icon

Koľko a čo investujete do seba?

14. júl 2022

Baby koľko cca a čo investujete do seba ? Chodíte na nejaké zákroky? Kupujete si stále nové oblečenie?
Ja som bola doma 7rokov ,pred tým som si neskutočne dala záležať na sebe , tehotenstva boli veľmi zle obe a ja som sa totálne opustila a prešlo 7rokov a začala som sa štartovať až teraz..vyzerám ako stará fuchtla (každý mi hada viac rokov ako mám)..konečne som sa objednala kadernícke, kúpila so nejaké veci , kúpila som si program janyho cvičenia ..ale ja mám chuť na totálny reštart..
Schudnúť, zmeniť účes, krajšie sa obliekať , nechať si narásť nechty na rukách(sú ohryzené) atď ..chcem aj na botox priznám sa , pichnúť jednu vrásku , nech ju nemám , atď..
Muž bol z môjho výzoru nie nadseny ,tak hádam sa bude tešiť ..nie výzoru ale starania sa o seba..na foto vyzerám ako stará tetka pri svojom mužovi , inak koľko krát ho polutujem v myslí že ako som sa opustila ..dúfam že mi to vydrží ako to máte vy?

Strana
z2
reisi
14. júl 2022

V prvom rade pravidelny sport, tiez riesim jedlo, proste si davam pozor, vekom je metabolizmus svinka. Kadernicka, kozmeticka, nechtarka. Maderoterapia 2 krat do roka po 10 masazi za sebou . A popritom, co este treba. Len teda deti mam uz vacsie, pri malych detoch som velmi nestihala, boli tam i velke zdravotne problemy takze priorita bolo nezblaznit sa a ked bol cas tak som si zabehala.

beata_k
14. júl 2022

Juj tisko zavidim. Ja som sa ako tak dala dokopy a bum dalsie dieta. Zas som ja vypelichana sliepka 🤦🏼‍♀️

lenullla
14. júl 2022

Tak ja chodim kazdy mesiac na kozmetiku, nechty,kadernicke kazdych 6 tyzdnov,raz za cas pedikura a po novom chodim na maderoterapiu. Na kávičku s kamoskami sa snazim aspon 2-3 x do mesiaca..to je starostlivosť po tej dusevnej stranke 😁

kikazoe
14. júl 2022

tak budem za divnú ale knihy a kurzy... každý rok aspoň jeden kurz či zvyšovanie kvalifikácie 🙂 kozmetička či nechtárky pri mne hladujú, ale tento rok si robím už druhý kurz a ešte lámem šefa nech mi zaplatí ešte jeden

mikadooo
14. júl 2022

Málinko. 1x mesačne kaderníctvo, obočko a mihalnice. Mne to však stačí, takto som so sebou spokojná. Nerada kupujem oblečenie, takže táto stránka "starania sa o seba" mi vôbec nechýba. Chodiť cvičiť sa mi nechce 🤭🤭🤭.

eviku777
16. júl 2022

Staram sa o seba, pravidelne. Raz do tyzdna najcastejsie nedelu si robim tzv beauty day- co mi trva 2-3 hodiny a zahrna: Kompletne holenie nasledne IPL philips, maska na tvar, bielenie zubov, vytrhanie obocia, maska na vlasy, pedikura, nakovanie nechtov dokladne kremovanie.
zdravo sa stravujem, 6 dni v tyzdni cvicim, chodim na prechadzky, 1x mesacne chodim kozmetike na dermabraziu + depilaciu hornej pery, v letnom obdobi chodim na gelove nechty- v zime si sama lakujem. V lete chodim aj na pedikuru

eviku777
16. júl 2022

@eviku777 Zaroven si denne opakujem anglictinu roznymi metodami ci uz odpozeram film alebo si vypocujem sleep learning alebo si zavolam s kamaratmi po anglicky aspon na hodinku

eviku777
16. júl 2022

@eviku777 raz do tyzdna kava s kamaratkami alebo pizza a raz do mesiacq ideme v piatok dorana von😅

Strana
z2