icon

Koľko kusov oblečenia máte?

28. máj 2021

Robím si taky prieskum dámy koľko toho mate? Koľko nohavíc na obmenu tričiek šiat? Topánok?

Strana
z2
haley7897
28. máj 2021

@nerya 🤣🤣🤣 ty si perfektná. Konstatacia že "ja som tučná" ma zabila 😂 mala som rovnakú otázku ako @podmostom ako sa to vôbec dá. Ja mam popravde strašné haldy oblečenia a topánok ani nehovorím. Hovoríme o stovkách. Deti detto. 😑 Už x krát som to chcela zredukovať ale nie a nie sa k tomu dokopať. Potrebovala by som si s tebou aspoň na čas vymeniť povahu 😬

nerya
28. máj 2021

@haley7897 tak lebo je rozdiel kupovať na peknú postavu, ktorej sedí všetko a na hrocha 😀 to koľko veci má krpec už radšej nepíšem 😂😂😂 minimálne dvakrát toľko

haley7897
28. máj 2021

@nerya no...k tej peknej postave neviem ci písať... Tá šla akurát tak pekne do... 🤣 A žijeme v krajine ktorá zmenila číslovanie aby priestorovo výrazný ľudia cítili stále komfortne. Minimálne next a primark (isto aj iný) posunuli číslovanie a z 38 spravili S-ko (pôvodne M) 🤣

lasona
28. máj 2021

Keď sme sa sťahovali tak som si to len tak prepočítala..cca 80 ks ale úplne komplet všetko, cez tričká, nohavice, sukne, veci na cvičenie, pyžamá...

nerya
28. máj 2021

@haley7897 no ono záleží aj na strihu, mňa ide drbnut v primarku, vezmem mikinu XL, na šírku ok, na dĺžku po pupok 🤦🏻🤦🏻🤦🏻

danieli
28. máj 2021

Satnik mam obrovsky, na kazdu prilezitost, kolkokrat ma uz zachranil, ked bolo treba sa rychlo niekam vychystat, a nielen mna, obliekam uz potom pol ulice🙈 prechadzka s detmi, praca, svadba, zahrada, pohreb, sport...tuto sa neviem dostat k minimalizmu, kym to vchadza neriesim, ked uz nenosim posuvam dalej

simonah73
28. máj 2021

hm, najviac mam asi ramienkovych triciek, lebo ich vlastne nosim cely rok, teraz som zacala nosit trochu leginy, tak som sebe i dceram kupila lelosi, tak to je momentalne moj domaci ubor, kedze sa vacsinou zdrziavam doma. ale jednu cast v patdverovej vstavanej skrini mam plnu plus v dalsej casti saty a plus komoda na spodne pradlo, plavky, pyzama a ponozky.

andrejka1974
28. máj 2021

Nemam vela veci mam 3x rifle, jedny cierne slavnostne nohavice, 1x saty, 1x tenisky, 1x cizmy, 2x spolocenske topanky, 2x kabelku slavnostnu, bezne nenosim, triciek asi 15, netreba vela veci

hedamaria
29. máj 2021

.

rooberta
29. máj 2021

Styri plne skrine a sezonne oblecenie zavakuovane v posteli 😅 pocitat to radsej nejdem

hettinka
29. máj 2021

Ja nám napríklad veci, ktoré nosim len cez maturity, teda 1-2 týždne z roka, ale musím ich mat. Tak isto asi 3 šaty vhodne na stuzkovu/ples + topánky + kabelku, ktoré tiež bežne nenosím, ale potrebujem ich 1x do roka obliecť. To iste veci na turistiku, ktoré využívam malo, ale ak ideme raz za čas do prírody, treba ich mat.

A nemám ani jedny legíny, keďže necvicim a na bežne nosenie by som si ich nedala.

seahorse27
29. máj 2021

Ani ma nehne to ist pocitat, lebo by som zabila pol dna. Mam velmi vela oblecenia aj topanok, nezmesti sa mi to do skrin a do botnikov a stale mam problem, co na seba 🙈

lvula
29. máj 2021

@hettinka ja som tiez kedysi zatracovala leginy,ale pocas korony a HO som si ich s dlhym trickom fakt oblubila a je to naozaj pohodlne! 🙈

hettinka
Autor odpoveď zmazal
zuvelyn
29. máj 2021

Nikdy som to nerátala, ale aktulane mam 5 XXL priesvitných boxov oblecenie už druhým rokom odložených na vas "ked schudnem po pôrode" 🤦🏼‍♀️🙄 uz som ich chcela poslať do nosene nech to predajú, vsetko su to super veci ale nemám na to srdce. Aktualne ako tehotna tucna fuchtla na matarskej mam jedny "fancy" legíny lelosi na záhradu, jedny rifle a inak asi x šiat. Z 50 lodičiek ktoré uz neobujem lebo sa mi zväčšila noha plačem každý deň, ale neviem sa ich vzdať. Ja som v tomto hrozná 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😭

ninusa221
29. máj 2021

Strasne vela.. radsej nerátam hlavne 4 kožaky, 5 kabátov zimné bundy a milión 500 topánok.. a stale si nemam čo obliect

xmajuskax
29. máj 2021

Mám veľa oblečenia....v bazáre (a doma pobalené v krabiciach). Lebo ho nenosím 🙄 Proste nie je kam. V skrini som si nechala dvoje rifle, dvoje legíny, jedny kraťasy a asi päť tričiek, mikinu nosím jednu. A mám jednu kabelku. Keďže to stíham prať, viac mi k životu netreba. ☺️

mabenn
29. máj 2021

Vela...a ajtak nemam co nosit

lvula
29. máj 2021

Úprimne ja nerozumiem tej hlaske, ze clovek ma veľa oblečenia a nema si co obliecť.... 😀🤷🏼‍♀️

Strana
z2