icon

Koľko môže stáť výmena čelného skla?

20. máj 2024

Vymieňali ste niekto v poslednej dobe čelné sklo? Koľko vás to vyšlo? Niekde čítam že 200, inde 900€, tak vôbec koľko si mám pripraviť, momentálne nemám čas ísť do predajne, ďakujem..

Strana
z7
babina_33
•
1. júl 2026

@lucpro1 Ak to clovek vobec neplanuje riesit alebo menit, tak sa do toho naozaj netreba hlbsie ponarat. Podla mna je to skor vec pre odbornika. Pre bezneho pouzivatela je dolezite skor to, aby mal vsetko funkcne, tesne.

lucpro1
•
7. júl 2026

@babina_33 no ved presne, pokial neplanujes sa tym zivit alebo to robit pravidelne, tak asi zbytocne si myslim 😀 ved ked su na to servisy, kde si s tym poradia fakt za par minut, tak naco vobec spekulovat nad nejakym inym riesenim.

babina_33
•
9. júl 2026

@lucpro1 Presne moje slova. Kazdy sa venujme tomu svojmu 😀

simonkaa27
•
15. júl 2026

@flavica ved jasne, to uz sa tu hrame na slovicka. ine je podstatnejsie. ako to spravia. uz kde to spravia, to nam moze byt v podstate jedno 😀

1natasa1
•
21. júl 2026

@simonkaa27 Ono to zase nie je až tak úplne jedno. Lebo nie každý servis ti ponúkne takúto možnosť, že vedia niekam vycestovať, aby ty si nemusela sa kilometre niekam presúvať a čakať v nejakom inom meste, kde len potom zabíjaš čas niečím.

flavica
•
22. júl 2026

@simonkaa27 ale ved jasne 🙂

simonkaa27
•
23. júl 2026

@1natasa1 ja som to skor brala tak, ze pre mna je hlavne vysledok a kvalita prace. ale mas pravdu, ked servis pride priamo k cloveku, je to velke plus, hlavne ked by clovek inak musel riesit cestu, cas a cele okolo toho.

lucpro1
•
24. júl 2026

@simonkaa27 vyhoda to je urcite. ale nevadilo by mi ani prejst niekam do ineho mesta, ak by som vedela, ze s ami to vyplati.

1natasa1
•
27. júl 2026

@simonkaa27 Veď ja viem, že mám pravdu. Keďže mám aj vlastnú skúsenosť, tak to môžem takto povedať. Inak tu zbytočne sa dohadovať o niečom, to nemá pre mňa zmysel a nemám na to ani čas 😀

babina_33
•
28. júl 2026

Pocujte a ked ste davali opravovat to sklo. Tak vam dali aj nejaku zaruku?

dajna8
•
29. júl 2026
@babina_33

Pocujte a ked ste davali opravovat to sklo. Tak vam dali aj nejaku zaruku?

@babina_33 samozrejme, bez zaruky by som to nedala ani robit.

simonkaa27
•
3. aug 2026

@lucpro1 tak ano, to ani mne, ale tiez by som nechodila neviem ako daleko kvoli takemuto niecomu, ked je tu aj moznost, ze mozu prist oni. usetrim cas na cestovani. a oni to maju predsa v ramci prace 😀 ked to vedia spravit rovnako kvalitne aj tam aj hentam aj hocikde...

