Knižná šifra na Martinus 2017 alebo Knižná šifra 3
Po pridaní celej mapy, budú pripravené všetky správne odpovede z Knižnej šifry 3 Martinus 2017 🙂
@medovka14 jednotka bola Donna tartt a dvojka niektoré vydanie malého princa tuším 😀 dávam to sem ako pomôcku pre ostatných 😊
@barculiatko len ja som tu indiciu pri donne nenasla, asi som slepa 😀
@barculiatko dik 🙂 už len ten princ mi chýbal 🙂
Neviete prosím aký diel princa?
@mamina2015 ja som len klikala postupne až som trafila na správne vydanie 🙂
Mám to...ďakujem...

@mamina2015 ktory to je prosim ta? Ja som maleho princa povodne zavrhla ked mi prvych zo 10 nezobralo...teraz som presla 2 strany a stale nic...
Stačila mi 1. 4. a 5. kniha a uz to bolo ...
@10zabka praveze som vdaka nim dokazala iba 2 najst :( Trapim sa s tym uz od rana
@beznoha_stonozka myslíš s bonusom, či s knihami dnešného dňa?
@10zabka knihy z dnesneho dna
@beznoha_stonozka pre mňa to dnes nebolo ťažké 🙂 Čítala si indície, ktoré tu baby pridali? Jasnejšie už nemôžu byť 🙂 Pozrela si spätne dnešné komentáre?
A stále mi chyba tá kniha s tým cicavcov čo žijem na dne oceánu. Uz som skúsila všetko 🤔
@vvveronikaaa nežije na dne, je to cicavec a pláva v oceáne a je zakázané ho loviť
prosím Vas pekne z 10.3 neviem co to ma byť :(
ďakujem za radu 🙂)
viete mi prosím napovedať 5tu knihu z toho tajného bonusu?
@lilinka1983 je to v množnom čísle o zvieratku ktoré žije vo vode a že mu niečo chýba
@viktoria86 nieje príslušníčkou národa medzi ktorým žije
@vvveronikaaa biela veľryba
Tajný bonus: R.U.R
@mimivka ďakujem pekne ❤️❤️💙
@lilinka1983 Ryby nemajú nohy
@mimivka jeeeej dakujem krasne 🙂
@10zabka hej a okrem velryby a starca nemam nic :(
@beznoha_stonozka veď som dnes pridávala indície hneď na prvú... nie je to cukor, ale sladí sa tým čaj a angličania si do čaju dávajú to, čo pijú deti.Tretia: veľké auto, ktoré preváža tovar z jednej krajiny do druhej a jeho značka na 5 písmen, začína písmenom V. Štvrtá: sedí na ňom panovník (kráľ, kráľovná, cisár...) a je z priehľadného krehkého materiálu.
@beznoha_stonozka Mlieko a med, Kamióny volvo,Trón zo skla
Nie vždy máte deň že Vám to hneď napadne. Ja mám problém s bonusom.

@barculiatko ale porad mi prosím tie prve dva bonusy 🙂