Kňazské škandály
V poslednom čase sa tu strhli strašné útoky na LGBTI, na hrozbu progresivcov, na neuveriteľne zlú budúcnosť kvôli liberálom a skloňuje sa tu stále rovnaká téma - zlá pliaga homosexuáli.
Mňa by však zaujímalo, kde sú názory na kňazov katolíckej cirkvi, ktorá má toľko škandálov so sexuálnym zneužívaním deti, sexuálnymi orgiami s prostitutmi. Prečo sa tejto téme venuje tak málo priestoru?
Toto nevadí tým čo vidia diabla v dvoch dospelých ľuďoch rovnakého pohlavia, ktorí sa majú radi a chcú mat rovnaké práva ako ostane zamilované páry?
Želám peknú diskusiu na úrovni k téme
@annm81 nie len že sa skrížili brat so sestrou, s kým iným mohli mať ďalšie deti kail a abel ak nie s evou?
@tiezjedna tak predstav si, ze som veriacia a nechodim do kostola, pretoze viera s kostolom nema nic spoločne 😉, ale to ludia ako ty ani nepochopia...nemusis byt povysenecka a neprijemna, ja som slusne vychovana 😉, zato, ze sa nenaklanam ku komunitam som vymyty mozog? 😀😀 Nuz je to tvoj nazor ja ti ho neberiem..
SODOMA GOMORA! Toto mi vôbec nenapadlo!
@lonely66 to nie je film, to je reálny pár z Brandýsa nad Labem, ktorý vychováva dve dcéry. Majú IG profil, mrkni. Sú vtipní, nad vecou a úžasná rodina. Ovšem vďaka ľudom ako sú aj niektorí tu na tomto fóre to napriek všetkému úsiliu (a že by im dámy v mnohom nesiahali ani po členky) nebudú mať asi nikdy jednoduché.
Ja nerozumiem, preco sa tu ohanaju veriaci furt tym, ze ludia sa sobasia len za ucelom plodenia deti. Ak to veriacim vyhovuje, nech sa tym riadia. Ale preco sa tym maju riadit ostatni? Viera je dobrovolne rozhodnutie, nikto nema pravo tlacit mi tie ich rozpravky a nutit ma zit podla ich rozhodnutia.
Ako sorry, ale ja som si muza brala z lasky, nie za ucelom plodenia.
@helen_167 ku komunitam sa klanat nemusis, ale ako veriaca by s mala mat v ucte kazdu jednu ludsku bytost, pretoze pise sa "Miluj blizneho svojho ako seba sameho". Ci je to nejak inac? A ked si veriaca vies, ze aj homosexual je dietko bozie a dokonca aj my, co pochadzame z opice by sme nimi mali byt: Ci je to nejak inac?
A skus v ramci tej svojej viery pridat aj trosku lasky. Takej vseobecnej lasky aj k tym co su ini ako ty a neziju podla tvojich pravidiel a zakonov. Pretoze aj oni su ludske bytosti hodne ucty a lasky.
@lonely66 áno a takých co sa tak narodia ja malo ,ostatný si to počas života menia, ze ?mame dosť príkladov ze prv si založí rodinu a potom zisti ,ze vlastne už chce muža a opačne .
A to malé percento co naozaj mu to príroda tak nadelila,bohužiaľ nech žije plnohodne a krásne svoj život ako len vie a dieta k tomu nepotrebuje .kto rozhodne za to dieta ze bude mat 2 mamičky alebo 2 oteckov,je to spravne voči tomu dietatu ?
@kikappp tebe nedoslo, ze sa ozenia, pretoze podlahnu tlaku spolocnosti, rodiny. Oni od zaciatku vedia, ze to nie je v poriadku ale ziju tak ako sa od nich ocakava, dokonca aj deti splodia aj vychovaju. Niektori mozno po rokoch naberu odvahu a vyjdu s pravdou von a uvedu veci na pravu mieru, nietori tak doziju do smrti. Ale nie je to o tom, ze jedneho dna sa clovek zobudi a zisti, ze by chcel byt homosexual, alebo sa mu to stane po tom co zhliadol na yuotube video a zrazu si povedal, ze toto on chce.
@kikappp ach jaj, tebe niekto fakt stoji na kabli. Ozaj ti treba vysvetlovat, aky tlak citia lgbt ludia od spolocnosti, aby sa spravali podla stereotypov (manzelstvo muz a zena+deti)? Oni by mozno aj chceli byt hetero, tak sa donutia do manzelstva. Po case to ale prestanu zvladat, preto prebehne comeout v neskorsom veku…
@helen_167 tak myslím, že zrovna ty by si slovo tolerancia vôbec nemala brať do úst... Buď si totálne nesúdna, alebo netušíš, čo to slovo znamená. A ten vtip o tom, že máš "iné problémy ako riešiť lgbt", ten je fakt dobrý v kontexte 7. strany diskusie, kde si vo výraznej prevahe😎
@lonely66
Dobre ja toto chápem a ôk dajme tomu ze nie každý má tú silu to ustáť, to sú tie prípady co ty opisujes a tak to zariadila prioroda .
Ale je aj vela takých co uz nevedia co zo sebou ,uz všetky mali uz nevedia co viac .
Ja proti nim nič nemám ako proti žiadnemu človeku aj je podľa mňa v poriadku je uznať im partnerstva ale nestotoznujjem sa ze maju mat právo na adopciu lebo to adoptovane dieta nemá možnosť výberu ci taky život chce a jasne aj hetero pár môže byť zlý ale to ak homo pár. Ale v prírode jednoducho to funguje ináč.