icon

Koho voliť za prezidenta?

26. mar 2024

Máte chuť diskutovať?Ja myslím,že to môže mnohým maminkäm pomocť,(keď niekto predloží názor,nejáké fakty a pod). v rozhodovaní.Totiž nie je čas sledovať to niekedy..

Strana
z3
walentina7
Odpoveď bola odstránená
autor
26. mar 2024

@walentina7 prepáč.🙈ja som tu dlho nebola,...

nairia
26. mar 2024

to sa neda nesledovat, z kazdej riti to vyskakuje. zorientuje sa podla mna kazdy sam podla svojho uvazenia, kto ma zaujem, dostuduje si.

autor
26. mar 2024

@nairia jaj,ja napríklad nemám na to čas ,ale skúsim si ho najst

bloger
26. mar 2024

Korčoka

althejka
26. mar 2024

Ja rada pozeram "ťažký týždeň" s Kubom Gulíkom, je to velmi fajnovo vždy zhrnute 😉

kat_
26. mar 2024

ak chces fakty, skus napriklad porovnanie kampani od Transparency International, tam je rozdiel markantny...
ak niekto klame vo financovani kampane, nebude konat inak ani ako prezident
https://spravy.pravda.sk/prezidentske-volby-202...

autor
26. mar 2024

@althejka ďakujem 😊

autor
26. mar 2024

@kat_ ďakujem

autor
26. mar 2024

@bloger 👍dik

7miriam77
26. mar 2024

Ja volím Korčoka....ja osobne Fica nemôžem už ani vidieť a pelle je vlastne Fico 🤮🤮

doriiis
26. mar 2024

Autorka....myslíš to dobre,ale žiaľ tu sa to vždy strhne iba na hádku.Lebo keď povieš,že nevolis Korcoka tak si blbá,dezolat,nevzdelanec a zlý človek.Lebo je síce demokracia,ale na koníku iba odtial-podtial

viestta
26. mar 2024

@doriiis nemusi z toho byt hadka a uz vobec to nemusi byt o dehonestacii cloveka s inym nazorom. Da sa diskutovat aj slusne a vecne a s argumentami. Nie kazdy to dokaze, ale da sa. A takych co dehonestuju "druhu stranu" je na obidvoch stranach asi rovnako.

autor
26. mar 2024

@7miriam77 dik👍

doriiis
26. mar 2024

@viestta ....ešte som nezažila diskusiu,kde keď som napísala,že volím Pelegriniho sa na mňa nezvalila kopa invektiv,nadávok a hodnotenia môjho charakteru.

viestta
26. mar 2024

@doriiis a ja som nezazila diskusiu, kde by sa na mna nezvalila znoska invektiv ked som napislala, ze volim Korcoka. A napriek tomu sa snazim diskutovat slusne a nenavazat sa do tych, co sa navazaju do mna. Kazdy diskusia ma zmysel, ale jej uroven je dana tym kto diskutuje

katka2505
26. mar 2024

@doriiis
Ja som volila Pellegriniho a nehanbím sa za to. Osobne ja Korcoka nemôžem ani cítiť, je to jeden arogantný chlap. A keď počujem,že človek, ktorý každej vláde trčal zo zadku sa volá politický diplomat, tak ani nekomentujem. A názor, že on za každej vlády robil to najlepšie pre Slovensko, je pre mňa tiež úsmevný lebo donedávna sme ani nevedeli, kto to je. By som chcela počuť 5 vecí za každej vlády, ktoré urobil pre Slovensko. Lebo zatiaľ som tu od politologičiek nepočula asi ani jednu

viestta
26. mar 2024

@katka2505 poopravim ta, Korcok je diplomat z povolania

katka2505
Autor odpoveď zmazal
viestta
26. mar 2024

@katka2505 pozri sa kedy studoval. Vtedy aj sudruh Fico bol v KSS aby sa niekde dostal. V novembri tisko sedel za pecou a sudruh predsada SZM na pravnickej fakulte zistoval, ktori spoluziaci boli na Namesti SNP strngat klucami. (ale to asi nevadi, vadi to len u Korcoka)

katka2505
26. mar 2024

@viestta
Suhldruh Fico aspoň v každej vláde netrčal niekomu zo zadku. Ale zabudla som, pán Korcok to robil nie pre seba, ale pre Slovensko.🥴

kat_
26. mar 2024

@katka2505 staci, ze Fico trci zo zadku Putinovi, zas nemoze byt vsade...

katka2505
26. mar 2024

@kat_
Staci, že Korcok bol všade...

tejana
26. mar 2024

Určite korčok... Pele bude jedna ruka s ficom... A aby boli najdôležitejšími pánmi štatu?🤢🤮 To prosím nie... Už teraz ako sa Fico dostal ku vláde.. tak toho dosť narobil. Zvýšili si platy sami sebe 🤣/🤦, dáva DPH na vodu, znížil daňový bonus na dieťa, zrušil špeciálnu prokuratúru, chce ovládať RTVS..a ďalšie iné veci. Takto mu nebude mať kto oponovať ...ako napríklad čaputka, ktorá niektoré veci čo sa jej nepáčili dávala na ústavný súd, vracala naspäť do parlamentu atď... Fico celý ten čas rozdával dôchodcom " jablčka" a potom, nenápadne cez maličké okienko im " vykradol celú špajzu" ...

martul
26. mar 2024

@viestta ale no tak, toto myslíš vážne?! Ukáž mi jednu jedinú diskusiu, kde sa slušne debatovalo a neurazalo. Neexistuje taká. A v 99% obsahu tém je kydanie na peleho.

katka2505
26. mar 2024

@tejana
Ja som Fica nevolila, ale nechápem teda, prečo si ho ľudia opat zvolili, keď im bolo tak dobre za Matovičovej vlády...

andrejka1974
26. mar 2024

Je to úplne jedno u nás prezident nemá až také veľké kompetencie ako v iných štátoch a často sa stavalo že aj keď niečo nepodpísal tak parlament do to aj tak potom schválil

tejana
26. mar 2024

@katka2505 to bohužiaľ ani ja neviem... Ja som ho nevolila a nechápem tých ľudí... Takže ťažko sa ku tomu vyjadriť. Ale možno ich zmanipuloval svojimi rečami, vystupovaním atď. Okrem toho vtedy ľudia boli dosť znechutený z matovičovej vlády.. a " lepšie východisko" asi vtedy nevideli 😵 ale teraz sa zase úplne jasne ukazuje čo je to za " hviezdu" ...

viestta
26. mar 2024

@katka2505 nie, on bol ten co natrcal ritnu dierku rektalnym alpinistom. Ale skus si uvedomit, ze diplomat je stany zamestnanec, Rvonaky statny zamestnanec ako policajt, vojak, sudca, prokurator a mnoho inych. Ako statny zamestnanec ostava zamestnacom aj ked sa zmeni vlada, tak ako policajt alebo sudca. A rovnako ako ti dvaja ide pracovat tam, kde ho zamestnavatel (teda stat) posle bez ohladu na to kto akurat sedi na urade vlady.

autor
26. mar 2024

Ďakujem kočky

Strana
z3