Ketodieta (ketodiet/prodietix). Máte s kúsenosti?
Ahojte žienky, mate niektorá skúsenosti s touto dietou?
Skôr by ma zaujímalo či ste ich niektorá kombinovala ( lebo v podstate je to asi na tom istom princípe len si treba strážiť sacharidy).
A tiež by ma zaujímalo či ste niektorá prerušila tu dietu ešte v prvej fáze na daaku dobu ...či sa Vám hneď vrátilo všetko späť? ( lebo chcela by som ju už teraz začať držať ale cca za 2t idem na dovolenku na týždeň a vtedy
ju pravdepodobne držať nebudem 🤔😶)
@dorotelka ahoj. Tak ide po malinkych gramoch 🤪 momentalne zhony okolo vianoc a v robote bol chaos ale od dnes sa prestabujem na pohodu a z roboty dovolenka a nastup len v novom roku 😊 momentalne vaha 75,9kg. Tak este aspin 6 chcem dole. Tak ale este mam mesiac a snad cosi dam dole 🙃 tebe sa dari ?
@moom asi tak ako Tebe. Stedru večeru som mala s rodinou tradičnú, ale min. porciu. Koláčik som si spravila taky svoj bez múky a cukru. A veľa mandariniek, syrov... Hmotnosť dnes 69, ale aj vďaka hormon. zmene. Tak snáď to už do Troch kráľov ustojíme. Myslím na Teba, veľa trpezlivosti a odhodlania.
@jani6969 Ahoj, prepac, ze tak neskoro, nevsimla som si odpoved, zacala som par dni po tom ako som to tu zdielala.. dokopy za tri mesiace som schudla 21kg, mala som program Z4, ten odhaduje cca 20kg, teda v ramci tohoto to sedi. Inak odvtedy vdaka navykom cca 6kg, k tomu co som chcela mi chybaju 3-4 kg, ale boli vianoce, hlavne je, ze som to nepribrala spat. Inak dieta prebiehala fajn, produkty su chutne, lahke na pripravu, setria cas, nie je to nix nechutne ako som sa obavala, ci nieco prilis umele, proste taky zlaty stred 🙂)) Ale co som najradsej, realne mam navyky vdaka tomu, vedomost o jedle, o zlozeni jedla a prito sa NIJAK neobmedzujem, len jem rozumnejsie 🙂 Snad som pomohla 🙂)
Ja som tu pisala 6. novmebra babule 🙂 Moj ciel bol s prodietixom schudnut 14kg za tri mesiace, nakoniec som schudla rovnych 20g uuuuuu 🙂)) Vianoce som prezila, nijako som spatne ani za ne nanabrala, snazim sa drzat si to, zaroven sa extremne neobmedzovat a wuala, ide to 🙂 Mozem vsetkym doporucit!!! 🙂
Ja som zacala len teraz 3.1 zatial mam 1kg dolu dufam ze to pojde dalej potrebujem 6-7 kg este tak uvidime . Ja som kupila len Z2 .
Ahojte baby ja dnes prodietix prvy den Z4 vaha 76,8chcela by som dat dole 10-15kil kíl 33uz mam dole ale od jula mi to stalo tak preto som sa dala na prodietix uvidime co bude drzim nam palce vsetkym
Tak ja zatial 2kg dolu od 3.1. myslela som ze pojde rychlejsie dolu ale zatial takto. Dufam ze sa to rozbehne.
@jani6969 hlavne vydržať a dodržiavať a nevzdávať sa. Ja som dala dole zatiaľ 11 kg. okolo Silvestra som to mierne porušila a vyhodilo ma to s ketózi, ale už som v nej späť a ideeeeeem. Ešte nejakých 5 kg by som chcela dať. Začínala som 19.11.2018 na váhe 87,9 pri výške 165 cm. Držím Z3. Baby držte sa 🙂
@moom dakujem @dorotelka uz davno nic nenapisala ako sa jej dari tak dufam ze dobre. Ja aby som upresnila zacinala som na 65kg 3.1. dnes 16.1. 61,5kg . 2x som bola v posilovni na beziacom + posilnovacie cviky. Zial zatial som sa do posilky viac nedostala aj ked mam 10vstupov od jeziska 😆😆. Nejak mi tie jedla nerezu a boli ma z nich zaludok tak uvidim ja mam len Z2 tak to nemam uz vela .
@jani6969 vážim 67,5 kg +/- nejaké tie dkg. Šatník v podstate už využijem, oblecko mi je fajn. Ale samozrejme, že by som rada ešte aspoň tie 3 kila. No zastavilo sa to. V podstate z obdobia pred Vianocami je hmotnosť rovnaká. Veľmi opatrne jem, sacharidy skoro vôbec. Koláčiky pripravujem bez cukru a múky. A pred týždňom sa ku mne pridal aj manžel. Je to veselšie. Pridala som 60 min plávanie aspoň 2x do týždňa a 3x bicykel tiež hodinku. Uvidíme ci sa to pohne a co sa bude celkovo diať. Držím Vám všetkým paste, poďme si za svojim cieľom. 💪😊
Ahojte babule mne zacina stvrty den 1,7kila dole ale mam trosku problem tie kase a kremy su mi strasne sladke je to problem ked zjem len polovicu z toho?
Ahojte. Ak mozem, tak sa pridam. Som na prodietixe 8. den a zatial cca 4 kg dole. Ale zo zaciatku to bol riadny boj. Teraz sa s tym uz celkom zmierujem. Len pozerat na muza a deti ako do seba tlacia tie dobroty je strasne. Polievky a kremy mi chutia, aj omelety sa daju... Tak dufam, ze vydrzime vsetky, drzim palce.
@robin30 myslim ze je to problem lebo je to presne nastavene. Ja som sa vcera zmietala uz v krcoch robilo mi to velmi zle na zaladuok takze dnes som dala na ranajky protein co mi kupil manzel v stillmasse dala do toho maliny zmrazene colagen v prasku a zatial celkom fajin. Takze ja si myslim ze sa to da dat na prodietixe ale v tych pociatocnych fazach potom si uz treba tu stravu upravit pomaly podla seba. Ja dnes rano 60,5 kg takze pomaly zacnem prechadzat na svoju stravu a viac cvicit .
ahojte, kolegyna drzala prisnu dietu podla prodietix, nic ine nejedla a rapidne schudla, hmotnost si drzi aj rok po, ale stale sa obmedzuje vstarve, neje prilohy, sladke minimalne, vela sportuje. Takze treba stravu potom dodrziavat.
ja som si dala ciastocnu dietu, vymenila som vecere a ranajky za ketodiet vyrobky a schudla som celkom pekne. Stravovala som sa racionalnejsie + sport aspon 2x tyzdenne.
polievky mi vôbec nechutili, ostatne sa dalo.
Ahojte, zajtra začínam 1 fázu prodietix, niekto kto sa pridá? Rada by som si s niekym vymieňala skúsenosti, pocity... 🙂
@marianaxxx Ahoj, veľmi Ti držím päste, neboj sa, dá sa to v pohode zvládnuť, pretože vidina cieľa neskutočne motivuje a posúva vpred. Chudnutie je touto cestou zaručené, hor sa do toho!
Ďakujem, začínam na čísle 69kg - cieľ 55kg (snáď sa podarí 🙂) Som odhodlaná ale to asi všetci na začiatku.. vážiť sa chcem len po skončení každej fázy 🙂
@marianaxxx si dobrá, to ja stúpam na váhu každý deň. 😂 Takže 14 kíl dole, pekne. No ja ešte aspoň 2-3. Teraz mam 67.

@moom ako pokračuješ?