icon

Ketodieta (ketodiet/prodietix). Máte s kúsenosti?

momomonko
27. jún 2018

Ahojte žienky, mate niektorá skúsenosti s touto dietou?
Skôr by ma zaujímalo či ste ich niektorá kombinovala ( lebo v podstate je to asi na tom istom princípe len si treba strážiť sacharidy).
A tiež by ma zaujímalo či ste niektorá prerušila tu dietu ešte v prvej fáze na daaku dobu ...či sa Vám hneď vrátilo všetko späť? ( lebo chcela by som ju už teraz začať držať ale cca za 2t idem na dovolenku na týždeň a vtedy
ju pravdepodobne držať nebudem 🤔😶)

elenita
26. jan 2020

@cacomiri
@xima baby, dakujem za odpovede, zlate ste 🙂 Vam osobne co najviac tam chuti?

cacomiri
26. jan 2020

@elenita Neskusala som ešte všetko, ale najviac zatiaľ tepla biela čokoláda, malinovy kolac hotový, krutony syrové aj paprikove, polievka brokolicova a špargľova, smoothie sú fajne, ale ovocné nápoje už menej mi chutia, a najmenej čo mi zatiaľ chutilo bol teplý nápoj capucino. Ale ešte mám toho veľmi veľa na chutnanie

schiantii
26. jan 2020

@elenita palacinka aj omeleta su v porovnani s ketodiet velmi chutne, konkretne citronova a bylinkova.a teply napoj cokoladovy😊 ale som hladna🙄😲 5x jedlo, aj zeleninu davam a som hladna po hodine😁

elenita
26. jan 2020

@schiantii Vsak to, ze ja tiez potrebujem hlavne sacharidy ... kludne vydrzim len na prilohach ... ale trebars omeleta len so zeleninou ma nezasyti ... a ja ked som hladna, neviem vobec fungovat. Teraz uz chapem mojho ocina, ktory, ked je hladny, je straaasne nervozny 😂😂

cacomiri
26. jan 2020

@schiantii @elenita Aj ja som hladná 🙄 snažím sa jesť viac zeleniny, ráno a obed ešte ok, ale večer som už taká hladná že až. Idem si dať akurát prvý krát parky, dám si dijon horčicu a varenú brokolicu. Som zvedavá

ja028
26. jan 2020

@elenita
@cacomiri
@schiantii ja som už 9.ty den a tiež som hlavne večer hladnáááá a to teda dosť, snaží sa to zeleninou dojest ale nepomáha to ...cez den v pohode poprípade si dám kávu a vybavené ale večer som hladná, dnes som normálne rozmýšlala že si dám ešte aspon nejaký ten nápoj 🙄

cacomiri
26. jan 2020

@ja028 @elenita @schiantii
Myslím že u mna to robí aj to že som predtým neranajkovala, len káva a potom až obed. Teraz si musím hneď ráno dať prvé jedlo, takze mám všetko poposúvane a večer už vlci hlad. Rozmýšľam že si budem varit zeleninové polievky, rozmixujem nech sú husté. A viac zeleniny. Bielka som ešte nedávala tak aj tie pridám. A na suchare alebo krekry skúsim nejaké zeleninové natierky robiť. Inak tie parky si fakt dobre, som ich doslova zhltla 😂 ale stále som hladná

cacomiri
26. jan 2020

A dievčatá, akurát mi napadlo. Jedla už niektorá z vás musli? Ako to treba jesť? Návod nevidim, zaliat vodou alebo len tak chrumkať? 😳😁

katrin21
27. jan 2020

Baby, s prodietixom zacinam od 3.2. Mam ho uz doma...dnes som si skusila dat nieco podobne, ze Fit for you , predavaju v DM, taka ranajkova kasa..cokoladova... ludia, ja som sa skoro pogrcalaaaaaaaa...🙈 ono to aj vyzera ako grcka,aj chuti hnusne praskovo, umele sladidla tam citim same, fuj.. zjedla som zo sebazaprenim polovicu, dalej som nedala,lebo by hrozilo,ze to zo mma hned aj vyjde..

Dufam,ze prodietix chuti lepsie,lebo inak som vyhodila asi peniaze a nedam to😂. Ja gurman, co ma rad jedlo vysperkovane chutami, toto je des🤔😊

katrin21
27. jan 2020

Baby a ako to funguje s tou vymenou jedal?

cacomiri
27. jan 2020

@katrin21 Myslím že ti to bude chutiť. To z dm nepoznám no skúšala som aj ja rôzne proteinove nápoje, niektoré chutia a niektoré som nevedela prehltnúť take hrozne boli, až ma napinalo. Čoho si so najviac objednala z prodietix? Či z každého niečo? Mne zatiaľ chuti všetko, z ničoho som nemala pocit že a to teraz už nevypijem že to je hnus. Niektoré naopak, že toto by som pila alebo jedla aj mimo diéty, že si to potom ešte objednam 😀 myslím že sa nemáš čo obávať

katrin21
27. jan 2020

@cacomiri no, kedze som nemala skusenost, akurat tu som citala, ze nie palacinky, tak tie som si nedala a z ostatneho tak po troche... mam tam aj kase, aj polievky, aj tycinky, aj tie hydinove fasirocky a krekry .. uvidime, len po tomto som dost skepticka, ci som si tie kase mala objednavat , ak budu taketo... chutilo to ako tie z ketodiet, tam som raz mala jednu - malinovu a to bol cisty humus, to som cele vyhodila, tak preto mam obavu... No bodaj by si mala pravdu, ze to bude chutit, budem dufat a dam vediet potom este urcite o tyzden

