Knižná šifra na Martinus 2017 alebo Knižná šifra 3
Po pridaní celej mapy, budú pripravené všetky správne odpovede z Knižnej šifry 3 Martinus 2017 🙂
@nat123 zobralo mi to zviera z rodu ...
stalo sa v minulosti 6-1 myslite ze tam bude cislovka 5, ci je to chytak ?
@nat123 a operenca mi zobralo len po česky.. majú tam z toho hokej 😀
Baby a co je to s tym operencom? To jedine nemam ani sajnu co moze byt...daku radu??
Sherlock Holmes 3: Pes rodu Baskervillovcov, sedí mi na č. 1 len toto ale stále mi píše, že to nie je tá kniha
stalo sa v minulosti 6-1 natoto ste dakto prisli?
ďalšia kniha - Kto chytá v žite😉 (tá nápoveda s whisky)
Lebo slovensky preklad je nezabijajte vtacka a cesky jak zabit vtacka... ona to hovori z ceskej verzie ale martinus zobere ajna slovensku nezabijajte aj cesku jak zabit...prelozeny cesky nazov do slovenciny nezobere :D
Mne zobralo JakO zabít ptáčka 😀
dnes celkom fajn, až na prvú 😀
@10zabka prvú vôbec neviem
@belasy_motylik Známa detektívka so strašným psom a doktorom W
@belasy_motylik mňa zblbla s tou mačkou... ale nie je to mačka, je to iný domáci miláčik a potom stačí len pridať ten "staroanglický" výraz 🙂
@ninuska2005
@10zabka dievčatá ďakujem, veď mňa napadol už ráno Pes Baskerwillský, ale píše mi to ako chybu.
@ninuska2005
@10zabka ja trúbka som od rána písala v názve dvojité w namiesto jednoduchého a preto mi to stále vypisovalo chybu😅
@belasy_motylik To W malo znamenať dr. Watsona
Baby dnešnú knihu píšete v akom jazyku? Podľa mňa je to kniha od H.M. , ale nijako mi ju neberie 😮
ja ešte nič, skúšala som zatiaľ všetko okolo behu, úteku... neviem ani vyčítať z pier, čo hovorí ten típek 😒
Už o mám. Autor H. M., kniha je presne o tom, o čom je video, teda o behaní a rozprávaní, dlhý názov, píšte bez čiarky, lebo ak napíšete názov správne, nezoberie to
ako vravi @barculiatko, piste ten nazov bez ciarky, aj ja som s tym nazom maturovala 😁, ale kniha mi napadla hned
@parvitas ja som sa ju tam snažila zadať už po polnoci.. po slovensky, česky, anglicky.. a to čiarka kks, normálne ma to napálilo, lebo už som si myslela, že je moja logika v ťahu...

@nat123 dakujem