Koľko rokov ste vydaté?
Koľko rokov ste vydaté?
A ste spokojné, či už by ste do toho nešli? Alebo s iným mužom?
Otázky sú dobrovoľné, a je možné odpovedať aj len na jednu 😁(ak by niekto nechcel zo svojho nicku dávať také informácie)
Zaujímajú ma, aké majú ľudia rôzne životné osudy.
Sme manželmi 26 rokov, poznám ho od 15. rokov. Nevymenila by som ho za iného muža, stále sa ľúbime, povedala by som, že je to ešte krajšie ako na začiatku ❤
Ked zomrela manzelova babka, tak na kare sa niekto pytal dedka, ze kolko boli spolu. A on ze: malo, len 64 rokov. Nestihli sme si este vsetko povedat.
vcera bol presne mesiac 😀 zatial som maximalne spokojna a dufam, ze to tak zostane navzdy
42 rokov manželia.
9r manželia, 2 deti. Mam veľmi dobrého muža, rozumieme si. Viem si predstaviť s nim pekný aktívny život aj na dôchodku. No bohužiaľ spoločný život je veľakrát o kompromisoch, s niektorými vecami mi bohužiaľ asi nikdy neprestane ist na nervy. Neviem ci by som ešte do toho išla... Aj samej by mi bolo dobre. Jednoznačne keby sa naše cesty nedajbože z nejakého dôvodu rozdelil, už by som muža nechcela.. Keď tak len na sex by som si našla milenca. Inak nie.
27 rokov manželia + 3 roky chodenia=30 rokov spolu.
Sme 23 spolu, z toho 17 rokov ako manzelia. Mame 3 deti - 15, 13 a 10 rocne. Pozitiv tam je stale viac ako negativ, tak by som do toho isla znovu 😀
16 r. Som spokojná. Druhý krát by som nešla do toľkých detí 😄. Muž je ok, s tým aj druhý krát do tej istej rieky pokojne.
Presne dnes 14 rokov
Spolu sme 27 rokov, 25 rokov manzelia. Bez vahania by som si ho vzala zase, doplname sa a fungujeme spolu super.
42
@kittykat22 nie tak som to myslela či znova svadba s niekým iným, ale či by stále s tým istým mužom
@gaja78 tak to je nádherná myšlienka, ďakujem za ňu 🙂
14rokov spolu, 10rokov z toho manželia (2 deti), áno vydala by som sa za neho zas :-*
15 rokov spolu a 11 rokov sme manželia. A nemenila by som môjho muža za nič a manželstvo tiež nie
13 rokov sa poznáme a 11 sme manželia, nemenila by som
13 rokov spolu a 12 manželia, spoznali sme sa vďaka pokecu a máme ,6 ročnú dcérku.....nemenila by som aj keď je to sem tam všelijaké som spokojná
30 rokov spolu z toho 26 manželia nemenila by som😉
7 rokov spolu, 2 roky manželia 🙂
6 rokov manzelia.. a ano, isla by som s nim do toho znova
Vydatá som 4. rok, spolu sme 8. Na 3. výročie sa nám narodil vysnívaný synček. Milujem ich oboch👨👦❤️.
@macikovaiveta to je nádhera gratulujem v koľkých si sa vydávala ak môžem vediet

20 rokov spolu, 10 rokov manželia ❤️ najlepšie čo mi život priniesol 😍 môj kamoš, milenec, opora, všetko, čo má robí každý deň šťastnou 🥰🍀