Koľko meriate?
Koľko máte cm na výšku? Robím si len štatistiku či má viac žien nad 170 cm 😂
167...a anketa na váhu nebude? tam skôr budem úspešná... 🙄
prezradím - 53 kg
@because a kde ťa kto pomenoval, choď si schladiť ego a nebuď vzťahovačná.
@littlefiona aj ja som akurat, hoci mam 152 cm, ale dik za trpaslika, fakt si mila, len co je pravda 🤷♀️👍
mna skor prekvapuje, preco sa zena pod 170cm povazuje za nizku, ked priemerna vyska zacina na 162cm?
to pisem o priemere, ktory vychadza zo statistiky na ceskych detoch ( konkretne pisem o kategorii dievcata na vek 18r, ked uz maju konecnu vysku )
hoci sa jedna o cesky narod, ale my sme dost poprepletani, preto smr na tom velmi podobne.
@nevenka 😃😃 veď trpaslík je zlatý náhodou😉
180
153 😉 a ano som trpaslik a vobec ma to pomenovanie neuraza 💪
165. Brala by som viac. Mám krátke nohy.
@anonymous87 konečne jedna normálna, ktorá nemá komplexy zo svojej výšky, lebo môj prvý koment nebol namierený voči nikomu, bolo to konštatovanie, že som akurát🙈🙈🙈
@littlefiona
😂😂😂🤘
@littlefiona juuuj ale ako dlho som ho mala. Teda ten komplex… ale uz som na komplexy asi stara 😂😂😂😂😂😂😂
A priznam sa, ze mi je v 35 prijemne, ked mi typuju max 24 🤟 😂
163 a presne tých 7cm mi chýba na nohách aby som ich mala dlhé a vyzerala ako modelka(postavou) 😀 Keď si dám opätky tak som so svojou výškou spokojná
172 🙂
@anonymous87 pokiaľ viem, nízke ženy priťahujú vysokých mužov, chcú ich ochraňovať, takže všetko má plusy aj mínusy🙂
@littlefiona mne raz davno kamarat povedal: Saša ty keby si bola vyssia, bola by si riadna supa 😂😂😂😂😂Hovorim, ze ehm tak diky brona 😃
168
som vysoka a som za to vdacna, milujem svoju vysku nad 170 cm 😍
180,ségra 181 🙂 brat má 16 a zatiaľ 197cm 😂
176cm...a uz si nepridem taka vysoka, keď som chodila na strednu strasne som tým trpela. Ale asi tyM, ze idem teraz do sirky, sa ta vyska tak nevnima 🤣
180
162cm
162 ,a som spokojná☺️
180cm
Brala by som 170, ale len z praktickeho hladiska kedze mi je vsetko kratke.
174 cm 🙂
177cm, cítim sa vo svojom tele a výške veľmi dobre a sexi a všeobecne sa mi veľmi páčia vysoké štíhle ženy s dlhými nohami☺️A nosím aj opätky, vtedy sa cítim ešte viac sexi a na fotkách to vyzerá úplne top☺️
Mam 174 cm, ale vzdy som chcela byt este vyssia
169

173