icon

Kňazské škandály

22. sep 2023

V poslednom čase sa tu strhli strašné útoky na LGBTI, na hrozbu progresivcov, na neuveriteľne zlú budúcnosť kvôli liberálom a skloňuje sa tu stále rovnaká téma - zlá pliaga homosexuáli.

Mňa by však zaujímalo, kde sú názory na kňazov katolíckej cirkvi, ktorá má toľko škandálov so sexuálnym zneužívaním deti, sexuálnymi orgiami s prostitutmi. Prečo sa tejto téme venuje tak málo priestoru?

Toto nevadí tým čo vidia diabla v dvoch dospelých ľuďoch rovnakého pohlavia, ktorí sa majú radi a chcú mat rovnaké práva ako ostane zamilované páry?

Želám peknú diskusiu na úrovni k téme

lonely66
Odpoveď bola odstránená
tiezjedna
23. sep 2023

@viestta píšeš moc sofistikovane, to nemá šancu na pochopenie...🙏😉

viestta
23. sep 2023

@helen_167 vies ty vobec co je komunita? Pretoze to nie je len LGBT+ komunita. Komunita su aj susedia z jednej ulice, ktori sa obcas stretavaju na grilovackach. Komunita je aj skupina rodicov deti z jednej skolky, ktora pre deti zorganizuje nejaku akciu. Komunita su aj vsetci obyvatelia jednej dediny. Komunitu nieco spaja a spajat ju moze kadeco, aj zaluba v leteckom modelarstve alebo zahradkarceni a potom vytvoria komunitu zahradkarov v ich zahradkarsjej osade a kazdu prvu sobotu v mesiaci si psravia komunitnu burzu vypestkov a navaria komunitny gulas.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
guudy
23. sep 2023

@kikappp ja som za to, aby veriaci nemali pravo pokrstit svoje dieta. Dieta predsa nedostalo na vyber vo viere. Chapes co pises?

tiezjedna
23. sep 2023

@annm81 asi tak... Helen je tolerantná diskutujúca, ktorá nechodí do kostola, má svoje problémy a lgbt ju nezaujíma😂

lonely66
Odpoveď bola odstránená
viestta
23. sep 2023

@tiezjedna hej, skusam to uz na nazornych prikladoch, zial neda sa tu kreslit, ale niektori by ani z obrazkov nepochopili...

guudy
23. sep 2023

Moje nervy, dieta ma v skole od prvej triedy v rozvrhu Komunitu. Mam sa bat, ze bude lgbt?😂😂😂😂😂

helen_167
23. sep 2023

@viestta nie neviem, ty vies najlepsie

helen_167
23. sep 2023

@lonely66 uvidime😉

lonely66
Odpoveď bola odstránená
kikappp
23. sep 2023

@guudy to ma byt akože môj problém že to nestoja?každý má v živote problemi .vies koľko musí ustáť ridic postihnutého dietata ?
Pozrie ja mam kamoša od malicka je homosexuál ustal to ,kamošku co je v ženskom tele a je to vlastne muž, ústala to .
Mam kamošov si je to iná ale tiež iná skupina ľudí čo sú v bdsm komunitách a viem ze od prírody homosexuálov je malo ,ostatne je rozkoš alebo ako to nazvať. Opakujem ja ich viem chapat aj chápem ale v téme adopcia mam nazor ze za dieta nemá právo nik rozhodovať ak ide o adopciu .tak ja fakt neviem kto si stojí na com kedze al niekto nesúhlasí a nemá mazor ako ty jedine co vieš je urážať.
Zamna je to sebeckost mat dieta za každú cenu.

viestta
23. sep 2023

@lonely66 bola som si teraz ulavit a tam mi doslo, ze po tejto diskusii neviem ci komunita nie je nadavka a komunitne centrum kde chodievam nie je nahodou vykricany dom

kikappp
23. sep 2023

@guudy chalem ze ty všetko prekrucas.
Rodic splodil dieta ma pravo ho vychovať ako chce, samozrejme v rámci zákonov. Ale niekto kto to dieta splodiť nevie už príroda je proti nema právo, nemaju právo rozhodnúť za to dieta lebo to niesu jeho rodicia .
Ty mas iný názor a nevhodneme sa.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
guudy
23. sep 2023

