icon

Koľko ste ochotní zaplatiť za obedové menu?

17. sep 2025

Keď chodíme z práce na obed, je to šialené. 8-10 eur za obedové menu aj s polievkou. Koľko platíte vy? Aj u vás sú také šialené ceny?

Strana
z3
rachel36a
17. sep 2025

6.5 z vyvarovne, 8 a viac z restauracie

sevrin
17. sep 2025

fico už takmer dva roky nemal tlačovku o drahých potravinch, to preto tak obedové menu išli hore.

Do 7-8€ by to bolo fajn, nad sa mi už zdá veľa, ale chápem, že pre reštaurácie to môže byť neudržateľné, aby ponúkali menu do 8€.

katica06
17. sep 2025

Do sedem eur

spongebob1
17. sep 2025

@anonym_autor U nas su ceny tiez okolo 10E. Chapem, ze su vyssie naklady, ale nie som ochotna platit 200Emesacne iba za moje obedy.

anonym_7ebd5f
17. sep 2025

muž aj syn sa stravujú v škole, čiže tam minumum, ja som chodila kedysi na obedy, ale pri 6 Eurách za obed som to stopla a varím si doma

anonym_eb1129
17. sep 2025

U nás stojí v priemere obedové menu 6-7,50 eur ale za mňa nič moc. Som ochotná si priplatiť, ale nech to aj chutí a je správne uvarené. Včera sme reklamovali, doniesli nám upečené stehná a samozrejme nedopečená a ryža nedovarená.

gaborka28
17. sep 2025

ano, u nas stoji obedove menu 8-10 eur, zalezi kde. z casu na cas si obed dam, ale to uz musi byt nieco fakt dobre v menu. stopli sme aj obedy v skole, pretoze mladsi sa v tom poprlal a bolo vybavene, starsi sa stazoval, ze su male porcie. takze vacsinou varim doma, najeme sa vsetci a vybavene.

anonym_d260be
17. sep 2025

Pod 10€ sa nedostaneme, pretoze platíme aj donášku.
Takze raz za tyzden si objedname, zvysok lepim ako sa da.

anonym_05b6d4
17. sep 2025

@anonym_autor ja nie som ochotna jest kazdodenne menu z nejakej jedalne / tackarne, takze vacsinou si varim a raz za tyzden-dva, co si objednam donasku, mi je v podstate jedno kolko zaplatim, lebo si dam to, na co mam chut.
V okoli prace mame v pesej dostupnosti az dve moznosti, jedna je pre mna absolutne neakceptovatelna co sa tyka kvality a chuti aj ked najlacnejsia, druha v pripade nudze by sa dala, tam je to 7,50€, donaska vychadza okolo 10-12€ (aj ked dorucenie mam zdarma).

ivik4
17. sep 2025

Za 9,90e chodime do jednej cisto na obed kde to mame radi ale sem tam aj inde za 8 cca

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
janulka1802
17. sep 2025

Platím presne toľko, čo si napísala. Je to drahé, ale ja sa na to pozerám tak, že proste jesť musím. Niekto vyfajčí cigarety za stovky eur a ani ho nenapadne, žeby to prepočítaval. Pokiaľ
mi to príjem dovoľuje, neriešim.

gab1sol
17. sep 2025

@anonym_autor pracujem v centre Bratislavy. Sú aj drahšie menučká, aj lacnejšie. Včera polievka, hlavné jedlo, malá kofola - 13e. Ale v priemere tak 10e a viac dám denne za obed. Viem si nájsť aj niečo lacnejšie, ale to ide väčšinou na úkor kvality.

kp7333
17. sep 2025
@sevrin

fico už takmer dva roky nemal tlačovku o drahých potravinch, to preto tak obedové menu išli hore.

Do 7-8€ by to bolo fajn, nad sa mi už zdá veľa, ale chápem, že pre reštaurácie to môže byť neudržateľné, aby ponúkali menu do 8€.

@sevrin koho uz len zaujimaju ficove tliachaniny. on a jeho kumpani neustale zvysuju danove a odvodove zatazenie, tym padom sa to premieta do rastu cien vstupov, k tomu narast cien energii a vysledok je okrem ineho aj drahsie menu v restikach. Meciar kedysi lapal volicov na to, ze spravi zo Slovenska male Svajciarsko. Tak cenami sa k tomu uz blizime...

tamitamitami
17. sep 2025

Najlacnejšie menu je u nás v meste za 6.50€, najdrahšie 12.90€, bežná cena za menu je okolo tých 7-8€. Vždy keď sme v meste počas obedu tak na menu zájdeme.

anonym_8b970b
17. sep 2025

Za 7€ na mieste a za 7.50€ s obalom a donáškou.
Ale avizovali, že budú musieť zdražieť aj prepustiť dvoch zamestnancov.

sevrin
17. sep 2025
@kp7333

@sevrin koho uz len zaujimaju ficove tliachaniny. on a jeho kumpani neustale zvysuju danove a odvodove zatazenie, tym padom sa to premieta do rastu cien vstupov, k tomu narast cien energii a vysledok je okrem ineho aj drahsie menu v restikach. Meciar kedysi lapal volicov na to, ze spravi zo Slovenska male Svajciarsko. Tak cenami sa k tomu uz blizime...

