Koľko meriate?
Koľko máte cm na výšku? Robím si len štatistiku či má viac žien nad 170 cm 😂
@majamat všade píšu inak, podľa roku kedy bol vydaný článok. Mňa by však zaujímalo ako vypočítavajú tieto priemery, aj taký priemer IQ národa atď. Či im stačí pár tisíc ľudí a urobia z toho priemer a aplikujú to na celý národ, čo môže byť taká odchýlka že až alebo zbierajú údaje... lenže odkiaľ? Od lekárov asi ťažko, tí si nevedia pozrieť ani zdravotnú dokumentáciu medzi sebou.
@littlefiona ja som tiež v takom veku narástla 10-12cm behom roka..a vegetariankou som sa stala až v 15 rokoch 🙂
Ja 173cm. Vyrástla som na 169cm v 7.triede a síce som stále nebola najvyššia z triedy,mala som z toho komplexy. Celkovo ma sere,že sa mi tazko kupujú veci,ale to je zapríčinené aj v kombinácii s nízkou váhou. Brala by som tých 168cm. Hoci zas dlhé nohy mi mnohí obdivujú,ale sú na oštaru 😀
@jojajojinka... Brat bude trpieť, nieje sranda mat 2m. Rast sa dá zastaviť, samozrejme zahamovat, keď ma okolo 160 cm s výhľadom na 220...ked atakuje 200 je neskoro🌲
@elizita vsak som pisala, ze pasmo priemernej vysky je medzi 163-172cm. a teda cisty priemer sa uvazda 168cm, co by aj priblizne sedelo.
inak ceske zeny su este v priemere z roku 2014 vyssie,a ko Slovenky. Cesky su na 4 mieste a Sovenky an 6m. rozdiel nebude velky, lebo Slovenky maju priemer 168cm a Lotysky an 1. mieste 170cm. https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/slovenky...

157 cm