Knižná šifra na Martinus 2017 alebo Knižná šifra 3
Po pridaní celej mapy, budú pripravené všetky správne odpovede z Knižnej šifry 3 Martinus 2017 🙂
Úplne jednoduché, začnite zadávať slovo - názov kontinentu do vyhľadávača kníh na martinuse a je to jedna z prvých kníh ktoré nájde. To platí prakticky pri všetkých knihách..
už mám, ale zo mňa sa tam musia šúľať, keďže som zadávala to Am. psycho, potom Am. tragédia a Am. sniper 😅 holt, krížik môže znamenať čokoľvek 😀
No od veci tie postavy, vôbec sa to nehodí k tomu slovu. Ja som pôvodne myslela, že imigranti😁.
@belasy_motylik presne aj mňa to napadlo a tiež som myslela, že je to nejaká rodinka na výlete, tak som najskôr hľadala všetko možné okolo cesty do Ameriky, cesty z bodu A do bodu B a podobne, cez oceán....
@macik166 uz je to tu viackrat riesene, ale je to ....., ktore bolo kedysi planeta, ale v sucasnosti medzi planety nepatri
este niekto ako ja, co akurat zacal pozerat rovnomenny serial podla dnesnej knihy (pripadne ho uz videl)? 😀 knihu som necitala, takze uplny mindf**k (vhodnejsie slovo mi nenapadlo) 🙊 ale hra tam Lincoln z The 100, kto pozna, tak mozno budem pozerat dalej 😀

@barculiatko šak poviem hneď 😀 ďakujem, už to mám... najskôr som hľadala všelijaké cesty aj Ameriku a ten kríž som myslela, že je akože nejaká severka alebo čo - nevenovala som mu pozornosť