Knižná šifra na Martinus 2017 alebo Knižná šifra 3
Po pridaní celej mapy, budú pripravené všetky správne odpovede z Knižnej šifry 3 Martinus 2017 🙂
@nikus987 nase mamicky si sili na hranie
dnes najlepšie opisy 🙂
@alias313 co znacia tie zvony a zvuk vtaka?
@opica_skorica ked niekto zomrie....tak mu zvonia.....
zvuk vtaka: vtak je kukučka
Ja som asi jedina uplne mimo :( zasa neviem
@beznoha_stonozka ktore nevies?
diky za napovedy aj rovno prezradenia 🙂 inak, tie ceske opisy su miestami zavadzajuce, ako napr., ze 3 slova a pritom v slovencine to je na 4, aj minule s tou Ceskou bolo, ze v slovencine sa kniha vola uplne inac (Ako zabit vtacika/Nezabijajte vtacika)... ale co uz, my aj take zaludnosti odhalime 😀
Dievčatá čo je kniha 3. Už som zúfalá 🤷🏼♂️👀ďakujem
@vvveronikaaa Komu zvonia do hrobu
@belasy_motylik ďakuje ja som dávala zvonia zvony do hrobu 🤦🏼♀️
@vvveronikaaa tiež som rozmýšľala, indícia bola 3 slová... však hej, v čestine to je Komu zvoní hrana 😀... tak toto Martinus nedomyslel...
@alias313 Vďaka

@kattie1982 mam hand.babiku a komu zvonia a to dalsi?
, :O
@beznoha_stonozka máš len tie dve? Sú tu spomínané aj ďalšie, pozri komentáre z tohto dňa.
@10zabka ak mam len tri, tak nemozem vyhrat? :D ja sa v tom vobec neorientujem
@beznoha_stonozka to netuším, nerobím to len kvôli výhre, ale hlavne preto, že ma to baví 🙂 Pravidlá sú uvedené na stránke Knižnej odysey, tam to nájdeš 🙂
@beznoha_stonozka ktoré 3 máš?
@beznoha_stonozka tak som pozrela pravidla a uloha je splnena, ked mas z nej uhadnute vsetky knihy (cize niekde staci 1, niekde treba 5), za kazdu splnenu ulohu (planetu) sa ti zarataju do vyhry akoby 3 knihy, a ak ta vyzrebuju ten pocet sa nasobi x10... cize ked nemas vsetky dnesne knihy, tak sa ti to nezarata, ale vyhrat mozes aj tak, ak si splnila niektoru inu planetu 😉 a samozrejme dopis si aj tie dnesne 😉
@beznoha_stonozka
Volanie kukučky
Komu zvonia do hrobu
Handrová bábika
Hviezdny prach
Moje meno je červená
🙂
hľadám správne, ak dnes hľadám niečo so strašidlami, strašením... ?
Dnes ľahké 😀 Braňova pantomíma na jednotku 😉
@geokatka nie ☺️
@barculiatko presne 🙂... konečne niečo zrozumiteľné ihneď 😉
aj ten obrázok na stene je k niečomu v šifre? akosi mi to nedochádza 😒
Zeny to vazne????to som mimo dost😎
Na prvý pokus, super ;)
Ešte sa pochvalte niekto 😂

baby poradte tu latku v tvare cloveka