1natasa1
•
10. aug 2026

@babina_33 Samozrejme. Ale nie je to všade samozrejmosť.

lucpro1
•
11. aug 2026

@simonkaa27 tak ano z tohto pohladu je to zbytocne a asi nie je na skodu vyuzit takuto moznost. ale zase nie kazdy byva na konci sveta a pokial je ten servis v meste, tak nevidim problem v tom, aby tam rovno clovek zasiel 🙂

flavica
•
12. aug 2026

@lucpro1 mam sa ja riadit nejakym servisom na konci sveta... to isto nie. vsak si zober, ze kolko prevadzok a servisov ma hornet. ved to je na kazdom kroku, ked to tak poviem. ozaj nie je problem si ich niekde najst.

babina_33
•
17. aug 2026

@1natasa1 No ved preto sa pytam. Lebo niekde pomaly sa musis aj o doklad prosit, ked tam ides s autom.

simonkaa27
•
18. aug 2026

@lucpro1 akoze hej, ale tak plus firmam, ked sa takto chcu viac priblizit k zakaznikom.

flavica
•
19. aug 2026

@babina_33 ked uz mas taku skusenost, tak verim, ze druhy raz do takeho servisu nepojdes. ked nedaju doklad, tak je jasne, ze si ceny vymyslaju len tak z brucha podla nalady a bohvie, ci pouzivaju aj take diely nahradne, ktore si aj uctuju.

babina_33
•
20. aug 2026

@flavica no ja urcite nie. ja si vsetko dopredu zistujem a na vsetko sa vypytujem, takze vacsinou mam fakt dost dobre preverene, kde co budem riesit.

simonkaa27
•
24. aug 2026

@babina_33 to je podla mna najlepsie. ked si clovek dopredu zisti ceny, recenzie a hlavne co vsetko servis ponuka, tak sa potom tazsie necha prekvapit nejakou sumou na fakture. ja tiez radsej venujem chvilu vyberu servisu alebo vseobecne podla toho o co ide, ako potom riesit, preco som za tu istu vec zaplatila o polovicu viac 😄

1natasa1
•
25. aug 2026

@babina_33 Hej, zažila som také. Nie presne s autom, ale mám aj takú skúsenosť, že sme tam prišli niečo dohadovať a chceli aj nakúpiť, ale žiaľ...

flavica
•
27. aug 2026

@babina_33 presne, tiez to tak mam. ked uz mam niekam dat auto, radsej si vopred zistim ceny, skusenosti a hlavne co presne budu robit. ale nielen auto. vsetkeho sa to tyka. teraz aj pred dovolenkou som sledovala recenzie vsade mozne na hotely.

lucpro1
•
2. sep 2026

@simonkaa27 tak urcite, je to dobre obe strany 👍

babina_33
•
16. sep 2026

@simonkaa27 ved presne. o tom to je. a aj pri tomto. lebo nie vzdy sa musi to sklo menit. netreba si necha nahovorit kraviny. velakrat sa to da normalne opravit. co je aj rychlejsie, aj jednoduchsie, aj menej nakladne a aj ekologickejsie.

babina_33
•
16. sep 2026

@flavica podla mna je to uplne prirodzene takto postupovat. myslela som si, ze to tak robia vsetci, ale uz parkrat som sa presvedcila o tom, ze to tak veru nie je. niekomu je asi jedno, za co kolko zaplati. hlavne, ze sa potom moze pripadne postazovat 😀

lucpro1
•
21. sep 2026

@babina_33 ekologickejsie ako? ze sa nemusi menit kus za kus, ci aj inak ?

flavica
•
22. sep 2026

@lucpro1 tak menej odpadu sa tym tvori samozrejme. aj preto je to ekologickejsie riesenie. nasla som, ze uhlikova stopa je o 99,5 percent nizsia ako pri vymene skla. uz si to treba interpretovat kazda samostatne 😀

babina_33
•
23. sep 2026

@lucpro1 jasne, vsak urcite to zanechava vacsiu stopu ako len oprava. pri tej sklo ostava povodne. takze aj z tohto hladiska je to vyhodnejsie. i ked neviem, ci si na to niekto vyslovene az takto potrpi. ale skor ta firma alebo servis by mohli, ked uz.

lucpro1
•
25. sep 2026

tak potom som dobre myslela. ale nevedela som, ze aj na toto sa robia nejake statistiky. ale zase... nie je to nic prekvapive 😀

Strana
z7