejto diete chybal najviac chlieb lebo ten ich je priserne sladky ...drzim palce v chudnuti 😊
@ivki7 fuha, tak uvidim s tymi polievkami, dam vediet ako mi ktora chutila.. thajsku som rozmyslala, ale bola tam chilli nakreslena,tak som sa bala ci nebude moc pikantna... nestipe?
Hmm.. sampionovu som vzala tusim, aj jednu paradajkovu... uvidime, mne tiež umeliny nechutia.. mozno do dalsej fazy si tu thajsku objednam teda.preto som brala najprv len 10 dni, že aby som zistila, co ano a co nie 🙂 aby to neboli vyhodene peniaze. zobrala som aj tie masove fasiročky, to som zvedava, co to bude :D
@ivki7 a este.. pride mi prosim ta nejaký popis, že cim tie jedla možem doplnať? alebo co? ale v prvej faze asi nicim, max nejaka zelenina bez sacharidov a kalorii navyse a nejaka bielkovina ako vajce by sa mohla...
ja som bola v ketoze kedysi 3-4týždne, lenze normalnou stravou, cize viem, co jest a co nie, aby som bola v ketoze, len toto ma viac donuti sa ovladať, ked ma to stalo peniaze :D
@katrin21 nie nestipe ani mne nechutia moc praskove veci ale teple napoje ako cappuccino a ladova kava su super a davam si do nich klasicky 2lyz nesky a mnam pijem to uz bezne namiesto kavy s mliekom a cukrom 😊 som sa na to pytala u poradcu prodietix. A fasirky som si objednala teraz prvy krat to su tiez ako mafinky praskove ani jedno som este neskusala
Prosím zienky ak máte niečo volne čo ste nespapali dajte mi prosím vedieť správou rada odkupim.
kocky, ak by ste mali zaujem, zostalo mi z Ketodiet.
6x slaninova omeleta
4x syrova omeleta
7x vanilkova palacinka
3x syrova polievka
6x cestoviny
ceresnovy sirup - vianocny
na cene sa dohodneme 😀
Ahojte, prosím vás aj vy máte problem s rozmiesanim polievok? Dnes som mala tretiu ale stále mi ostávajú hrudky. Inak je to chutne, som skúšala malinovy kolac ten hotový a je úžasný. Škoda že zo všetkého sú take malé porcie 😀 Ešte vyborne hodnotím syrové aj paprikove krutony, mnam. Najmenej mi zatiaľ chutil teplý nápoj capucino. Po troch dňoch mám 2kg dole, no je to určite z veľkej časti voda ale verím že to pôjde takto pekne ďalej aj z tuku
Baby a myslite, ze ma zmysel objednat si podla chute len par jedal a sem-tam nimi nahradit nejake 1 jedlo denne? 🤔 Ja potrebujem len nejakych 5 kileciek dat dole, sladkosti som uplne vysadila (resp snazim sa 😛), napoje pijem len nesladene, 2x do tyzdna fitko, chcem este ranny beh pridat aspon dalsie 2 razy do tyzdna ... 🤔
@elenita Myslím že to ma zmysel, keď ide o to len malo kíl dať dole. Ja uvažujem že skončím tuto 6 tyzdnovku, potom si dám pauzu pár týždňov a pred letom si dám ešte tak 4tyzdne. Ale to už by som začala s tým že si dám napr tri proteinove jedla a dve normálne a postupne to budem uberať.

@ja028 niekedy som jedno dve jedla denne jedla normalne, ked sme boli napr na oslave alebo s manželom na večeri. A ine dni som drzala na 100 %