Ketodieta (ketodiet/prodietix). Máte s kúsenosti?
Ahojte žienky, mate niektorá skúsenosti s touto dietou?
Skôr by ma zaujímalo či ste ich niektorá kombinovala ( lebo v podstate je to asi na tom istom princípe len si treba strážiť sacharidy).
A tiež by ma zaujímalo či ste niektorá prerušila tu dietu ešte v prvej fáze na daaku dobu ...či sa Vám hneď vrátilo všetko späť? ( lebo chcela by som ju už teraz začať držať ale cca za 2t idem na dovolenku na týždeň a vtedy
ju pravdepodobne držať nebudem 🤔😶)
@00tatiana00 mala by som zaujem...prosim blizsie info...na MBezuskova@gmail.com
@dorotelka Ja mam s nimi tiez top skusenosti (prodietix), schudla som 16 kg a uplne zmenila myslenie, takze odporucam o tom prestudovat co najviac a nasjt si svoje PRECO a uz ked zacnete, nebrat to ako nieco "zle", ale ako "natroj" na start noveho zivota 🙂
@miskakyska ahoj na kusy nie?
@miskakyska sprava
@miskakyska samozrejme chapem ta mne to vychadza len na 9ks co mi chutilo tak nic vdaka
@miskakyska je to ešte aktuálne?
Baby kto ma zaujem mam na predaj celu sadu
Ahojte, viete mi prosim napisat vase skusenosti kolko tyzdnov ste drzali 1.Fazu Ketodiet? Ja som si dala jeden tyzden (asi malo) schudla som 2,7kg, ale teraz mam uz 2 tyzdne druhu fazu a dole iba 0,5kg za cele 2 tyzdne. Vsetko dodrziavam podla pokynov. Tak rozmyslam, ci sa nevratim spat na 1.fazu, ale otazka je kolko tyzdnov ju drzat. Moj ciel je -10kg. Dakujem
@zuzika21 skusala si im napisat? ja sa vsetko pytam cez ten chat na stranke. ono najviac vzdy ide v 1.faze. ale netusim, ci sa mozes vratit... mas basic? uz aj cvicis?
ja som na konci 1. a dala som dole necele 2kg. moj ciel je tak 4-5 ale aby mi to aj vydrzalo.
@zuzkaamiska, no prave som im dnes pisala, ale ze treba sa kontrolovat - no vsetko robim presne, praveze som sa tak nastavila - nekompromisne. A vraj aj vodu mozno zadrziavam alebo len ide o nejaky vahovy vykyv a vaha este pojde dole. Prave preto som si chcela s niekym preverit, ci aj 7 dnova prva faza ma vyznam alebo som ju mala drzat dhsie. Ale to s tym vratenim sa k prvej faze ma vlastne napadlo az teraz, tak im este asi napisem, ci sa tym nieco nepokazi. A drzim palce v diete 😉
@hejcikovaivka super, uzasne, gratulujem! 😘 Za aky dlhy cas sa Ti to podarilo? Chcem ist do toho znova, ked prestanem dojcit. 😊 Pretože som po porode tam, kde som bola. 😊
Ahojte, vidim, ze vela z vas ma skusenosti s KetoDiet-Prodietix jedlami. Ja mam keto plan od KetoMix, som zatial velmi spokojna, ale chcela by som vyskusta aj nejake ine jedla, ktore su v ponuke KetoDiet, ale na stranke vidim len nutricne hodnoty. Maju ich potraviny obsiahnute aj vitaminy a mineraly alebo treba doplnat individualne? V KetoMixe je uz vsetko obsiahnute, preto sa pytam. Vopred dakujem za info 😊.
@nika480 Eštee je to aktuálne? Ak áno, tak poprosím viac info do správy.
@miska.g ahoj je to ešte aktuálne?
Ahojte baby. Predám komplet prvú fázu prodietix. 112 porcii. Kúpila som to v nedeľu. Ale čo sa stalo zázrakom otehotnela som a nesmiem to 🙂keď som to kupovala som to samozrejme ešte nevedela. kúpila som to za 185 EUR a predám za 150 komplet aj s postovnym 🙂 mám k tomu faktúru. Všetko samozrejme. 🙂 ak je niekto z Ke kludne aj osobný odber ;)

Dievčatá aj ja by som sa rada zbavila sáčkov😆ak by ste mali záujem. Mám 44ks rôznych. Veru skúsila som to ale končím. Keby ste mali záujem tak pozrite moj inzerát. Na cene sa ešte rada dohodnem🤗