@kikappp okej, takze ak homosexualny par vyuzije nahradnu matku, pouziju sa spermie jedneho z paru, splodi sa dieta, tak ho uz mozu potom v klude vychovavat? Lebo biologicku cast ma otec splnenu….takto maju deti uz spominani dvatatove v cechach. Nahradnu matku riesili v usa, kde je to legalne pre hetero aj homo pary.
A k predchadzajucemu prispevku. Mne teda nie je jedno, ci a ako su lgbt ludia spokojni v zivote. Kedze vdaka homofobom v spolocnosti je u nich vyssie riziko, ze si ublizia/spachaju samovrazdu.

panda21
23. sep 2023

@kikappp medzitým príroda.. 450 druhov zvierat dokážu vykazovať homosexuálne správanie. Ovca domáca až 10% samcov..
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_animals...
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Homosexual_beha...

lonely66
Odpoveď bola odstránená
viestta
23. sep 2023

@kikappp mame v rodine adoptovane dieta. To dieta ma svojich biologickych rodicov, ktori o nom rozhodli, ze ho nechcu. Pretoze je adoptovane, ma dvoch novych milujucich rodicov, ktori ho vychovavaju, krmia, satia, presedeli pri jeho posteli nejednu noc ked bolo chore, staraju sa o neho ako najlepsie vedia a mozu. Podla teba by mali aj o tomto dietati rozhodvat rodicia, pretoze ho splodili? Malo by ostat niekde v ustave? Bolo by to pre neho lepsie, lebo teraz o nom rozhoduju ludia, ktori ho nesplodili?

kikappp
23. sep 2023

@panda21 ja ale netvrdím ze homosexualita neexistuje, ale treba ju prijať tak ako je .

panda21
23. sep 2023

@lonely66 mne sa hlavne ľúbi, že chudáci homosexuálny Tučniaci, čo sa ujaju opusteného vajíčka nevedia, že na to nemajú právo, lebo ho spolu nesplodili 🤷‍♀️ radšej ho majú nechať umrznut, nech sa radšej nevyliahne.

panda21
23. sep 2023

@kikappp píšeš, že to v pridode funguje ináč, ale nefunguje. "bežne" si zvieratá rovnakého pohlavia "adoptujú" mláďa a vychovávajú ho bez toho, aby ho splodili.

kikappp
23. sep 2023

@viestta nie ,ja vravím to ze nikto nemá právo rozodnut ze pôjde k homosexuálnemu páru.

viestta
23. sep 2023

@kikappp a ja vravim, akakolvek bytost, ktora ho bude milovat je lepsia ako ustav

lonely66
Odpoveď bola odstránená
kikappp
23. sep 2023

@guudy vďaka krutosti okolia môže spáchať samovraždu ktokoľvek, píšem že niesom Kristus a musia sa popasovať a poznám veľa homosexuálov co to zvládli a niesu ani sebci v otázke rodičovstva .

kikappp
23. sep 2023

@guudy ja neriešim otázku toho ako sa k dieťaťu dostanú, ale právo na výchovu.

guudy
23. sep 2023

@kikappp ano, moze ktokolvek, ja ti ale pisem, ze u lgbt ludi je zvysene riziko oproti ostatnym ludom.

annm81
23. sep 2023

@kikappp Ibaže čo v prípade, že dieťa je jedného z páru? Prečo by si ho ten druhý rodič nemohol adoptovať? A potom tu máme prípady detí, ktoré nikto nechce - napr. staršie deti, alebo na našom pobožnom Slovensku sú to najmä rómske deti a deti hendikepované. Ak sa nenájde pár muž-žena, ktorý by adoptoval takéto opustené dieťa, ostáva nám single rodič, ústav, alebo homo pár. Je podľa teba ústav lepšia voľba? A čo single rodič? Prečo by ten mal byť lepšia voľba ako homosexuálny pár? Nie je lepšie mať dvoch rodičov ako jedného?