icon

Kňazské škandály

22. sep 2023

V poslednom čase sa tu strhli strašné útoky na LGBTI, na hrozbu progresivcov, na neuveriteľne zlú budúcnosť kvôli liberálom a skloňuje sa tu stále rovnaká téma - zlá pliaga homosexuáli.

Mňa by však zaujímalo, kde sú názory na kňazov katolíckej cirkvi, ktorá má toľko škandálov so sexuálnym zneužívaním deti, sexuálnymi orgiami s prostitutmi. Prečo sa tejto téme venuje tak málo priestoru?

Toto nevadí tým čo vidia diabla v dvoch dospelých ľuďoch rovnakého pohlavia, ktorí sa majú radi a chcú mat rovnaké práva ako ostane zamilované páry?

Želám peknú diskusiu na úrovni k téme

keksik83
23. sep 2023

@lenkasarka z čoho máš guláš? Slovensko vždy bolo kresťanskou krajinou (nie cirkevnou, a to je rozdiel), Boh stvoril muža a ženu, aby mali deti a vychovávali ich. aj z hľadiska prírody je faktom, že potomka môže mať iba rozdielne pohlavie. nemám nič proti inak orientovaným ľuďom, normálne s nimi fungujem, dokonca aj pracujem, som za toleranciu medzi ľuďmi, no násilná propaganda je u mňa už cez čiaru. tiež nebehám po meste a nevykrikujem, že sa mi páčia muži. nechápem, prečo napr. matky v mojom okolí podporujú oblbovanie vlastných detí tak, že ich obliekajú do neutrálnych farieb, lebo veď sa môžu rozhodnúť nebyť dievčaťom a naopak, chlapcovi nekúpil auto iba preto, že je to príliš chlapčenská hračka...

panda21
23. sep 2023

@lenkasarka tak a pozri tu 🤷‍♀️ https://www.minv.sk/?ustavaSR_ustavne_zakony
Originálna stránka ministerstva a nevedia si to aktualizovať? Komu budeš veriť, ministerstvu alebo stránkam na internete.. Chápeš 🤦‍♀️ asi im idem napísať, nech si to znovelizuju.

aaaa1111
23. sep 2023

@guudy ty si uvedom, ze tvojmu dietatu nikto nic nerobi. ked chce byt homo, nech je a nech si trtka s kym chce. ale rovnaky pristup ocakavame aj od homo ludi, nech nechaju napokoji nas a nase deti, nech im od skolok netlacia do hlav sprostosti, ze homo, trans, pedofilia, gender a ine veci su normalne

lenkasarka
23. sep 2023

@guudy takze nabudúce prv než niekoho osočis skús čítať. Ja som spravila tu chybu, že som necitala ďalej len odfototila, ale už som si dala tu námahu. Mne je úplne jedno že je tvoje dieťa inak orientované. Ja proti homosexuálnom nič nemám. Ale mám niečo proti ľuďom ako si ty,že si má hneď,ale že hneď obvinila že si dovoľujem klamať o Ústave Slovenskej republiky

lenkasarka
23. sep 2023

@panda21 ale ten zákon bol prijatý a nie su to stránky ako sme alebo nejaké obdobne.

guudy
23. sep 2023

@aaaa1111 ty si uvedom, co sa pred rokom stalo v Teplarni. Tak tu neblaboc, ze nikto nic lgbt ludom nerobi…
Cirkev nenavisti prilieva pravidelne. Naposledy tento tyzden, vsak… Ludia sa tu necitia bezpecne. Ludia, ktori su rovnaki ako ostatni. Maju mat rovnake prava. Tak ako maju rovnake povinnosti. Ci ked nemaju rovnake prava, tak by si im uvolnil povinnosti na oplatku, aby to bolo akoze spravodlve? Napr by nemuseli statu z platu odvadzat dane a odvody? Alebo ako?
Urazas aj moje dieta, a vlastne aj mna, ked pises, ze lgbt nie je normalne. To je ta vasa laska k bliznemu… mimochodom moje dieta nie je homosexualne orientovane…
Inak, kolkokrat do tyzdna mas doma sex? Ake polohy su oblubene a ktore neznasas?

guudy
23. sep 2023

@lenkasarka citala som minv web. A ak si si nevsimla, tiez som sa ospravedlnila…

aaaa1111
23. sep 2023

@guudy nech sa ti z teplarne podakuju lgbti aktivistom a lgbti politikom, ktori zasievaju nenavist v spolocnosti a otravuju s tymi blbostami ludom zivot. potom sa najde nejaky psychopat a vysledok sa dostavi. vsak kazdemu normalnemu cloveku je z tychto zvratenosti az na zvracanie. nielen ze to dehonestuju ludsku dostojnost, ale este aj uraza pana boha. a po tom, co si tu predviedla, by som na tvojom mieste radsej mlcal a nevytahoval tu nejake urazanie

guudy
23. sep 2023

@aaaa1111 suhlasim s tebou, ze pedofilia nie je normalna. Preto treba konecne vsetkych pedofilov odsudit a posadit do vazenia. Ked sa to udeje, neostane vam vela knazov ..

guudy
23. sep 2023

@aaaa1111 predstavitelia idu ruka v ruke s nenavistnymi politikmi. Ozaj si nemaju co vycitat. Vid Kuffa, vid konferencia biskupov, pravidelne pri kazdej prilezitosti vytahuje lgbt temu a kopu a kopu. Maju obrovsku mieru zodpovednosti aj za udalost v Teplarni.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
yelena159
23. sep 2023

Smutné, že v roku 2023 na Slovensku žijú tak obmedzení ľudia. Homofóbi, rasisti, samá háveď.

