icon

Koľko dávate obsluhe na čerpačke, keď vám natankuje?

12. dec 2022

Rozlišujete či za plnú nádrž alebo za menej?

Ďakujem za vaše názory

miriam11
Odpoveď bola odstránená
cairka
13. dec 2022

Dodnes má to ani nenapadlo. To akože vytiahnete z vačku 2€ a podáte mu to? Na pumpe platím kartou, toto mi príde ponižujúce pre toho človeka. Zatiaľ mi nikdy nedal pocítiť, že by som mohla dostať službu navyše, či niečo čaká... Asi som snob ...

pupafka321
13. dec 2022

Pracovala som na pumpe,málokedy mi niekto niečo dal.Ale raz,keď som nafúkala takému staršiemu pánovi gumy,tak mi dal 5€.Ale ja som pracovala ako vnútorná obsluha a vonku som bola iba na záskok cez obedy.Ale,kolega si z tringeltov našetril za rok na dovolenku 🙂

slniecko66
13. dec 2022

Ja davam 1€. Ale najradsej si natankujem sama.. v poslednej dobe podakujem, odmietnem ze netreba.

hiro
13. dec 2022

@dixitka "To kde tankujete, že je tam aj obsluha?" Shell. Maju tam niekoho stale. Ja teda ziadnu pomoc nepotrebujem, vsak vlozim, presuniem dzinzik a samo sa to nacapuje. Mozno raz mi nacapoval a raz mi taky mlady umyl okno a na dverach bolo nieco zaschnute tak mi to zokriabal aj s lakom 🙂 Ale nevsimol som si ze by nieco za to chceli. Vsak aj tak je na to zamestnany a ked nema co capovat/umyvat tak len postava...

elinosar
13. dec 2022

Ja nedavam nikomu nic. Ledva vyzijem s tym co mam. Oni maju vlastnu mzdu.

kleopatra114
13. dec 2022

Raz za cas 2€. Ale keby som mala nechavam zakazdym niekomu niečo za každú službu , tak skrachujem.

victory7897
13. dec 2022

Dávala som 1€ ,nevzali pankovia na Slovnafte

autor
13. dec 2022

@cairka vo "vacku" peniaze nenosim, som snob takze v kvalitnej kozenej penazenke. Vyberiem peniaz, ked sa vraciam zvnutra kde som platila, podam panovi peniaz, usmejem sa a podakujem, on sa usmeje, podakuje, nikto v zivote neodmietol a odchadzam.

autor
13. dec 2022

@lesana25 on sa vzdy spyta ktory typ paliva napriklad z tych co maju na vyber a ja poviem, aj pozriem ci bezi to spravne.
Vacsinou som s detmi tak to rada vyuzijem tu obsluhu, lebo maly syn sa dozaduje tankovania tak sa vyhnem obliatym noham a tak podobne, ked to "natankuje ujo". Inak som roky tankovala sama a nemam s tym problem. Viem si doliat aj vsetky kvapaliny a urobit zakladnu udrzbu. Osobne auto nie je to jedine, na co mam vodicak 🙂

vikusjk
13. dec 2022

Ja davam dvojeurovku

mjk40
13. dec 2022

50 centov najviac 1 €

natalala
13. dec 2022

Ja zvyknem tankovat vzdy plnu nadrz, takze nad objemom tankovania vs kolko necham som sa nezamyslala, ale tiez ak sa ponukne pracovnik pumpy a natankuje mi necham 1 alebo 2e, podla toho aku mincu mam v penazenke. Vacsinou ale zoadneho takehoto dobrovolnika, hlavne teraz v zime nevidno :D

lenuska9999
13. dec 2022

Nechávam 2 e

lesana25
13. dec 2022

Autorka, pekne si sa síce pochválila, ale ja som písala inej komentujucej.

mishka81
13. dec 2022

Nad tymto som stale premyslala, ze ci mam nieco dat alebo nie. Raz som panovi zo Shellky chcela dat 1 euro, ale mi povedal, ze on je za to plateny. A co sa tyka kurierov, nevidim dovod im nieco davat naviac, kedze si dopravu platim. A to sa veru tyka aj jedla. Malokto ma dopravu zdarma.

