Knižná šifra na Martinus 2017 alebo Knižná šifra 3
Po pridaní celej mapy, budú pripravené všetky správne odpovede z Knižnej šifry 3 Martinus 2017 🙂
Ja som počula čo robíte drahá Odyseo? K prvej ešte šťastie že vás tu mám lebo žiadnu knižku s Odyseou mi nechcelo pol hodinu zobrať 😂😂😂😂
No dievčata...toto bol asi najhorší slovný opis,aký som počula....,že politik??však nič nerozumieť...
Marurovala som druhý krát,dnes.
Pri slovnom opise si môžete zapnúť titulky....inak by som mu ani ja nerozumela :D
Akoze fakt dnes strasne...vobec neviem kedy opisuje jednu knihu a kedy uz dalsiu...uhadla som 4, no vlastne ani neviem podla toho jeho opisu ktora mi chyba...🙂
@beznoha_stonozka Ne-žena, který žije v šlechtickém příbytku, který je položený nahoře 🙂... je to muž, ktorý pochádza z naozaj vysokopoloženého sídla 🙂
@10zabka ja mu rozumiem, co vravi, len aj tak neviem, tie predosle komenty som vsetky presla a nepomaha :( nieco ine?
@beznoha_stonozka už len názov ti musím napísať 🙂... v tej indícii je všetko. Píšem ip.
@beznoha_stonozka 1 slovo nie žena ale ...
2 slovo je predložka pri otázke na genitív
3slovo nie nízky ale ... a urob prízavnę meno
4slovo odstavím bicykel a aby mi ho neukradlu, dám si naň ...
@10zabka
@beznoha_stonozka mám teplotu, píšem ako hotentót, ale snáď sa to dá rozlúštiť
hlasim, ze ja som sa k tomu dostala az teraz, 3 knihy som dala z fleku, a 2 pomohol google - tu hlasku (film som nevidela), a ten dystopicky pribeh... ale ten film musi byt riadne psycho, pozrela som si len ukazku a stacilo mi 😅

@alias313 veľmi pekne ďakujem, už to mám, ale túto by som fakt nedala ♥