Klamstvo - objednanie obuvi cez Facebook
Dobrý deň,taka som pobúrená že vám to napišem.objednala som si cez fb obuv od jednej ktorá ponúkala a predavala akože značkové a mala toho na výber toho až až.objednala som si ich ale prišli s chybičkou.vratila som jej ich naspáť a samozrejme peniažky uz mala.poslala mi druhe ale boli ti tie iste len odstránila chybicku.ale kvoli tej chybičke som ich chcela boli pekné.s tou paňi som si potom pisala ze to su tie iste len co mi prvykrat poslala a viem na milion percent ze su to tie iste.lebo od spodu som podražku zašpinila keď som ich skúšala.nakoniec som hlúpa ja.peniaze nemám a ani botasky.ta paňi ma oklamala a povedala že sim si mala nechať tie topanky.naspät mi ich neposlala a ani penuaze nemám a ani topanky.nemôžem nič urobiť lebo stali len 20 euro.a preto dámy neodporučam pani ANNA MÁRIA SIPOŠOVÁ a na fb má predaj ako MEGI SPORT

a čo si čakala za 20?
Daj to na FB tiež
Blokla ma z jej stránky,bola šikovnejšia
To áno 20 euro nieje nič.ale to chcem tym napisat ze podla nej som to spravila ja.a klamala ze si vymyšlam.keď to už vyriešila tak že dala dole ten nadpis mala rovno povedať že nemá iné anie takú špinavosť že pošlem jej ich naspäť ina to strhne dole a pošle mne ich.peniaze mi naspäť nechce poslať
Poucenie do buducna, nekupovat od pofidernych predajcov. Fejk jak vysity, airmaxy idu od 80e vyssie. To radsej kupit obycajne neznackove ako radoby znackovu haraburdu.
Tak ti treba, nechapem, ze sa furt najdu zeny, co objednaju od fb podvodnikov fake veci
daju sa nosit ?
asi ano...vedela si, ze nekupujes original, tak co ?
Este zopar ludi si do nej kopnite kludne...ved chcela iba niekoho varovat, aby neurobil tu istu chybu. Vas nikto nikdy neoklamal?
fuha aja ani neviem co su to airmax a je to nejaka vychytena znacka
Ono vseobecne nie je dobre kupovat nic od takychto predajcov, ktori obchadzaju vsetky zakony colnym pocnuc, danovym konciac, pretoze uz tam klamu a podvadzaju. Este jej skus napisat, ze ak ti nevrati peniaze oznamis ju za nelegalne podnikanie a colnemu uradu za predaj fejkov. To by mohlo zabrat.
@marika161
mas proste hnusnu slusenost...neprajem to, len konstatujem.
za 20 eur kupis v deichmane paradne tenisky, aj sa budu podobat na nike, akurat nebudu mat fajku. to nie je fejk, to su topanky co sa podobaju na nejaku znacku a to je uplne OK 🙂
fejk je to, co sa tvari ako na NIKE, nie to, co je NIKE inspirovane (len ako priklad)
a mas to oficialne, so zarukou, kvalitne...
@nyusika Vo firme kde robim nam po 2,5 roku od ukoncenia colnej kontroly, ked sme uz na vsetko zabudli, dosla pokuta 12e ( okradli sme totiz stat na dani o presne 1e). Tolko k rychlosti fungovania nasich uradov 😀
Ale ako argument pre dostanie penazi spat by to zabrat mohlo a zivnostensky byva celkom rychly.