Kianama - náramok s fotkou
Zdravim, v poslednej dobe mi vyskakuje na fb reklama naramku s fotkou v takej guľôčke. Pride mi to ako pekny napad na darček a tak som rozmyslala nad objednávkou. Keby to bolo na dobierku tak nevaham ale tato stránka ma len platbu kartou preto sa chcem spytat či nahodou niekto nema skúsenosť? Ta stránka je kianama.com.
@brera87 mne už na fb vyskakujú aj iné názvy stránok s týmito náramkami, je to asi jeden a ten istý podcodník rozlezený po všetkých možných e shopch aby si zarobil
Ja som tiež naštvaná objednané mam v kianama už od 22,11. za 55€ náramky a do Vianoc určite nedôjdu
Včera som bola tak vytočená že som im napísala mail nie veľmi príjemný aj keď mi naň určite nikto neodpovie
, aspoň som si uľavila trochu a poslala ich do…. Mali by ich pozatvárať za mreže hajzlov 😡😡
No chvála bohu že som neobjednala. Mne to hneď prišlo podozrivé tak som sa radšej spýtala. Dakujem za skusenosti, snad sa vam to vyrieši
@tokula Super,krása.. Včera som bola v tom,že je to čistý podvod a nepríde nič,dnes už existujem teda s vedomím, že aspoň 5 dolárový náramok dorazí. V každom prípade podám podnet na SOIku aspoň ako malé bolestné i keď o slovenských úradoch mám asi rovnakú mienku ako o predmetnej stránke.. Tak diki všetci a hoďte foto keď vám to dorazí nec h sa už úplne naserem 🙄
@brera87
Ak je to sukromny predaj Slovenskeho obcana tak asi danovy urad sa moze pozriet ci si uvadza a plati dane zo zisku? V tomto sa nevyznam kolko moze sukromna osoba predat cez inzeraty (co by mohol byt tento pripad). Len netusim ako by danovy urad zistil kto za tou strankou stoji a ci je Slovensky obcan.
Ak to je sukromny predaj niekoho v zahranici tak Slovensky zakon sa na neho nijako nevztahuje.
A na 100% to nebude ziadny zivnostnik ani ziadna Slovenska firma takze nejake zakony o predaji, reklamacie atd sa nebudu na nich vztahovat.
@brera87 pozdravujem, dnes rano mi prišiel balíček od slovenskej pošty, Náramky sú pekné a fotky v nich sú krásne vidno voľným okom, ak pozriete do svetla. Sice to asi nemá hodnotu 25€ ale citovou hodnotou fotky sa to vyrovná.♥️ Prišla aj rovnaka krabička, ktorú prezentovali aj látkové sačiky.
Na to aké som mala obavy, som veľmi spokojná, škoda len že to nestihlo doraziť pred Vianocami
Prikladám foto
Som veľmi zvedavá kedy mi to príde
dobry den rozmyslam ze objednam tieto naramok s fotkou ak uz niekto objednal ste spokojny ako vyzera ta fotka oplati sa to? dakujem za odpovede
@nika123477 ja dom objednavala z kianama
Čakala som vyše mesiaca ale fotka je nádherne vidno
Aj ked si myslim ze to nema hodnotu 25€ lebo náramok je z nitky, ale je pevný tak dnád vydrží dlho
Maju aj na aliexpresse do 8€ ale neviem aká je tam kvalita fotky
Vyššie v príspevkoch som dala aj foto naramkov
@tokula dakujem skusim teda este mam cas .... tak skusim objednat
@nika123477 ahoj, objednaj si to z aliexpressu, ta kianama to odtial na sto pro objednava, len si prihodi slusnu proviziu🙄a tym ze si to ojnednas priamo odtial, budes to mat aspon o kusok skor nez keby to islo cez dalsieho sprostredkovatela ... Ja som si k nemu objednala z ali iny naramok, lebo ten co mi prisiel z tej kianami teda absolutne farebne nesedel s foto, ja som objednala tu jemnu ruzovu, no prisla total gycova kriklava ruzova🙄 naramku sa tesim, no urcite nezodpoveda tej hodnote, za ktoru to predavaju
@andyel takto vyzera super mne ide skor o to aby tsm bolo vidno tu fotku sby to nebolo rozmazane alebo nieco take prostr aby ta foto bola pekna...
@nika123477 fotku vidno za mna v pohode
@hiro tak do...to mi nenapadlo...do čerta..to ak príde, nebudem môcť vrátiť😨

@hiro Ďakujem za súhrn, čo si o tom teda myslíte? Čakali by ste vôbec čosi po takomto zistení?