Knižná šifra na Martinus 2017 alebo Knižná šifra 3
Po pridaní celej mapy, budú pripravené všetky správne odpovede z Knižnej šifry 3 Martinus 2017 🙂
Ja som počula čo robíte drahá Odyseo? K prvej ešte šťastie že vás tu mám lebo žiadnu knižku s Odyseou mi nechcelo pol hodinu zobrať 😂😂😂😂
Viete niekto c.2 a 5? Som stratena
Vďaka za pomoc, okrem poslednej knihy, som mu vôbec nerozumela, čo rozpráva
ja mam pocit, ze Cesi priserne brblu v tychto videach
Napriek brblaniu tohoto "politika", mám všetko. Díky za pomoc
No dievčata...toto bol asi najhorší slovný opis,aký som počula....,že politik??však nič nerozumieť...
Marurovala som druhý krát,dnes.
Pri slovnom opise si môžete zapnúť titulky....inak by som mu ani ja nerozumela :D
dnes to celkom šlo... vďaka titulkom 😀
Akoze fakt dnes strasne...vobec neviem kedy opisuje jednu knihu a kedy uz dalsiu...uhadla som 4, no vlastne ani neviem podla toho jeho opisu ktora mi chyba...🙂
tak mam styri, tu tretiu - prosim napovedu, netusim absolutne :(
@beznoha_stonozka Ne-žena, který žije v šlechtickém příbytku, který je položený nahoře 🙂... je to muž, ktorý pochádza z naozaj vysokopoloženého sídla 🙂
@10zabka ja mu rozumiem, co vravi, len aj tak neviem, tie predosle komenty som vsetky presla a nepomaha :( nieco ine?
@beznoha_stonozka už len názov ti musím napísať 🙂... v tej indícii je všetko. Píšem ip.
@beznoha_stonozka 1 slovo nie žena ale ...
2 slovo je predložka pri otázke na genitív
3slovo nie nízky ale ... a urob prízavnę meno
4slovo odstavím bicykel a aby mi ho neukradlu, dám si naň ...
@10zabka
@beznoha_stonozka mám teplotu, píšem ako hotentót, ale snáď sa to dá rozlúštiť
@lubka484 niečo pre teba 🙂 https://domacaliecba.sk/trik-starej-mamy-priloz...
hlasim, ze ja som sa k tomu dostala az teraz, 3 knihy som dala z fleku, a 2 pomohol google - tu hlasku (film som nevidela), a ten dystopicky pribeh... ale ten film musi byt riadne psycho, pozrela som si len ukazku a stacilo mi 😅
mám 🙂... bolo to ľahké 🙂 Dobrú nôcku všetkým 🙂

@alias313 veľmi pekne ďakujem, už to mám, ale túto by som fakt nedala ♥