@kp7333 pokým tie tliachaniny bude zaujímať 20% voličov, ktorí mu zakaždým zabezpečia miesto v Národnej rade alebo nedajbože vo vláde ako dnes, tak tie tliachaniny nemožno brať na ľahkú váhu. fico je špičkový manipulátor a jeho tliachaniny o drahých potravinách sú hlavnou "premiérskou témou" zakaždým keď prdí do opozičných lavíc.

goodidea
17. sep 2025

Ja si varím sám, mne to vyhovuje keďže cvičím ..mäso ryža nejaky mix zeleniny..takú (funkčnú)kvalitu a za také peniaze nedostanem za také peniaze v žiadnej reštike

kristiii
17. sep 2025

@anonym_autor áno, sú, preto sa von chodíme najesť tak raz za týždeň - dva. Za 10 eur radšej navarim obed na dva dni pre dvoch.

kp7333
17. sep 2025
@sevrin

@kp7333 pokým tie tliachaniny bude zaujímať 20% voličov, ktorí mu zakaždým zabezpečia miesto v Národnej rade alebo nedajbože vo vláde ako dnes, tak tie tliachaniny nemožno brať na ľahkú váhu. fico je špičkový manipulátor a jeho tliachaniny o drahých potravinách sú hlavnou "premiérskou témou" zakaždým keď prdí do opozičných lavíc.

@sevrin je ozaj smutne, ze 20% dospelych ludi si nevie spocitat 1+1=2 a skocia na kazdu precedovu bachorku. ak sa nezobudia ani po tejto konsolidacii, tak sme ako narod uplne strateni.

zeldia
17. sep 2025
@sevrin

mame obedy v školách zadarmo, vlaky zadarmo, dôchodky to že to platim vsetko ja z dani je väčšia palka ako taká prkotina obed za desať e.

kp7333
17. sep 2025
@zeldia

mame obedy v školách zadarmo, vlaky zadarmo, dôchodky to že to platim vsetko ja z dani je väčšia palka ako taká prkotina obed za desať e.

@zeldia ale tak ked za-dar-mo je take krasne zvukomalebne slovo...

zuzubb007
17. sep 2025

Ano v BB je menu len od 8 eur až do okolo 10, keď som hladná, bola by som ochotná jednorazové dať aj 20 eur, lebo mňa vidieť nenajedenu je naozaj des, som typ čo keď nemá jedlo klepe sa a zúri doslova pre jedlo všetko 🤣, ale áno drahé sú menúčka aj tých 8 euro je veľa, potom ostáva už len variť tam to vyjde 2-3 eura

autumn1
17. sep 2025

Naposledy som bola na obedovom na jar a bolo to tuším 6.90€ alebo 6.40€(?) Jedno z toho . Kedysi som chodila častejšie, teraz som to výrazne obmedzila najmä kvôli cenám, radšej obätujem okolo tej pol hodinky času na uvarenie obedu a potom ohrejem v práci ako takto. Alebo mám suchý obed a varenú večeru podľa toho ako sa mi chce variť táto druhá možnosť je u mňa častejšie.

lizatko1009
17. sep 2025

popravde? nedala by som, mame moznost sa vsetci stravovat doma, tak si varime. Stojí to 30-60 min namiesto sledovania nejakeho Dunaja alebo Farmy

sisska96
17. sep 2025

Do 6,50 max ale iba sem tam. Nemám rada menučka, Radšej si pripravím niečo rýchle

kp7333
17. sep 2025

Inak co tam po menuckach. Kym nezdrazie treska s rozkom, neklesnu preferencie Smeru.

titla
17. sep 2025

Ceny obedoveho menu v okoli sa pohybuju v sumach 9-11eur. Na obedove menu chodim tak 2x do mesiaca, inak si jedlo nosim. Ale mna je to hlacne zo zdravotnych dovodov, mam viacere obmedzenia.

madeincssr
17. sep 2025

@anonym_autor medzi 7 a 8 Eur, niekde je v tom aj jednoduchy capovany napoj/soda. Ak je to niekde uz dvojciferne (polievka a hlavne jedlo), opustam tuto prevadzkaren/lokalitu.

marca12
17. sep 2025

@anonym_autor Sialene? A ty nechodis do obchodov, nevidis ako vsetko zdrazelo? Var si doma a usetris.

Strana
z3