guudy
23. sep 2023

@aaaa1111 ja, na rozdiel o teba neurazam, akurat predostieram fakty. A nie, nesklznem na tvoju uroven, aj ked urazas mna aj moje dieta a celu lgbt spolocnost.

lenkasarka
23. sep 2023

@aaaa1111 pozri to čo robia dvaja dospeli ľudia vo svojej spálni je ich vec. Tak ako má nezaujíma tvoj sexuálny život, tak má nezaujíma sexuálny život dvoch dospelých žien a ani dvoch dospelých mužov. Tebe tým predsa nijak neubližuju. Je to ich rozhodnutie ich zivot. Predsa tu žijú, pracujú, platia dane. Možno aj lekár ktorý tá ošetruje je homosexual,alebo ucitel našich deti. Ale je homosexual nie pedofil a to je veľmi veľký rozdiel.

guudy
23. sep 2023

@walentina7 @aaaa1111 uprimne vam prajem, aby aj vase dieta/vnuca bolo lgbt….❤️

viestta
23. sep 2023

@aaaa1111 ako je mozne, ze homosexualny pedofilny knaz zneuziva deti? Kde je jeho vyssi moralny princip, na ktory sa tak radi vy, krestania, odvolavate? Preco s tymi knazmi nerobi poriadok cirkev? Samozrejme su aj trestnopravne zodpovedni v civilnom prave ale katolicka cirkev roky rokuce s tym nerobila nic, aj ked sa o tom vedelo. Alibisticky sa vyhovori, ze to maju riesit obete na civilnom sude. Preco nedokaze spravit poriadok so svojimi "zamestnancami" tak ako by to spravila povedzme skola ak by tam bol taky ucitel?

viestta
23. sep 2023

@walentina7 nebudu tie "roky" zapricinene aj tym, ze tym detom nikto nikdy nevysvetlil co je a co nie je pripustne. Nikto im nevysvetlil, kde je hranica, ktoru nesmie prekrocit nikto. Ani stryko, ani sused, ani bratranec a ani knaz. Ergo chyba tu sexualna a vztahova vychova, kde by im aj toto bolo vysvetlene. Ak by deti vedeli, co je nepripustne a vedeli na koho sa obratit, tak by netrpeli roky. Zneuzivanie deti je postavene na nevedomosti obeti, ktoru agresor vyuzije. "Nepovedz to nikomu, bude to nase tajomstvo" a dieta uveri autorite... A az po rokoch zisti, ze nieco nebolo v poriadku. Po rokoch trapenia s dozivotnymi traumami...

petrika555
23. sep 2023

Cirkev zlyhala v case, ked zaviedla knazom celibat a odvtedy sa deju tieto zverstva..bala sa o svoj majetok a aby zeny po smrti knaza nededili tak im zakazali zenit sa...tiez su to len ludia...malo by im byt normalne umoznene zenit sa ako aj grekokatolikom!co sa tyka LGBTI ja respektujem homosexualov a nerozumiem jednej veci preco sa spajaju s psychiatrickymi pacientami typu ja som macka,ja pes ja vysavac...ked vidim tie pochody ano su tam aj normalny geyovia a lezby ale su tam aj ,,zvieratka" a ludia ktorym by mala byt v prvom rade poskytnuta psychiatricka pomoc!poznam a aj mame v rodine gayov ale su to normalny ludia ktori si v klude ziju svoj zivot a nepotrebuju v sexi oblecku a v opatkoch chodit po namesti s putami a putat pozornost!!!

yelena159
23. sep 2023

@lenkasarka Možno sa bojí, že ovládnu svet. Že ich bude väčšina a heterákov menšina. LOL

lenkasarka
23. sep 2023

@lonely66 tým debilom si akože nazvala mňa? Áno nemám nič na práci len si upravovať zákony na kolene. Mimochodom debil ťa ráno obúva 🖕

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
lenkasarka
23. sep 2023

@lonely66 keďže ja som prvá dala tu foto tak si ma stihla ešte kadejako pourazat samozrejme nie menovite. Fotku mi nechce pridať čiže 14:28

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
lenkasarka
23. sep 2023

@lonely66 Neznelo to takto. A aj ďalšie tvoje vyjadrenia boli dosť cez ciarku, ale to už je tvoja vec. Skús si dohľadať. Ten zakon bol prijatý už som to tu dávala ja sa nemienim doťahovať ako malé decko o lopatku.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lenkasarka
23. sep 2023

@lonely66 k zmene ústavy sa vyjadril aj výbor OSN taktiež výbor LGBTI
Nemôžem ti to tu nezdieľat, lebo sa oháňajú autorským pravom. Ale je to naozaj ľahko dohlafatelne

kikappp
23. sep 2023

@annm81 stačí zdraví rozum nie?kto vie splodiť dieta ?muž a žena tak majú právo aj na výchovu,vie snáď splodiť dieta žena a žena?muž a muž?nie nevedia. Nerozumiem prečo chce ísť svet proti prírode. Nie nemaju právo vychovávať deti ,nemaju právo pretože si ich nevedia splodiť, nie nedá sa to porovnávať s neplodnym párom a adopciou.
Ak sa rozhodli žiť v homo.vztahu nech si žijú, aj nech majú právo vziať sa ale nech ten vzťah príjmu tak ako je ,bez nárokovania si na dieta .príroda to sama nedopustil.

annm81
23. sep 2023

@helen_167 Žiadny pán boh nikoho nestvoril - jediné čo si z ústavy pamätám je preambula a tam sa píše o tom, že SR sa neviaže na žiadne náboženstvo. Akože zahrnúť Adama a Evu pod pojem história už chce teda riadnu dávku... ani neviem, aký parameter použiť, aby som ostro neurazila...
@guudy vďaka za upozornenie, nemala som na toto čas, ale večer si pozriem, kde konkrétne je pravda 🙂