Knižná šifra na Martinuse
Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....
už aj ja som prišla na odpoveď tretej bonusovej otázky vďaka vašim indíciam. ďakujem za pomoc 🙂
Tú tretiu bonusovku mi nechce zobrať, prečo ? Určite je to, to čo si myslím že to je ? 😀 Nechcem sem písať ani začiatočné písmeno pre istotu 😀 😀
Mozte mi ešte dat nejake indicie k tej tretej bonusovke lebo nejak stale mi nedochadza. Dakujem
kto vie ten bonus č.3 lebo ja nemam ani potuchy 🙄
Pochopila som že to bude niečo súvisieť s knihou kto chytá v žite...asi.ale toho filozofa...to už je ťažke.a to mam tam teda napísat to božstvo alebo tých autorov.dakujem.
@dariia
pomaranc je aky,s coho...stolicky su scoho... .bubon je aky...stol s perom patri k tej nadobke vedla...otaznik sami zda patri k tej ruzi...lutna to neni ale mandolina...sforuluj tych na lodi kto su to a kolko ich je...ten chobot v piesku je duna...ten kmen sani zda patri k tomu kvetu.snad som kusok pomohla
pomože mi niekto s 3. tajným kódom?
už mám skoro všetko, no ani za toho neviem čo je vľavo hore :( vie poradiť niekto?
@dariia k pomarancu daj pridavne meno, pozri nanho aky je. Fazule nie su fazule, ale petriho miska a v nej nejaka choroba, nazov tej choroby je nazov knihy. Otaznik nie je kniha. Lutna je mandolina a niekomu patri. Traja na lodi nie su zeny, ale ........ Bubon je malicky a z niecho vyrobeny.
Ktory kusok pna myslis? ten so zastavou? Ak ten, tak zastava symbolizuje stat, z toho urob pridavne meno a pridaj surovinu, co sa ziskava zo stromov
už nič...prišiel som na to ;)
teraz už len počkať si na bonusovku
ahojte nevie čo je ten meč ?? mne chýba už jedine on a mm všetko 🙂
ahaaaaa tak tretia bonusovka mi dala zabrat ale keby som poriadne čitala zadanie tak sa to da :D
ja si lámem hlavu nad tym tretím bonusom.. ☹ poradte nápovedy ☹
pietra mám 63 kníh a neviem prísť na tú poslednú
Vôbec mi nejde ten 3. bonus.. Vie mi niekto pomôcť..? Ďakujem 🙂
Už sa stalo.. stále nič.. nejako logika nepracuje...

@andraska dik za tip, trafila som na prvy pokus 🙂)))))