Kňazské škandály
V poslednom čase sa tu strhli strašné útoky na LGBTI, na hrozbu progresivcov, na neuveriteľne zlú budúcnosť kvôli liberálom a skloňuje sa tu stále rovnaká téma - zlá pliaga homosexuáli.
Mňa by však zaujímalo, kde sú názory na kňazov katolíckej cirkvi, ktorá má toľko škandálov so sexuálnym zneužívaním deti, sexuálnymi orgiami s prostitutmi. Prečo sa tejto téme venuje tak málo priestoru?
Toto nevadí tým čo vidia diabla v dvoch dospelých ľuďoch rovnakého pohlavia, ktorí sa majú radi a chcú mat rovnaké práva ako ostane zamilované páry?
Želám peknú diskusiu na úrovni k téme
@lenkasarka ze sa nehanbis klamat o ustave vlastneho statu….
@lonely66 nuz liberalny clovek ma 1000 dovodov, preco podporovat lgbt. Aj ked ustava aj dejiny hovoria nieco ine 😀 a hlavne zdravy rozum.
Ked niekto s vami nesuhlasi, nemusite hned utocit a hladat diagnozy na dialku😀cim viac ich budete zastavat, tym viac ich spolocnost bude odmietat. 🙃
@guudy 🤦♀️daj si lexaurin,zbytočne hysterciš. Ja som to odfotila z netu. A mna s cirkvou nespájaj ťa poprosím. Keď sa chceš hádať nájdi si inú účastnícku ja stebou nebudem hrať žiadnu slovnú prestrelku.
@lenkasarka skopiruj sem Ustavu a nie nejake bachorky…ked sa ohanas Ustavou😉

@annm81 ústavu som nepisala ja obrať sa na kompetentne osobry.