Kolega je zaľúbený do kolegyne
ahojte, hádam mi admini nepozastavia môj nick, ale tento je len taký náhradný, chcem poradiť a nechcem vystupovať pod svojím obvyklým menom.
O čo sa jedná....mám kolegov - manželov. Kamoška teraz čaká bábo, ale on sa zakukal do ďalšej našej kolegyne. Samozrejme, jeho žena o tom netuší. Dnes sme mali také posedenie, bol tam ten kolega a aj kolegyňa - celý očervenel, keď konečne dorazila, sadla si k nemu, on po nej stále hádzal pohľadmi... Nedá sa nevšimnúť, že je z nej namäkko. Každý deň jej vyvoláva, posiela maily so srdiečkami a podobnými hovadinami a jeho žena je zatiaľ v budove oproti a hladká si bruško, celkom spokojná. Neviem, čo mám robiť. Najradšej by som mu povedala, aký je debil, že toto stvára, ale keď sa do toho zamiešam, tak, ak to praskne, ja budem za všetko vinná. No, na druhej strane je mi ťažko sa na to len pozerať. Čo by ste robili vy?
parkrat som sa do niecoho miesala, lebo som chcela pomoct, vzdy som vysla ja ako najhorsia a otocilo sa to proti mne...tak uz som si dala zavazok byt slepa a hlucha...dufam, ze to dodrzim 😅 😝
oni to bohuzial nemusia brat ako pomoc

Nechápem čo tu všetci riešite druhých ľudí, to je každého osobná vec čo je medzi nimi a že jeho priateľka čaká dieťa. City, lásku spriaznenosť ovplyvníte veľmi ťažko a tobôž dohovárať iným ľudom. Niekedy sa stane že stretnete človeka možno aj toho pravého už keď máte manžela manželku alebo ste zadaný to sú veci ktoré sa ľahko komentujú druhými osobami kým ste neni sami zainteresovanými do toho. Je veľmi ľahko odsúdiť niekoho len preto že pociťuje možno lásku k niekomu inému aj napriek tomu že je zadaný. Všetci sú hrdinovia a súdia pokiaľ sa ich to netýka. Niekedy sa stáva že aj napriek všetkému rozum neprebije ten silný cit, a nemusí to byť len sexuálna príťažlivosť, niekto kto to nezažil to nikdy nepochopí, priala by som vám všetkým čo tu vyššie píšete prežiť také niečo, aby ste pochopili o čom to je. Že keď stretnete takého človeka jednoducho viete, že tá osoba je "vyrobená" len pre vás, že každá chvíľka s ňou vás naplňa neopisateľným šťastím, že neviete odtrhnúť oči od neho aj keď sa snažíte akokoľvek sa na ňu nepozrieť jednoducho to nejde a ukradnete si aj ten najmenší a najkratší pohľad na neho alebo na ňu a tá chvíľa vás naplní neopísateľným šťastím a láskou v srdi, túžite byť spolu aj keď viete že nemôžte... Nesúdťe a neodsudzujte, skôr sa snažte pochopiť prečo sa tak stalo, kým vyrieknete niečo zlé. Niekedy sa dvaja ľudia stretnú v nevhodný čas alebo v nevhodnú dobu proste, to sa stáva, ale to neznamená že sú zlí alebo horší ako ostatní. Je to už len na nich čo s tým budú robiť a NIKOHO DO TOHO NIČ NIE JE patrí to iba medzi nich nech si to poriešia sami...