Koho podporiť vo voľbách: Smer alebo Progresívne Slovensko?
Nebudeme sa tu hadat alebo utocit, prosim len o nazor, len by som rada vedela koho by ste si radsej vybrali, pripadne dôvod k tomu
Smer alebo Progresivne? Myslim ze iné nema velku šancu…
@dzulli1980 nechces zapad...smrom volis vychod...to ako naozaj?
Prečo len tieto 2 ja volím Demokratov
@erikavesela ale ver tomu, ze vsetci ti, ktorí nechcú ten 'zly zly zapad', tak bez ostychu využívajú benefity západu, cestujú krizom krazom a podobne. Velmi zmätené bytosti toto, co tu citam..
@tamta ja to viem...
V dnesnej diskusii Eurovolby 2024 sa mi lubila Klescova (Volt Slovensko) a Karvasova (Progresivne Slovensko).
Mikulec (Slovensko, Za ludi) mi pripadal ako ziacik a Ondrus (Hlas) akoby hovoril razne prazdne frazy. Vlastne obaja pani len rozpravali....
Hadam nikto nemoze mat taku schizu aby preferoval obidve strany,lebo teda su rozdielni ako noc a den.
To sa nedá ani dočítať, toľko klamstiev a hlúpostí. No horšie než to, že strany takto okato klamú a zavádzajú je, že väčšina Slovákov, ktorí si to prečítajú, tomu všetkému bez akéhokoľvek kritického myslenia či overenia faktov automaticky veria.
Neznášam obe strany a obe mi do určitej miery prídu extrémistické (Smer momentálne viac), ale voliť budem PS. Koho zakrúžkovať neviem, na tom mi ani nezáleží, len nech sa tam dostane čo najmenej smerákov.
V živote nepochopím ako ľudia mohli voliť smer ale ok
Kydali na Európu a západ samozrejme a už sa trepú jeden za druhým tam,kde to nenávidia
A ľudia sú schopní im dať hlas,ved predsa “ idú robiť poriadok v Európe” kto im toto môže zrat je hanba neskutočná! To sa nedá len tak rozchodiť
Že tam o fica ani pes nezakopne,to im nejak stále uniká (bol vylúčený z jednania o zbrojení ,lebo donášal -vieme komu)
Slovensko je od zvolenia fica a následne peleho len jedno - proruská čierna diera a nič viac
dala si dve možnosti tak určite smer len preto aby sa PS nedostalo a dufam že sa ani nedostane 🙂
@jankalukasova Slovensko je viac než konzervatívnou krajinou, krajinou národnou alebo patriotistickou. Nevadia ani rozvedení, ani homosexuáli, ani polygamia - ale podstatné je aby to bolo Slováci. 🙂
@eva8 čo myslíš? Trosku faktov. Ak ti vadi zdroj, mozemdat aj akademicky k tym zlym migrantom: https://www.universiteitleiden.nl/en/news/2024/...
@julish vyskum sa robil do r. 2018. Potom prisla pandemia, inflacia. V Holandsku sa vela mladych radikalizuje hlavne kvoli byvaniu, vysokemu najmu. Minule v televiznych spravach hovorili o Portugalsku, ze sa tam zvysil najom aj trojnasobne a mnohi Portugalcania preto prichadzaju o pribitky, byvaju v obytnych privesoch, karavanach, stanoch ako migranti. A tak sa aj oni radimalizuju a pripisuju tu situaciu migrantom.

Kandidati do EP
https://www.aktuality.sk/clanok/O3wpIAM/eurovol...
Strany, po rozkliknuti kandidati