Ketodieta (ketodiet/prodietix). Máte s kúsenosti?
Ahojte žienky, mate niektorá skúsenosti s touto dietou?
Skôr by ma zaujímalo či ste ich niektorá kombinovala ( lebo v podstate je to asi na tom istom princípe len si treba strážiť sacharidy).
A tiež by ma zaujímalo či ste niektorá prerušila tu dietu ešte v prvej fáze na daaku dobu ...či sa Vám hneď vrátilo všetko späť? ( lebo chcela by som ju už teraz začať držať ale cca za 2t idem na dovolenku na týždeň a vtedy
ju pravdepodobne držať nebudem 🤔😶)
Zdravím žienky predám produkty prodietix program Z3, chyba tam ale pár produktov keďže sestra skúšala ale nechce v tom pokračovať. 🤷♀️🙂 ak máte záujem kľudne píšte
Dnes sú dva týždne od môjho začiatku a pomaly začínam vyťahovať zo šatníka veci, do ktorých som sa nezmestila. A to je veľká motivácia nevzdat sa. 😊
Ahoj baby,
tak ja po dlhých úvahách a preštudovaní všelijakých recenzií a skúseností som si objednala prodietix. Musím sa priznať, že je to moja prvá sáčková diéta. Nikdy som nepodliehala zázračným práškom a tabletkám na chudnutie. Držím ju 2 deň. Zatiaľ som v pohode. Mám Z3. Začínam váhou váženou večer 87,9 kg a ráno bola 87 kg, a to pri výške 165cm. Takže je čo dať dole a dúfam vydržím. 🙂 budem prispievať ako mi to ideeee. bude to aspoň aj pre mňa inšpirácia vydržať a nepodľahnúť.
@dorotelka zatiaľ v pohode. vôbec nemám nejaké návaly hladu. čo som čítala na českých stránkach skúsenosti veľa sa ich sťažovalo na bolesť hlavy v prvé tri dni, no a ja zatiaľ nič tak dúfam to budem znášať fajn. som namotivovaná 😀 energiu mám, nepociťujem nejak slabosť. už druhý týždeň cvičím cez fitshaker výzvu harmonia duše - trochu pilates a joga to je, takže nič fyzicky náročné alebo vyčerpávajúce a klasika chôdza. denne tých 8 tisíc krokov mi mobil ukáže že som spravila 😀 a na sobotu som sa nahlásila na infrashape - to som ešte nikdy neskúšala tak uvidím čo to pomôže. majú dobrú cenovú akciu - tak reku vyskúšam 😀 a tebe sa ako darí ?
@dorotelka ahoj. tak po týždni hlásim úbytok 3 kg. myslím že super 🙂 dodržujem striktne - žiadny prehrešky. nemám ani žiadne extra chute že by som ich nevedela ovládať. doma si pomalinky cvičím pilates a jogu. dnes idem 2x do toho infrashape-u pobicyklujem si trocha. vraj to lepšie spaľuje. tak pár krát to dám. ty ako pokračuješ ?
@moom gratulujem, úžasné pokroky. 👌 Šikovnica! No ja dnes 20. deň a ide to. Pokorila som hranicu 70 kg, už vidím na začiatku 6-tku a motivuje ma to. To mam od včera svoje dni, vtedy zadržiava telo vodu. Zatiaľ "stieklo" 6 kíl, úplná spokojnosť. 😊 Prajem veľa chuti a trpezlivosti do ďalších dní. 😉
@dorotelka ahoj. tak hlásim úbytok 6,1 kg za 14 dni. spokojná som 🙂 mohlo by to aj naďalej takto klesať 🙂 a drž sa. tak jeden úlet nejak prechodíš - zas samozrejme nemalo by to ísť na úkor zdravia a keď si sa fakt necítila dobre tak treba. a nie si ešte v druhej fáze - tam predsa jedno jedlo môžeš
@moom úplne som prekvapená z Tvojho úbytku, je to úplne úžasný výsledok za tak krátky čas. Si vezmi, že ja na tých Tvojich zhodených kg pracujem skoro mesiac. No nevadí, som rada, že som pod tou 70-tkou a verím, že ešte asoň tých 5 kíl ubudne. Dnes mám 29. deň 1. fázy Z4. Ale rozhodla som sa, že domíňam všetky produkty a druhú už nekúpim. Skúsim nabehnúť na delenú stravu. Uvidím čo bude.... Ale pribrať to späť rozhodne nechcem.
@moom ahoj, no ako to vyzerá? Koľko kilečiek už ubudlo? U mňa od začiatku cca 8. Teraz sa mi hmotnosť zastavila, par dní vážim 68,5 kg. Začala som s plávaním, tak snáď ešte 4 z nich zmiznu Keby aspoň na tých 65. Ale ok, držím sa, som spoko. Dnes mam 37. deň, prehrešok bol 2x. Jedenkrát mäso s prílohou, druhý raz špagety bolonske. Pozviechala sa z toho a idem ďalej. 😊
@dorotelka ahoj. Tak ide dole. Mala som svoje dni takze tyzden trochu stalo ale vyzera ze sa pohlo dalej. Prikladam fotku ako sa mi znizuje. Po tyzdni ako som zacala drzat prodietix som si objednala vahu co meria aj tuk svaly vodu. Sice o nejakych pol kila mi vazi menej oproti povodnej vahe. Na starej sa ale tiez raz tyzdenne prevazim. Zapisujem. Takze 7-8 kg mam dole a som v 4tyzdni diety. Tak si drzme palce nech nam to ide.
@dorotelka uz som si objednala a drzim druhu fazu. Mam Z3. Sice nejak extra som zatial nic nezaradila akurat vajicko, dve male cherry paradajky a dnes som si dala par platkov sunky 😉😃 ale inac fičím na ich “jedle” budem sa toho drzat lebo seba poznajuc sa bojim ze by som ryChlo spadla spet do nespravneho stravovania a kila by sli spet a este mam aspon 7kg v umysle dat dole 🥴👍🏻😀

@monikapalo ďakujem. Štvrté ráno mam rovnakú hmotnosť, prestanem sa vážiť, pretože zbytočne ma to sklame. Sama som zvedavá, či sa to pohne. Dnes 12. deň. Nie je to sranda, hlavne pri rodine, keďže fungujú na tradičnej strave a zásoby v chladničke sú neustále. Na začiatku som si to ale uvedomovala, preto zatial zvládam. Ale keby môžem posunúť čas, rada by som už koniec januára. 🙏🙈😁