Koľko platíte za paušál za mobil?
Poradíte mi, som v 02, nemám viazanosť, v práci aj doma mám WiFi, prevolam do 300 minút mesačne, 2.6 Giga, do 10 sms. Platím 29 Eur.
Finančné mi to nevychádza, vyhovovala by mi suma za paušál max.20 Eur a menej. Poradíte mi?
kde ste používali 4ku, že ste nemali signál? Ja stále mám všade. Len raz som nemala na osade :D 4ka patrí pod orange, takže kde je slabší signal prepne na orange a funguje normálne
@maranco ďakujem pekne, ja som to hľadala a neukazalo mi.
@maranco a prečo 12+ 7,70? Co je tých 7,70? Dik
za 12€ máš 200 minút a tých 7.70 je zvyšných 100 minút a 10 SMS
treba hľadať na stránke https://www.radost.digital/ponuka-a-sluzby v nie na stránke O2
@sisska96 to áno ale niekedy to trvá kým to prepne hlavne na diaľnici a navyše keď vyuziva orange sieť tak fungujú dáta len 3G čo je dosť slabé.
@lneviemmeno Orange vypol 3G sieť vo februári 2024, takže prepne do 4G Orange
Treba sa dovolat na retencne. Ja mam telekom, neobmedzene volanie aj sms, 30GB dat plus nekonecne data po dosiahnuti 30GB rychlostou 3mbit/s. za 17€
@maranco ďakujem, našla som
V o2 za 25. Využívam dáta naplno
Radosť neobmedzene dáta a neobmedzene volania sms mms za 23€
ja platim 23 e ale mam vsetko neobmedzene
@palodr chcem sa spytat to mate viazany pausal pekny vecer,
Radosť alebo 4ka. Pokial nepotrebujes nejak extra využívať internet na cestách tak je 4ka v pohode.
@doriiis nie račej Radosť
@maranco 12Gb je tam
@lneviemmeno ešte raz napíšem lebo 90% x Vás sú totálne negramotní ľudia , neobmedzené neexistuje ,radosť ma 100GB a potom sa tak spomalí že si nebudem môcť pozrieť ani video na nete ,je to najhorší operátor so 4.kou čo sa týka pokrytia , Preto je tak lacný .
@lubomir1984 tebe radšej šlabikár,ty radosť
Ak niesi náročná ,4ka...ma viac dát ale smsky a volania máš spolu 4500 spolu ,ak to nezmenili .ja som od 4ky odišiel lebo majú pomaly internet a keď cestuješ tak nemáš veľa krat ani signál .
Chod do radosti
Za mna najideálnejšie je kombinacia 4ky ( kredit ) a radost ( data ), ale neviem aky mas telefon, ci tam vies dat 2 sim.
Mimochodom ak by si mala radost za 17€ maju neobmedzene data, ktore vies potom vyuzit ako internet na doma, cize nepotrebujes nic ( ziaden router ... ) a staci ti len telefon a vies si potom k tomu pripojit aj notebook ....
Môj strýko to ma tak.
@andula1961 neviazany
@lubomir1984 5G ide súper
Radosť v 5G sieť v Meste je super .. za 23€ je všetko neobmedzené a všade je cena okolo 23€

Ďalšia možnosť ak tvoj mobil podporuje 2 SIM karty
Volania + SMS v sieti Telekom operátor Juro
Za 300 minút a 10 SMS by si zaplatila 6,51€
a dáta si daj Malá Radosť 4GB + 100 minút za 7€
Ak by si volanie kombinovala aj z radosti tak by ťa ten mesiac vyšiel na 4,41+7=11,41€