Knižná šifra na Martinus 2017 alebo Knižná šifra 3
Po pridaní celej mapy, budú pripravené všetky správne odpovede z Knižnej šifry 3 Martinus 2017 🙂
tak Ráno sa zobudím a nie som mŕtvy to nie je 😕
To akože čo je? Zobudil sa ako zviera v klietke? A co sa stále pozerá dole? 😕 No nič, idem si ja radšej čítať.
Nebude to anjel? alebo zase nejaký vták?
skusala som aj motyla...
ja som mimo... skúsila som Motýľ, Motýlik, Larva... mne to vyzerá ako spiaca larva, z ktorej sa vyliahne motýľ... ale to lezenie mi tam nejako nepasuje... a určite som úplne mimo 😀
ja hľadám sen, snívanie... niečo ako zlý sen... ale tiež som asi vedľa jak tá jedľa 😀
No toto kto uhadne bude king😉
Už to mám : keď sa niekto na niečo/niekoho zmení je to? ....... (jedno slovo)
7pismen
Ludiaa maaaaaam
Svet lit 20stor
A nie som prva🤗
@doryjaja no ja si musim pockat este na napovedu....som z toho jellen
dnesok bol lahky, on tou pantomimou stvarnil v podstate cely pribeh knihy od znameno ceskeho autora (1883-1924), jeho pribehy su casto o nepochopeni, existencializme, v tomto vystupuje Gregor Sams...
@parvitas dakujem, dala som to
inak, berie aj nazov Metamorfoza - to slovo mi napadlo skor nez to slovenske na 7 pismen 😀
Ja to asi prestanem hrat - sak ja sa tu citim ako taky blb, zo vsetkych co doteraz boli, som vedela asi ze 7 :( katastrofa, a to dnesne, to je des - co to je? :O napoveda?
@beznoha_stonozka je hore vyššie 🙂... pridala doryjaja
@10zabka To som videla a nevieeeeeem :( Cary? Kuzlo? :D
@beznoha_stonozka nie... keď sa niečo mení je to slovo na 7 písmen 🙂
@10zabka kebyze ma aj lopatou trepnes, netusim :D idem googlit este teda
@beznoha_stonozka deď sa meníš, je to p.....a 🙂
*keď
potopa :D fakt netusim, ale dakujem ti, ze sa mi venujes, musim na to asi prestat mysliet a mozno to naskoci :D
@beznoha_stonozka ked niekto zmeni uces....a vyzera uplne inak je to P_ _ _ _ _A
@beznoha_stonozka zabiaka pobozkala princezna a on sa prem.... na princa a podst. m. od toho slovrsa