Ketodieta (ketodiet/prodietix). Máte s kúsenosti?
Ahojte žienky, mate niektorá skúsenosti s touto dietou?
Skôr by ma zaujímalo či ste ich niektorá kombinovala ( lebo v podstate je to asi na tom istom princípe len si treba strážiť sacharidy).
A tiež by ma zaujímalo či ste niektorá prerušila tu dietu ešte v prvej fáze na daaku dobu ...či sa Vám hneď vrátilo všetko späť? ( lebo chcela by som ju už teraz začať držať ale cca za 2t idem na dovolenku na týždeň a vtedy
ju pravdepodobne držať nebudem 🤔😶)
@nikusa1510 asi u každého inak... Ja som prekvapená že celkom v pohode zatial, bála som sa hladu alebo nejakej únavy... A to mám aj prácu fyzicky náročnú...
Prosím vás,moze sa konzumovať kyslá kapusta ako povolená zelenina???
@mommy_naty Dobrý deň, prepáčte, že až teraz, bola som v ŠvP. Áno, je to dostupné.
Mam na predaj vyrobky ketodiet
Baby ako ste natom ide to dole niečo na motivaciu tu hodte 🙂
@nikusa1510 za týždeň 3 kilá dole, celkom som spokojná...
@franka211 super 🙂 ja som si už aj na to jedlo zvykla ani hlad nepocitujem .
@nikusa1510 ja mám sem tam pocit hladu,vtedy si dám z povolenej zeleniny. Jedlá sa podla mňa dajú úplne v pohode jesť, bála som sa keď niektoré písali,ze sa to neda jesť,ze to kvôli tomu zabalili....
Prosím máte niekto zľavový kód? 😊😊
@franka211 ja prve dva dni mi nechutilo ale teraz uplne pohode mi to chuti uz 😀 vymyslam tiez so zeleninou.
No ja dnes zacinam, je tu nejaky podobny sparring partner?
@dorotelka zdravim ja som tiez na prodietixe cca 3 a pol tyzdna a skoro 8kg dole len uvazujem ze ci nieje lepsia keto diet maju tam viac povolenych veci v prvej faze chvalia chut ako aj prodietix je fajn no vela veci mi nechuti ako paradajkova polievka a sampionova ma poriadne sklamali, krutony strasne prasne, cestoviny nedokazala som zjest po tretej lyzicke som dala psovi...ale zatial sa tesim ze ti ide dole z cca 73kg mam teraz 65,6 cize super a moj ciel je 50-52 😎 drzim sebe aj vam aj vsetkym mamickam palce nech sa dostanu na vysnivanu vahu.😊
baby ja mám za sebou presne 4 týždne a rovných 8 kg dole...ale ja idem z velkej váhy...ešte som sa nefotila,ani to na mne až tak nevidno,lebo som vysoká...mám kupený program na 9 týždnov a potom sa odfotím...mne chuti skoro všetko okrem zeleninovej polievky a kuracej ....a tie nápoje aby neboli moc sladké si dávam do viac vody a hotovo...ostatné v pohode a uplne top sú komplet všetky tyčinky....každý den mám jednu,...musím ...
držte sa.,..
Ahojte žienky, máte na predaj ketonovu diétu? Hociaku značku 🙂
@neznama159 ahoj ja mam od prodietix z4 komplet na 3 mesiace za 300e
@franka211 Ahoj, prepáč, že reagujem až teraz takmer po mesiaci, nechodila som sem. Začala si nakoniec? Je pravdou, že Jojo funguje, ale u mňa to nebol ani tak jojo efekt, pretože som skoro 3 mesiace jedla piate cez deviate a cca +8 kg. Skúšam s tým bojovať, ale nemám odhodlanie. Akosi sa neviem nastaviť... pritom viem, že keď som v redukčnej fáze, tak som šťastnejšia.
Nieco na motivaciu a podporu odo mna, ja uz som 2 mesiace po ukonceni ketodiet, a vaha sa pekne drzi, plus minus 63kg, ide dokonca aj ked velmi pomaly uz ale stale dole, tak pol kila za tyzden, kedze som teraz zacala viac cvicit na sformovanie postavy.. normalne si dam aj sladke, akurat co nejem velmi je pecivo(to som nejedla ani predtym), a ked mam pocit ze som to trochu prehnala so sladkostami alebo jedlom tak nasledujuce 2-3 dni nahradim 2 jedla napojom alebo jedlom z ketodiet (alebo uvarim podla keto diety). Dufam ze som trosku motivovala a podporila 😊
baby a tá tyčinka sa može denne iba jedna?
a ešte by ma zaujímalo,kupila som si ten ich chlebík...a vobec neviem čo si nan mám dať...okrem avokada,ale to mi už lezie krkom...
Nepredáva niekto nejaké zbytky z diéty ???
Tiež by som kúpila ak dakto má :D

@franka211 Z4 no dúfam ze to pôjde aj nadalej takto necítim sa nejako fit ale zatial zvladam .