icon

Koľko môže stáť výmena čelného skla?

20. máj 2024

Vymieňali ste niekto v poslednej dobe čelné sklo? Koľko vás to vyšlo? Niekde čítam že 200, inde 900€, tak vôbec koľko si mám pripraviť, momentálne nemám čas ísť do predajne, ďakujem..

Strana
z5
flavica
5. dec 2025

@simonkaa27 vzhladom na to, kolko maju pobociek, tak urcite ano 😀

dajna8
15. dec 2025

@simonkaa27 Podla mna ano. Aj ked to nemusi byt bezprostredne hned za rohom, aj ked nie vo svojom meste, tak niekde poblizku ano. A to su zase take veci, ze ja radsej prejdem navyse aj tych 30 kilometrov, ak mam istotu, ze to bude za to stat.

babina_33
17. dec 2025

@tundra ano. ale nie kazdy ma tie tlmice v takom stave, aby aj plnili na sto percent svoju ulohu, ktoru maju mat. to si povedzme, ze aj ked si das vsetko spravit, aj celu napravu ked vymenis, tak ta zivotnost nie je taka ako za stavu normalnych a nerozbitych ciest. mam dost, ked chodim do skoly po dieta. otras ake rozbite cesty, kde nie je jama, tam je zase hrbol.

dajna8
18. dec 2025

@babina_33 To je fakt. Keby boli vsade normalne cesty, tak aj celkove to auto by vydrzalo dlhsie byt v top stave.

1natasa1
8. jan 2026

@simonkaa27 Záleží, čo považuješ za okolie. Kto je ochotný koľko kilometrov precestovať, aby sa mu dostalo kvalitných služieb. Niekto ofrfle aj keď má ísť mimo mesto, niekomu nevadí ani hodina cesty navyše. Takže je to také diskutabilné by som povedala.

simonkaa27
9. jan 2026

@1natasa1 ved jasne, je to take, ze kazdy podla svojho uvazenia kona. ale my to mame napriklad tak, ze v tomto by sme patrili urcite do tej druhej skupiny.

dajna8
12. jan 2026

@1natasa1 Ako hovoris. To kazdy si spravi po svojom. Podla mna sa to vyplati.

1natasa1
13. jan 2026

@simonkaa27 To je pre tento prípad tá lepšia skupina si myslím 😀 Uvidíme, koľko toho bude teraz v tomto období a nečase, lebo kamienkov bude všade kopec, to tie cesty, to je katastrofa. A isto to ani potom neupracú zo dňa na deň, keď sa to roztopí.
@dajna8 Tiež si myslím, však tak som to aj písala aj predtým.

babina_33
16. jan 2026
@dajna8

@babina_33 To je fakt. Keby boli vsade normalne cesty, tak aj celkove to auto by vydrzalo dlhsie byt v top stave.

@dajna8 Ja som bola dnes po dlhsej dobe zaviest starsiu do skoly, chodieval muz od zaciatku roka, a to akoze uplna katastrofa ta cesta okolo skoly a vsetky tie ulicky. Ono ani nie ze jamy, ale cesta rozbita, hrbolata, derava... A ideme sa tvarit zase, ze je to tak okej. Ako chodniky, ked napadalo snehu. Dva dni, kym sa dalo normalne prejst.

flavica
20. jan 2026

@babina_33 no a to este nie je po zime. to si este len pockaj, co to bude, ked sa unormalnia teploty. zase krasna vizitka tohto statu.

dajna8
Dnes o 09:39

@babina_33 Bohuzial je to tak. S cestami nic nespravime. Tak aspon nech tie auta mame na poriadku. Aj ked nie vzdy je to lacna zalezitost. Ale ked sa o to clovek pravidelne stara, tak potom je to znesitelne.

Strana
z5