Kňazské škandály
V poslednom čase sa tu strhli strašné útoky na LGBTI, na hrozbu progresivcov, na neuveriteľne zlú budúcnosť kvôli liberálom a skloňuje sa tu stále rovnaká téma - zlá pliaga homosexuáli.
Mňa by však zaujímalo, kde sú názory na kňazov katolíckej cirkvi, ktorá má toľko škandálov so sexuálnym zneužívaním deti, sexuálnymi orgiami s prostitutmi. Prečo sa tejto téme venuje tak málo priestoru?
Toto nevadí tým čo vidia diabla v dvoch dospelých ľuďoch rovnakého pohlavia, ktorí sa majú radi a chcú mat rovnaké práva ako ostane zamilované páry?
Želám peknú diskusiu na úrovni k téme
@helen_167 vies ty vobec co je komunita? Pretoze to nie je len LGBT+ komunita. Komunita su aj susedia z jednej ulice, ktori sa obcas stretavaju na grilovackach. Komunita je aj skupina rodicov deti z jednej skolky, ktora pre deti zorganizuje nejaku akciu. Komunita su aj vsetci obyvatelia jednej dediny. Komunitu nieco spaja a spajat ju moze kadeco, aj zaluba v leteckom modelarstve alebo zahradkarceni a potom vytvoria komunitu zahradkarov v ich zahradkarsjej osade a kazdu prvu sobotu v mesiaci si psravia komunitnu burzu vypestkov a navaria komunitny gulas.
Moje nervy, dieta ma v skole od prvej triedy v rozvrhu Komunitu. Mam sa bat, ze bude lgbt?😂😂😂😂😂
@guudy to ma byt akože môj problém že to nestoja?každý má v živote problemi .vies koľko musí ustáť ridic postihnutého dietata ?
Pozrie ja mam kamoša od malicka je homosexuál ustal to ,kamošku co je v ženskom tele a je to vlastne muž, ústala to .
Mam kamošov si je to iná ale tiež iná skupina ľudí čo sú v bdsm komunitách a viem ze od prírody homosexuálov je malo ,ostatne je rozkoš alebo ako to nazvať. Opakujem ja ich viem chapat aj chápem ale v téme adopcia mam nazor ze za dieta nemá právo nik rozhodovať ak ide o adopciu .tak ja fakt neviem kto si stojí na com kedze al niekto nesúhlasí a nemá mazor ako ty jedine co vieš je urážať.
Zamna je to sebeckost mat dieta za každú cenu.
@guudy chalem ze ty všetko prekrucas.
Rodic splodil dieta ma pravo ho vychovať ako chce, samozrejme v rámci zákonov. Ale niekto kto to dieta splodiť nevie už príroda je proti nema právo, nemaju právo rozhodnúť za to dieta lebo to niesu jeho rodicia .
Ty mas iný názor a nevhodneme sa.
@kikappp okej, takze ak homosexualny par vyuzije nahradnu matku, pouziju sa spermie jedneho z paru, splodi sa dieta, tak ho uz mozu potom v klude vychovavat? Lebo biologicku cast ma otec splnenu….takto maju deti uz spominani dvatatove v cechach. Nahradnu matku riesili v usa, kde je to legalne pre hetero aj homo pary.
A k predchadzajucemu prispevku. Mne teda nie je jedno, ci a ako su lgbt ludia spokojni v zivote. Kedze vdaka homofobom v spolocnosti je u nich vyssie riziko, ze si ublizia/spachaju samovrazdu.
@kikappp medzitým príroda.. 450 druhov zvierat dokážu vykazovať homosexuálne správanie. Ovca domáca až 10% samcov..
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_animals...
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Homosexual_beha...
@kikappp mame v rodine adoptovane dieta. To dieta ma svojich biologickych rodicov, ktori o nom rozhodli, ze ho nechcu. Pretoze je adoptovane, ma dvoch novych milujucich rodicov, ktori ho vychovavaju, krmia, satia, presedeli pri jeho posteli nejednu noc ked bolo chore, staraju sa o neho ako najlepsie vedia a mozu. Podla teba by mali aj o tomto dietati rozhodvat rodicia, pretoze ho splodili? Malo by ostat niekde v ustave? Bolo by to pre neho lepsie, lebo teraz o nom rozhoduju ludia, ktori ho nesplodili?
@kikappp Ibaže čo v prípade, že dieťa je jedného z páru? Prečo by si ho ten druhý rodič nemohol adoptovať? A potom tu máme prípady detí, ktoré nikto nechce - napr. staršie deti, alebo na našom pobožnom Slovensku sú to najmä rómske deti a deti hendikepované. Ak sa nenájde pár muž-žena, ktorý by adoptoval takéto opustené dieťa, ostáva nám single rodič, ústav, alebo homo pár. Je podľa teba ústav lepšia voľba? A čo single rodič? Prečo by ten mal byť lepšia voľba ako homosexuálny pár? Nie je lepšie mať dvoch rodičov ako jedného?