Koho tipujete za víťaza volieb USA?
Koho tipujete na vitaza?
Stavila som sa s muzom o 200 eur, ze vyhra trump, on je pre kamalu.
A bola som si ista ze vyhram, ale teraz sa uz celkom bojim 🤣🤣🤣 a peniaze uz mam v hlave minute 🤣
Nie je to jedno?
Je to tak či tak
Izrael verzus Izrael. Finančné skupiny vs. tie isté finančné skupiny
Obaja sú rovnakí, majú za sebou tú istú skupinu ľudí. Len pred médiami to hrajú na protistrany (v pár témach aby ich to odlíšili a navodilo to ilúziu divezity a možnosti výberu)
Ale držím ti palce nech výhraš. Nie pre Kamalu, že by som ju podporovala, ale preto, že vieš kde tie peniaze z výhry použiješ. 🤣😀
Vyhrá Trump
@sevrin a to ma co s národom slovenským?
Ja som kazde volby optimista (aj v nasich) a furt sa tak oserem🤦♀️. Nepoucitelna
200 eur mas veeeelmi na dosah 😎 go Trump !
Trump vyhra tak ci tak asi ako Harabin. Nevyhral ale aj tak bol "vitaz" :D
@veverickav ano sledujem to, muz nespal do 2hej rana 🤣🤣🤣 a rano mi hovori, asi som prehral 🤣
mozes sa po maly chystat na nakupy :DD hadam... 🙂
Heh, aj my sme sa stavili. Tipovala.som Trumpa. Cize nova kabelka bude hadam v skrini 🙂 🙂 🙂
Tak konecne zavladne ten mier a Trump do troch dni ukonci tu vojnu na Ukrajine. A samozrejme posle vsetkych nelegalnych migrantov prec z USA, zacne urcite Muskom. V USA zacina zlata era. Konecne budu mat taky mier, aky nam priniesol Pelle.
@simca06022011 nuž len to, že ak Trump tie predvolebné kecy pretaví do reality, tak Slovensko čaká zaujímavá a dosť komplikovaná bezpečnostná situácia. To ešte nepočítam, aký efekt to bude mať na hospodárstvo, keďže Trump presadzuje izolacionizmus, čo bude mať efekt najmä na Nemecko, ktoré už má teraz hospodárske problémy. Uvidíme.
@sevrin ale netreba zase prehanat ;) klud a nerob stres. Mimochodom, Nemecko si za svoje problemy moze same, tak kludne nech si to uzije... :D Ale to je ina tema, nechcem do toho rypat :D
@sevrin a teda hlavne som narazala na to, ze slovac v USA nevolila, tak neviem preco tolko negativizmu a neprajnosti voci nam a co take si mame vyzierat... Je fakt ze slovaci su najmudrejsi, najpracovitejsi a najsikovnejsi a uz podla toho nechapem s cim mame problem, ekonomika by mala "prekvitat" :DDD

Tipujem Trumpa a držím ti palce. Bude to určite tesné.