Koho voliť za prezidenta?
Máte chuť diskutovať?Ja myslím,že to môže mnohým maminkäm pomocť,(keď niekto predloží názor,nejáké fakty a pod). v rozhodovaní.Totiž nie je čas sledovať to niekedy..
@walentina7 prepáč.🙈ja som tu dlho nebola,...
to sa neda nesledovat, z kazdej riti to vyskakuje. zorientuje sa podla mna kazdy sam podla svojho uvazenia, kto ma zaujem, dostuduje si.
@nairia jaj,ja napríklad nemám na to čas ,ale skúsim si ho najst
Korčoka
Ja rada pozeram "ťažký týždeň" s Kubom Gulíkom, je to velmi fajnovo vždy zhrnute 😉
ak chces fakty, skus napriklad porovnanie kampani od Transparency International, tam je rozdiel markantny...
ak niekto klame vo financovani kampane, nebude konat inak ani ako prezident
https://spravy.pravda.sk/prezidentske-volby-202...
@althejka ďakujem 😊
@kat_ ďakujem
@bloger 👍dik
Ja volím Korčoka....ja osobne Fica nemôžem už ani vidieť a pelle je vlastne Fico 🤮🤮
Autorka....myslíš to dobre,ale žiaľ tu sa to vždy strhne iba na hádku.Lebo keď povieš,že nevolis Korcoka tak si blbá,dezolat,nevzdelanec a zlý človek.Lebo je síce demokracia,ale na koníku iba odtial-podtial
@7miriam77 dik👍
@doriiis
Ja som volila Pellegriniho a nehanbím sa za to. Osobne ja Korcoka nemôžem ani cítiť, je to jeden arogantný chlap. A keď počujem,že človek, ktorý každej vláde trčal zo zadku sa volá politický diplomat, tak ani nekomentujem. A názor, že on za každej vlády robil to najlepšie pre Slovensko, je pre mňa tiež úsmevný lebo donedávna sme ani nevedeli, kto to je. By som chcela počuť 5 vecí za každej vlády, ktoré urobil pre Slovensko. Lebo zatiaľ som tu od politologičiek nepočula asi ani jednu
Určite korčok... Pele bude jedna ruka s ficom... A aby boli najdôležitejšími pánmi štatu?🤢🤮 To prosím nie... Už teraz ako sa Fico dostal ku vláde.. tak toho dosť narobil. Zvýšili si platy sami sebe 🤣/🤦, dáva DPH na vodu, znížil daňový bonus na dieťa, zrušil špeciálnu prokuratúru, chce ovládať RTVS..a ďalšie iné veci. Takto mu nebude mať kto oponovať ...ako napríklad čaputka, ktorá niektoré veci čo sa jej nepáčili dávala na ústavný súd, vracala naspäť do parlamentu atď... Fico celý ten čas rozdával dôchodcom " jablčka" a potom, nenápadne cez maličké okienko im " vykradol celú špajzu" ...
Je to úplne jedno u nás prezident nemá až také veľké kompetencie ako v iných štátoch a často sa stavalo že aj keď niečo nepodpísal tak parlament do to aj tak potom schválil
@katka2505 to bohužiaľ ani ja neviem... Ja som ho nevolila a nechápem tých ľudí... Takže ťažko sa ku tomu vyjadriť. Ale možno ich zmanipuloval svojimi rečami, vystupovaním atď. Okrem toho vtedy ľudia boli dosť znechutený z matovičovej vlády.. a " lepšie východisko" asi vtedy nevideli 😵 ale teraz sa zase úplne jasne ukazuje čo je to za " hviezdu" ...
@katka2505 nie, on bol ten co natrcal ritnu dierku rektalnym alpinistom. Ale skus si uvedomit, ze diplomat je stany zamestnanec, Rvonaky statny zamestnanec ako policajt, vojak, sudca, prokurator a mnoho inych. Ako statny zamestnanec ostava zamestnacom aj ked sa zmeni vlada, tak ako policajt alebo sudca. A rovnako ako ti dvaja ide pracovat tam, kde ho zamestnavatel (teda stat) posle bez ohladu na to kto akurat sedi na urade vlady.
Ďakujem kočky