Koho plánujete voliť do NR SR?
Koho plánujete voliť do NRSR? A prečo? Čo sa Vám páči na danej strane? Nerada by som premárnila svoj volebný hlas, takže chcem ísť voliť, ale akosi sa nemôžem rozhodnúť koho tak by ma zaujímali vaše postrehy/názory
@evamarek77 ja nebývam na západnom Slovensku 😉
PS
@evamarek77 ja som z vychodu. My sme kde? Ci tiez mimo?
@markusrasford no tak zrovna ti az taki libelari nie su, ale uznam, na tych som zabudla.
"ak matovič pretlačí 500e za účasť, tak osobne budem krúžkovať práve jeho nech je sranda..."
Matovic je proste genius, on vie, aky sme debilny narod a ako lahko dosiahne co chce. Tato krajina je definitivne stratena, posledny nech zhasne 😔
Ahoj @autorka
Bohuzial, ja neviem, zatial nemam koho.
Smer nasu krajinu nijak za tie roky nevytiahol - cesty, nemocnice, skolstvo su v katastrofalnom stave a nic s tym nerobili.
SaS ma velmi sklamala svojou nevyzretostou za tieto posledne 3 roky. Mne osobne boli myslenim najblizsie, volebny program mali vypracovany tak, ze mal hlavu patu a na jeho priprave si dali naozaj zalezat. Mali realne cisla, co chcu o kolko zmenit/zlepsit a aj realne priklady ako to doaiahnut. No uz pre mna nie su rozumna strana. Neviem, co sa im porobilo, no to, co sa dialo teraz ukazalo ich nevyzretost a mozno by som si dovolila povedat aj lahostajnost. Nedotiahli to tak, ako mali. Nevyzera to tak, ze by na to mali, byt tam opat.
Olano snad ani komentovat nemusim.
Hlas su len odidenci zo smeru, ktori boli sucastou smeru, a teda su pre mna rovnaki ako Smer.
Progresivne Slovensko bola moja nadej posledne volby. Potom som uvidela ich program a nechapala som. Vsade sa pisalo, aki su odbornici, ku vsetkemu sa vyjadrovali, ohurili ma. No nic, coho by sa v programe dalo chytit nemali. Same omacky typu: chceme motivovat sestricky dvihnutim platu. No dobre, to je pekne. A o kolko. O euro? O percento? O 100%? Co je motivujuci plat? Ziadne realne predstavy. Z nicoho nevychadzali. Pre mna je toto omacka. A potom ma zarazila jedna vec. Pisalo sa, ze su transparentni a peniaze maju od ludi. Tak som isla na transparency international a pozrela si ich ucet. Cez 100 000€ na kampan dostala strana PS od Progresivneho slovenska. Akoze sama sebe si poslala. A nebol to jediny prispevok, co si sama sebe poslala. Odkial su teda peniaze za kampan.
Sme rodina je Kollar, ktory tam je podla mna pre seba a nie pre ludi.
No absolutne netusim.... ty mas aku predatavu?
Urcite nie PS, ani SaS.
@akje mame rovnaky problem, ja som bola dlhorocny volic SaS, zacal mi ale strasne vadit Sulik a aj dalsi z tej strany, pride mi, ze od odbornosti maju dost daleko, su to uz len taki populisticki panaci, co viac myslia na sebaprezentaciu a nic nedotiahnu do konca, s nikym sa nechcu dohodnut, zanovito trvaju na svojom, aj ked su to niekedy zjavne neodborne blbosti. A Sulik a geopolitka - amenmaria...PS aj Spolu presne ako ty - sklamali ma - maju strasne vagny program. Ostatne strany pre mna z ideoveho dôvodu neprichadzaju do uvahy. Iba jednotlivci, napr. Korčok a stale dufam, ze sa este niekto nejako pozviecha alebo, ze si PS ten program dopise 🤣
Neviem, koho budem voliť. Počkám na kampaň aj keď sľuby sa sľubujú a blázni sa radujú. Ale viem, koho voliť nebudem: blázna Matoviča, ani jeho podrž tašky Hegera a Naďa, slizkého úchyláka, čo pretiahne všetko, čo dýcha, ale je za tradičnú rodinu len si pomýlil moslimský hárem s tradičnou slovenskou rodinou a žiadnych neonacistov a samozrejme ani Fica.
