icon

Kňazské škandály

22. sep 2023

V poslednom čase sa tu strhli strašné útoky na LGBTI, na hrozbu progresivcov, na neuveriteľne zlú budúcnosť kvôli liberálom a skloňuje sa tu stále rovnaká téma - zlá pliaga homosexuáli.

Mňa by však zaujímalo, kde sú názory na kňazov katolíckej cirkvi, ktorá má toľko škandálov so sexuálnym zneužívaním deti, sexuálnymi orgiami s prostitutmi. Prečo sa tejto téme venuje tak málo priestoru?

Toto nevadí tým čo vidia diabla v dvoch dospelých ľuďoch rovnakého pohlavia, ktorí sa majú radi a chcú mat rovnaké práva ako ostane zamilované páry?

Želám peknú diskusiu na úrovni k téme

lenkasarka
23. sep 2023

@annm81 ústavu som nepisala ja obrať sa na kompetentne osobry.

helen_167
23. sep 2023

@annm81 este nato musi byt aj dovod, ze preco muz a zena ? nehladaj vsade za vsetkym dovod je to tak lebo to tak ma byt!! Muz a zena, plnohodnoty par... To teraz je asi len moderne ze kazdy s kazdym 😂...

annm81
23. sep 2023

@helen_167 pochopiteľne, že všetko má mať svoj dôvod. Ak teda tu dôvod neexistuje, potom niet prečo na danom bode trvať a môžeme ústavu s pokojným svedomím zmeniť

helen_167
23. sep 2023

@annm81aj Pan Boh stvoril na zaciatku muza a zenu a nie dve zeny ani dvoch chlapov, stvoril dvoch kompatibilnych ľudí, aby mohli tvorit par a mohli mat deti, jasne budeme prerabat dejiny a vsetko na obraz homosov😂

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
guudy
23. sep 2023

@lenkasarka ze sa nehanbis klamat o ustave vlastneho statu….

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
guudy
23. sep 2023

@lonely66 presne tak, cirkev si ovecky drzi skratka, aby nahodou nezacali rozmyslat. Ako sa vravi, viera je slepa. Doslova 🙂

lonely66
Odpoveď bola odstránená
helen_167
23. sep 2023

@lonely66 neohanam sa panom Bohom, nemusis reagovať na moj príspevok, ja som tebe nic nepisala, ked nesuhlasis, ta roluj dalej😉

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
helen_167
23. sep 2023
guudy
23. sep 2023

@lonely66 neboj, kuffa bude zoskvareny na uhlik za svoje homofobne a nenavistne reci… nedivim sa ti, ze si dlhsie nevydrzala pozerat ho, teda cudujem sa, ze si az tolko vydrzala 🙂

lonely66
Odpoveď bola odstránená
guudy
23. sep 2023

@helen_167 aj ja si prosim vidiet zdroj, kedze to nie je z Ustavy SR…

helen_167
23. sep 2023

@lonely66 nuz liberalny clovek ma 1000 dovodov, preco podporovat lgbt. Aj ked ustava aj dejiny hovoria nieco ine 😀 a hlavne zdravy rozum.
Ked niekto s vami nesuhlasi, nemusite hned utocit a hladat diagnozy na dialku😀cim viac ich budete zastavat, tym viac ich spolocnost bude odmietat. 🙃

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lenkasarka
23. sep 2023

@guudy 🤦‍♀️daj si lexaurin,zbytočne hysterciš. Ja som to odfotila z netu. A mna s cirkvou nespájaj ťa poprosím. Keď sa chceš hádať nájdi si inú účastnícku ja stebou nebudem hrať žiadnu slovnú prestrelku.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
guudy
23. sep 2023

@helen_167 ten uryvok, co si sem dala, je nejaka bachorka, nie je to z Ustavy SR. Ergo klames, ked tvrdis, ze je.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
guudy
23. sep 2023

@lenkasarka skopiruj sem Ustavu a nie nejake bachorky…ked sa ohanas Ustavou😉

guudy
23. sep 2023

@lonely66 nechapem, preco klamu (a trvaju na svojich klamstvach) v takychto elementarnych veciach, ktore sa daju vyvratit pol minutovym googlenim.

panda21
23. sep 2023

@lonely66
@guudy je to z návrhu z roku 2006, kde sa obracali na to, že je ústava o manželstve zasratala vyše 40r..

helen_167
23. sep 2023

@guudy skuste damy teda navstivit ocneho lekara 😀, ten by vam mohol pomoct.

lenkasarka
23. sep 2023

@lonely66 ach presne.. je môj problém,že som nehľadala priamo v ústave,tak sa teraz nezblazni z toho no.
@panda21 Ďakujem za objasnenie

helen_167
23. sep 2023

@lonely66 dakujem pani lekarka, uz nemusim chodit odteraz po vysetreniach😀👍 kazdy je chory na hlavu akonahle ide proti lgbt. 😀