icon

Koho si rozmyslieť krúžkovať v sobotu?

4. apr 2024

Ak ta tema nezaujima, ignoruj.

Dakujem!

chodec15
Odpoveď bola odstránená
nini1978
5. apr 2024

@srdeenko19 vies čo?
So všetkou úctou,pripadas mi z klubu trolls
Tak príjemne’ “trollalero trollala’ “

anavik29
Odpoveď bola odstránená
srdeenko19
5. apr 2024

@nini1978 nie som žiadny troll. To len preto, že ideme voliť Pelleho? 🤣🤣 nestrapnuj sa prosím ta.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
nini1978
5. apr 2024

@anavik29 to,že máš 10 titulov a podnikas znamená,že nemôžeš byt prostoducha’ a nechať sa manipulovať?
Bohužiaľ to tak nefunguje

tetapetra
5. apr 2024

@tykat a prečo voliť peleho,keď si rochnil v koalícii a opozícii 18r? Čiže ešte za Vlada, za Radičovej, za Fica a aj za Matovicova

sevrin
5. apr 2024

@srdeenko19 takže kancelárske krysy z nejakého úradu, čo sa potrebujú dobre zabetónovať na pozíciách? Inak mi to nevychádza.

nini1978
5. apr 2024

@srdeenko19 pridaj ešte pár smajlov,bez nich by bolo tvoje blúznenie nepochopiteľne’
Ja pisem “pripadas”..nemusíš na mňa reagovať ,nemám záujem
A strapnujes sa ty a tebe podobní

srdeenko19
5. apr 2024

@nini1978 jediná kto tu bluzni si ty, jednoducho neznesies iný názor, to je všetko.

sevrin
5. apr 2024

@anavik29 ty sa preber čo tu píšeš. Bez technológií zo Západu by si na Ameriku nadávala akurát tak so susedami pred vašim miestnym zelovocom.

sevrin
5. apr 2024

@srdeenko19 no moja, napíš mi nejaký názor, ktorým by si ma presvedčila aby som volil Pellegriniho. A snaž sa 🙂

srdeenko19
5. apr 2024

@sevrin ani ti to nevychádza, to máš pravdu. Tých 800 tisíc co ho volilo? Všetko ľudia z kancelárie? 🤣🤣 rada si prečítam tvoje analýzy, nalešti vestecku guľu, čakám.

oli18
5. apr 2024

Vsetci tu tocite o mezdinarodnyvh vztahoch, akoby ste zabudli na vnutrostatne problemy. Fico potrebuje mat vlastneho prezidenta, aby mu nebrnkal po nose. Aby presli zakony site na mieru pre mafianov, amnestie pre vaznenyvh politikov a mafianov, legalizacia majetkov a pod veci. Toto vam unika a uniklo vam to mnohym aj pri parlamentnych volbach. Zabudli ste, preco sme chodili do ulic, zabudli ste , ze nie je vyriesena vrazda novinara a vsetci riesite vojnu, Rusko, Brusel. Dobre vas Fico oblbol, presmeroval vasu pozornost presne tam, kde chcel.

srdeenko19
5. apr 2024

@sevrin ale ja ta nemusím presviedčať, aby si ho išiel voliť. A ja nie som tvoja, ešte to tak, kriste 🤣🤣

oli18
5. apr 2024

@tykat ved si nastuduj sama, nebudem ti tu robit skolenie

nini1978
5. apr 2024

@srdeenko19 no lebo to sa nevolá “názor”,nemáš čo povedať,len sa vyrehlovat smajlami
A toto ma’ človek rešpektovať
Skús si prečítať,čia napísala
@oli18 a skús sa vyjadriť
Ale to budú len smajlovia určite

anavik29
5. apr 2024

@nini1978 to isté aj ja môžem o tebe napísať, že si sa dala naivne zmanipulovať...

srdeenko19
5. apr 2024

@nini1978 ja som sa už vyjadrila jasne. Všetci ideme voliť Pelleho. Bodka. Idem sa venovať mojej dcérke.
Krásny deň všetkým. Moc sa nezavzdušňujte, praskne vám cievka. Zajtra sa rozhodne. ♥️🇸🇰

srdeenko19
5. apr 2024

@nini1978 ani ja "toto" - akože Teba nemusím rešpektovať, ani to, ze máš potrebu všetkých urážať a nielen v politike, žiaľ. Si pre mňa jeden zlý človek.

sevrin
5. apr 2024

@srdeenko19 ja by som si najprv počkal na ten tvoj "názor" prečo ho ideš voliť. Zatiaľ sa len na tebe bavím, že ty máš nejaký názor, ale absolútne si ho nevieš zdôvodniť, preto tu vedieš tie alibistické kecy.

anavik29
5. apr 2024

Ja tiež volím Pelleho, je to môj názor, moje slobodné rozhodnutie. Verím, že vyhrá, buďte tolerantní, musím už bežať . Prajem ešte pekný deň všetkým.

srdeenko19
5. apr 2024

@sevrin napodobne, aj ja sa bavím a veľmi.
Pekný deň, idem sa venovať dcérke 🙂

sevrin
5. apr 2024

Takže zase nič, tetky idú voliť Peliho, ale prečo, NEVEDIA 😂

nini1978
5. apr 2024

@srdeenko19 a kde je urážka?
Takže nič konkrétne si nanapisala,ani som nečakala
Zlý človek? Kto ide voliť mafiu nevie rozoznať dobro od zla
My sa poznáme? Ja o tebe nepíšem ,že si zlý človek,skús sa sústrediť na seba
“Podľa seba súdim teba”

@sevrin a si čakal niečo zmysluplne’?

mircalla
5. apr 2024

@srdeenko19 Hlavne, ze si spoko a volis prorusku cestu

carolynka
5. apr 2024

@nini1978 toto je tragedia naroda, ludia co sa tu dozaduju slusnosti a respektu a volia moralnu stoku bez akychkolvek zabran co si ohyba zakony ako sa im zachce, pripadne ich na hulvata uplne ignoruje. Toto mame tolerovat! Tato vlada ma priamy negativny dopad napr. na rodiny s chorymi detmi odkazanymi na pomoc drobnych mimovladok, a ani to im nevadi. Takuto zaslepenost a slepu podporu stran, ktore nicia zivoty a buducnost druhych to som este nezazila. A druhych ludi nazyvaju zmanipulovanymi.

nini1978
5. apr 2024

@carolynka jedine’ na čo vedela reagovať bolo “toto”, ináč nič konkrétne,nič zmysluplne’
Smajlík a smajlík…a ďalší smajlík a na záver
“Idem sa venovať dcérke”
A používanie slovenskej vlajky ,to tiež tragikomické,prispôsobením zmýšľaní by som skor použila tu rusku’
A ta dcérka a cele budúce generácie bude dúfam a verím v demokracii,naozaj nechapem,ako niekto ,kto ma deti môže voliť návrat do totality a ochudobnovanie a drancovanie rodnej zeme

carolynka
5. apr 2024

@nini1978 ja to tiez nechapem. vsak jedine, o co sa tu snazime je, nech je Slovensko bezpecna, prosperujuca krajina, kde sa da dovolat prava a kde sa netoleruje, ze hrstka ludi si robi co chce. A niektore zeny tu na to reaguju ako by sme im podsuvali drogy alebo co.

moin2009
5. apr 2024

@carolynka úplne s tebou súhlasím a ešte sa odvolávajú na konšpiračné médiá kde odhalili všetky sprisahania Amy čo čítame normálne noviny sme ofce..toto je na hlavu postavene