klaudi86
27. jan 2020

@katrin21 ja som sa napríklad takto skoro dogrcala zo zeleninovej polievky,jednoducho mi to nešlo dole krkom🙈mne napríklad nechutia tie krémy ovocné fuuuuj,ale napríklad karamelovy krém aj straciatella je fajn...ja dnes začínam druhé kolo s prodietix...minulý rok som držala tri mesiace a schudla som 18kg...teraz by som ešte chcela 7-8kg...mňa napríklad prvé dva dni totálne napínalo a bolel ma žalúdok,ale tretí deň sa to zlomilo ..držím palce,aby ti väčšina jedál chutila...potom ťa už budú motivovať ubudajuce kg🙄

katrin21
27. jan 2020

@klaudi86 och, veru, ja sa nutim taketo veci tiez.... uvidime, dakujem, dufam, ze to bude ako u teba a zlomi sa to

henika001
27. jan 2020

@klaudi86
@katrin21 ahojte, baby ja som premýšľala nad tyzdnovou diétou prodietix, mám 62 kg a chcela by som tak 5 kíl dole, myslíte, že to má zmysel si to objednať? Pozerala som ponuku, tak na týždeň by som vedela byť na diéte a nejak to vyskladať, či myslíte?

katrin21
27. jan 2020

@henika001 podla mna tyzden je malo..to co zhodis,budes mat hned naspat🙈
Treba dlhsie podla mna, aspon tak ze 1-2 nahradzat prodietixom mesiac

henika001
27. jan 2020

@katrin21 vieš, veľmi dlho nechcem, táto diéta má potom negatívny dopad na organizmus, schudneš, ale dlhodobo zaťažovať obličky napr. nechcem.

cacomiri
27. jan 2020

@henika001 Ja si tiež myslím že týždeň je veľmi krátka doba. Prvé dni sa telo najprv zbaví vody, fajn idu nejaké kila dolu ale z tuku to nie je hneď. Za prvý týždeň si myslím že telo je schopne sa zbaviť tak pol kila tuku. Tiež si myslím že treba aspoň mesiac. Ak nie cely deň len prodietix, tak začať na troch jedlách plus dve normálne a každých 7 dni nahrádzať ďalšie proteinove jedlo normálnym. Ide o to aby v kalorickom deficite nešli dole svaly ale tuky. Bielkoviny sú potrebné v každom jedle.

katrin21
27. jan 2020

@henika001 ale figu, neboj sa toho..ja som bola v je ketoze 4tyzdne na paleu...oblicky trpia iba ak nepijes aspon 2-3l vody, inak nie .
Tyzden je strasne maloz to nebude mat efekt, do tyzdna mas vsetko naspat..uvidis...treba sa postupne vracat k normalnej strave, jeden tyzden je nic, vazne..skusala som to ..
Daj potom aspo tak ze nahradis veceru tymto atd

katyba8313
27. jan 2020

Ahojte. Ja som dnes 1.den. necítim sa nejako dobre plán bol 15kg dole za 12 týždňov. Môžem fakt len tú zeleninu čo píšu? Žiadnu inú?

cacomiri
27. jan 2020

@katyba8313 Zeleninu treba len povolenú, pretože iná zelenina ma viac sacharidov a potom sa naruší ketoza ktorá je dôležitá pri odbúravani tukov z tela. Treba so zeleninou vymýšľať, robiť natierky, varená zelenina, urobiť si polievku, napiect zeleninové fasirky. Trosku si to spestriť. Ja som dnes štvrtý deň, mám aj ja krízu, ale dnes som si urobila polievku z brokolice, karfiolu, zeleru, dala do toho suchare prodietix a bolo to super. Večer si idem robiť baklažán, cuketu a šampiňóny, poprazim na oleji a k tomu chlieb prodietix.

katrin21
27. jan 2020

Baby,ak saa chcete najest chutne a bez cukru odporucam struky, zelene cele balenie mrazene dat varit do 0.5- 0.75l vody, nechat do makka uvarit..sol, korenie cierne.
Potom vymixovat s tou vodou, dosolit ak treba..lyzicu oliv.oleja pridat a do porcie an tanier dat nakrajane vajce na tvrdo. Zasyti a je to keto jedlo.. taka kremova polievka...fakt odporucam,je to jedle a to ja struky nelubim..😉 je to.super ako obed,alebo aj neskorsia vecera

cacomiri
27. jan 2020

@katrin21 Dnes som si ich akurát kupila, fazuľky mrazené. Skúsim 😉

cacomiri
27. jan 2020

A tie musli ste žiadna ešte nemala? Že ako ich treba jesť

katrin21
27. jan 2020

@cacomiri to aj mna zaujima,aj ja ich mam..

ja028
27. jan 2020

Tak ja dnes 10. ty deň a konečne som vymyslela čo ma zasýti, uvarila som brokolicu s karfiolom a rozmixovala na taku hustejšiu polievku dochutila soľou korením, na obed som si to dala s paprikovými krutonmi a na večeru som opiekla šampiony a ked boli hotové na minutku som k šampionom prihodila prodietix chorizo len tak prehriať a super mňamka na svete, zajtra spravím karfiol s kvakou, len akurát som chcela doobjednať chorizo a už su len párky ☹ ale na zajtra ešte mám chorizo

katrin21
27. jan 2020

@ja028 no ved to je na sposob tych strukov, super👏

ja028
27. jan 2020

@katrin21 áno ..ja toto robím aj v bežnej strave len tam zvyknem kokosove mlieko ešte pridať, ale aj takto je to super

ja028
27. jan 2020

@katrin21 vyskušam aj lusky ale s kvakou a ochutím octom a kôprom, dúfam že to bude na sposob prívarku 🙂

katrin21
27. jan 2020

@ja028 a ta kvaka,to ako chuti? K comu by si to prirovnala? Vyzera to ako redkovka