autor
13. dec 2022

@lesana25 tak jej napis sukromne ked v diskusii neznesies reakciu na svoj prispevok. A chvalenie? Ale prosim ta...ty si asi nedocenena ked ta toto napadne pri teme o tankovani.

slniecko66
13. dec 2022

@lesana25 a s cim sa prosim chvalila?

strudlikmalicky
13. dec 2022

Zvyknem cca. 2€. Minule som kuriérovi nechala 3€ a nespokojne zafučal, holt z platu na polovičný úväzok si nemôžem dovoliť rozhadzovať 🤷🏻‍♀️

deti95060810
13. dec 2022

@mamamasama a teraz mi napíš že prečo nie...
kaderníčka si účtuje sumu sama - kľudne si môže prihodiť koľko sama chce, časníčka má tiež svoj zárobok...
tak sa pekne pochváľ koľko dávaš ty... možno padneme všetci na riť aká si ty štedrá... ja si svoje zarobené e vážim.....

lilope
13. dec 2022

@maciatkolulu keď je to také slovenské... Dávaš tringelt aj každému predavačovi či už v potravinách alebo v špecializovanom obchode za vykonanú prácu? Ďalej čo tak pracovníčke v banke, úradníčke za vybavenie, policajtke za prihlásenie vozidla, kvetinárke za uviazanie kytice, masérovi či sestričke v ambulancii, že ti dobre vzala krv? V čom sú ich povolania iné ako taký pracovník na pumpe čo berie rovnako plat za svoju prácu ako ostatní? Čo sa týka kaderníčky, kozmetičky a iných podobných služieb, ver, že si tiež zapýtajú za svoju prácu dostatočné ohodnotenie a nie sú odkázané na tringelty. Veď keď máš na to, nechávať tringelty kade-tade kde uznáš za vhodné, nechaj aj dvojnásobok ich práce, ale nie každý má na vyhadzovanie peňazí z dobrej vôle. Ako brigádnička som pracovala na čerpacej stanici a tringelt bol skôr veľmi výnimočný ani ho tam nikto neočakával.

simca06022011
13. dec 2022

nic, ja osobne viem natankovat v pohode a ked sa niekto strcil, ze natankujem vam, tak jeho problem :D mozno hnusne, neviem... neberiem to ako platenu sluzbu ani ako casnika v restauracii. Jasne keby som kricala a volala o pomoc, ze si neviem natankovat tak ok... Celkovo ani nemam rada ked niekto sa nam iny stara do auta :D uz ani cistit ho nechodim davat :D

deti95060810
13. dec 2022

@kvetinka75 tak vieš, niekto si to asi môže dovoliť napr. mamamasama, len potom neviem prečo dáva len kaderníčke, ...a kde sú predavačky - oni si nezaslúžia ???

deti95060810
13. dec 2022

@lilope pravdu si napísala mamamasama, nech si necháva keď chce, len potom nech druhých neporovnáva so sebou...
niekto si e váži viac, niekto menej...

nikiki29
13. dec 2022

Ak sa ti 2€ zdá málo, kľudne daj 5€. To nie je o tom čo sa očakáva, ale o tom ako to cítiš. Ak ti 5€ chýbať v peňaženke nebude, tak nech sa páči.
Ja nenechávam nikde nič, lebo hlavne teraz rátame fakt každé euro 🤷🏻‍♀️

drzaopica
13. dec 2022

@deti95060810 v gastre je nepísané pravidlo nechať tringelt preto majú také nízke platy.Kadernicke nenechávam má svoj cenník.Kurierovi nechávam drobné veľa krát mi vyšiel v ustrety

gypsomilka
13. dec 2022

Tak skus v kazdom obchode v kazdej sluzbe co za den ci tyzden vyuzijes nechat 2€. Predavacke lebo ti nakraja tu sunku 2€,predavacke pokladnicke lebo ti nablokuje nakup2€,autobusar lebo ta odvezie 2€,pumpar lebo natankuje 2€,pedikerka,manikura 2-4€€ atd. Verim ze za mesiac sa to nazbiera

nikiki29
13. dec 2022

@drzaopica nízky plat ako kde… u nás majú čašníčky viac ako nejaká predavačka a drzé sú ako ploštice niektoré 😑

liv1
13. dec 2022

Ja davam 2€

svecova
13. dec 2022

Ja tiež dávam 2€