icon

Koľko ročné auto si kúpiť?

15. sep 2023

Čaute všetci. Minulý týždeň som spravila vodičák a rozmýšľam nad tým, aké staré auto si kúpiť. Samozrejme jazdenku, nie som boháč. Cena tak do 8500€. Viem, že veľa začiatočníkov má staršie autá, ale ja vážne nechcem nejakú 15-20+ ročnú rachotinu. A niekto mi hovoril, že 10 ročné autá sa začínaju viac kaziť. Koľko ročné autá ste mali vy ako začiatočníci?

Strana
z2
sima1415
16. sep 2023

12 rokov jazdím a teda klop klop neoškrela som nič a to jazdím aj s autokaravanom ... nikdy som si v hlave ani raz nepovedala že ho oškrem lebo ak máš toto v hlave tak je vysoká pravdepodobnosť že sa to stane a hlavne keď si myslíš že sa to môže stať nemáš čo robiť na cestách a za to sa na mňa prosím nehnevaj . Bojazlivy vodič je to najhoršie na ceste čo môže byť ( hovorím to ako osoba čo v detstve zažila nehodu a odmietala som vôbec za volant sadnúť , chcelo to rok terapie a úplne potlačiť strach )
Ale samozrejme je to každého vec čo si kúpi 😉 len vždy musíš rátať s tým že osoba čo auto mala pred tebou mohla jazdiť na ňom ako prasa a tak bude aj 20000 km v horšom stave ako od niekoho kto ho garazoval a staral o neho s láskou čo ma cez 100 000 km 😉

autor
16. sep 2023

@sima1415 Zas to neber až tak tragicky. Ja sa nebojím jazdiť, len logicky usudzujem, že je väčšia pravdepodobnosť, že svoje auto začiatočník párkrát oškrie. To, že ty si perfektná a nikdy na ti to nestalo je fajn. Ale zas nepreháňaj prosím ťa.

Strana
z2