Urcite budem volit liberalnu stranu, asi PS, ale matematika nepusti, volby dopadnu podla toho, s kym sa spoji Hlas, je to hrozna predstava, ale bez nich nevyskladaju ziadnu kolaliciu
Pravica/liberáli na Slovensku nemajú šancu väčšinovo uspieť. Tri dôvody:
1/ Slovenskí voliči sú podľa Mesežnikova prevažne ľavicovo orientovaní.
2/Pravica/liberáli majú šancu uspieť skôr u lepšie zarábajúcich/bohatších voličov - nie v krajine s prevažne finančne podvyživeným obyvateľstvom.
3/ V týchto stranách majú líderske ambície prevažne ľudia s nízkou charizmou, bez šance osloviť masovo voličov. V poslednom prieskume Focus-u bola otázka.: Kto z nasledujúch politikov by mal byť lídrom zjednotenej pravice? - výber 14 mien - námatkovo Baťa, Budaj, Dzurinda, Forró, Heger, M. Kollár, Majerský, Mistrík, Nichollsonová, Šeliga, Šimečka... vybrali by ste si zjednotiteľa?
Ahoj, určite to nebude žiadna liberálna strana (PS, SAS), blázni (OĽANO), žiadna proukrajinská strana, žiadna novovznikajúca strana, žiadna strana, ktorá je teraz v koalícii. Voliť budem proslovenskú stranu, so skúsenosťami, vybrané mám, no v tejto situácii by som si reálne vedela vybrať z 3 politických strán...
@iv007 "
Včera o 20:24
Momentalne neviem, ale rozhodnem sa podla prieskumov kto bude mat najvacsiu sancu porazit fasistov a skorumpovanych politikov ktori tu kradli 12 rokov"
Aspon vidim, preco maju tie prieskumne agentury z toho taky biznis, boli nejake zvesti kolko stoji 1% v prieskume.
Takze strana si zaplati prieskum a nebudem hovorit aky ludia sa podla toho budu spravat.
Sveta zit tu mafii.
@danyelia takze v skutočnosti si chcela napísať, budem voliť prorusku stranu.
Ešte nieviem koho budem voliť, počkám si na kampaň
Ale s istotou viem , že nebudem voliť Fica, ani Peleho ani Sulika ani fašistov
@cubo2 neviem si predstaviť, že vystúpime z EU, alebo z NATO 🙈 to sa už fakt pôjdeme všetci pásť.... teda tí, čo sa neodsťahujú z krajiny.
@cubo2 Ahoj, zrejme z EU ani NATO nevystúpime, o tom som nepísala. ProSLOVENSKÁ v tom zmysle, že na 1. mieste budú vždy občania SR. Ukrajine nebudeme ,,pomáhať,, zbraňami, ale budeme presadzovať MIER. My tú vojnu aj tak (bohužiaľ) nevyriešime, jedine nás do nej niekto zatiahne...
@starhawk Sveta zit tu mafii a aj nam tu bude "sveta zit", ked pojde volit tato vzorka, ktora sa tu vyjadrila. Boh s nami 😔
@777januska777 Ahoj, nie...písať ešte viem a hádam aj Ty čítať, skutočne som chcela napísať proSLOVENSKÚ. Pretože (to je ale prekvapenie, čo?) my žijeme na Slovensku a sme SLOVÁCI. Neviem, prečo tu pletieš Rusov, o nich som nepísala ani slovo.
Nik kto tam je, nepriatelia sú len pred kamerami a divadlo pred nami,, každý kto sa tam dostane krásne slová a sľuby sú výhovorkami po čase ,, nepáči sa mi ale aj aké zákony schvaľujú niekedy vtedy sa vedia podržať všetci no nie vo všetkých 😉 iné vravia iné robia,, toť môj názor,, ešte máme čas si to rozmyslieť myslim
@scorpionflower1 tak a prave preto urcite nebudem volit tych ktori tu situaciu v zdravotnictve 12 rokov poctivo ,budovali'.

@viestta SaS