Knižná šifra na Martinus 2017 alebo Knižná šifra 3
Po pridaní celej mapy, budú pripravené všetky správne odpovede z Knižnej šifry 3 Martinus 2017 🙂
@vvveronikaaa ja som tiez nemala tajny bonus (ten cerveny trojuholnik), az ked som sa odhlasila a prihlasila mi ho zobrazilo, tak skus...
@mimivka
tu je nápoveda
1. Stehlík Donna Tartt
2. Malý princ Antoine de Saint-Exupéry
3. Na ceste Jack Kerouac
4. Tisíc žiarivých sĺnk Khaled Hosseini
5. Cudzinka Diana Gabaldon
baby, nechapem nejak tomu tajnemu bonusu - knihy viem, o ktore sa jedna, aj odpoved na bonus je tu uz napisana, len ako ste sa k nej dopracovali? ja nevidim ziadne indicie pri tych knihach
@ninuska2005 no presne tieto som uhadla, len nejak mi pri nich nic neukazalo :-/
@ivkasendy áno už to mám . Ďakujem 😉
@mimivka no hej... najlepšie je napísať názvy... myslím, že pomáhať by sme si mali hlavne indíciami, ak to niektomu v ten deň nepáli. Stane sa. Mňa to napr. baví, že skúšam a snažím sa uhádnuť. Ak si budeme písať priamo názvy, o čom potom vlastne tá Knižná odysea bude? O tom, že niekto uhádne a podá info ďalším? To už o čom je? Odpisujeme ako v škole? 😀
@vvveronikaaa odhlás sa a prihlás sa znovu potom sa objaví
@ninuska2005 ďakujem
@vvveronikaaa treba vyriesit dnesnu a objavi sa
Mne ten bonus nechce brať žiadnu knihu, spájam indície, skúšam a stále nič. Neviete pomôcť, prosím 🙂
@katkabur ja som dala rur, malým, bez bodiek a zobralo mi to
veru, ja tiez nemam bonus
Teda, neviem kde ho hladat, ziadny bonus nevidim tam- kde to najdem? :O
@beznoha_stonozka v pravom hornom rohu, kde bol aj prvý 🙂
@10zabka prosim, vidim, ze si fakt scitana... nevies mi prosim hodit blizsiu napovedu ku poslednej 5-tej dnesnej knihe... ostatne styri som zvladla este hned rano ale na tuto ani za svet prist... dakujem mockrat...
@kattie1982 príbeh starého pána, ktorý sa rozhodol, že má toho všetkého dosť a opustil dom na jeho vek veľmi netradičným spôsobom 🙂
@10zabka dakujem, ale nedosla som na nu, nevadi, tak este skusim potrapit hlavu ;) aj zajtra je den ;)
@beznoha_stonozka bonus - mne pomohol odhlasit a prihlasit sa znovu
@emjee pozri napr tu https://www.martinus.sk/?uItem=175187#description daj si "citat viac" a tam v takom okienku najdes indiciu v takom ruzovom obdlznicku
to na ilustraciu, ze co mas vlastne hladat. inak treba najst spravnu knihu, malych princov som tiez asi 10 otvorila
@kattie1982 teraz neviem, či si písala o knihách, ktoré sa hľadali na planéte alebo v bonuse 🙂 Ja som písala o tej, ktorá je na planéte...
@10zabka na planete, hladam dajakeho starca, ale nejako mi to dnes nepali
@10zabka az ked som sa odhlasila a prihlasila to ukazalo 🙂 dakujem vam vsetkym :*
@kattie1982 jj, knihu na písal Jonas Jonasson, vydal ju Ikar v r. 2014 🙂

Zienky keby ste si dali tú "námahu" a prečitali si jednu, dve strany spätne všade sa píšu nápovedy/správne odpovede.