icon

Koľko vás stáli svadobné šaty?

13. máj 2020

Ahoj.
Koľko Vás stáli svadobné šaty? Zaujíma ma cena, pozerám na internete a je milión šiat a niektoré lacnejšie sú oveľa krajšie. Ak chcete môžete pridať aj fotku.

autor
13. máj 2020

@sisa_s jeej ďakujem ti 🙂 🙂

sapetka
13. máj 2020

Chod urob si termin a poskusaj. Uvidis ale sa ti hodia. Najlepsie skusat

autor
13. máj 2020

@sapetkamáš pravdu 🙂 ďakujem 🙂

opi14
13. máj 2020

mojím najkrajším snom bolo mať na svadbe krásne princeznovské šaty, hned prvé v prvom salóne som také našla. úplne nové, rovno som ich kúpila, neodolala som. Tým že sú naozaj veľká, načančané stáli viac ako tisícku. Zajtra si idem pre ne a budú mi rok visieť v skrini, lebo sme svadbu o rok odložili. Je mi clivo, ani sa mi pre ne nechce ísť. Určite chod vyskúsať a budeš cítiť ktoré sú to 🙂 Možností je naozaj veľmi veľa až je človeku ľúto, že ich vyberá len raz 😀

deti95060810
13. máj 2020

hm...ja som sa síce vydávala pred x rokmi, ale prišiel bratranec na svadbu a pred všetkými povedal že tieto isté šaty mala aj jeho sestra pred 2 rokmi.... doteraz si na to spomínam.... mala som z inej požičovne ako ona....sme od seba cca 250 km

deti95060810
13. máj 2020

ak si štíhla tak áno...tiež som mala princeznovské...

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
autor
13. máj 2020

@opi14 heej, toto, máš pravdu :D verím, že len raz

autor
13. máj 2020

@deti95060810 som chudá 🙂 178 výška a 55 kg

majusska202
13. máj 2020

Asi cc 70e ja som si kupila spoločenské saty v bielej farbe. Velmi sa mi páčili aj mi ich dost chválili.

lucyluv
13. máj 2020

30€ H&M :D mala som take nieco ako boho styl.

mirola
13. máj 2020

Ja som mala len suknu a tricko a pre mna to bolo perfektne a tak som sa aj citila, klasicke svadobne saty moc nie su pre mna. Sukna stala 500€ a tricko 50

iwuanka
13. máj 2020

350 eur z ukrajiny.

autor
13. máj 2020

@mirola nádherné fotky, vau 🙂 krásna rodinka 🙂

autor
13. máj 2020

@iwuanka na ukrajine majú veľký výber? 🙂

c_est_la_vie
13. máj 2020

Pozicane za 500. Ono sa da lacnejsie kupit aj z druhej ruky ked ides na budget, ale niet nad to vyskusat viac strihov, materialov aby si vedela ze su tie prave 🙂. Ja som si zobrala 1. co som skusala, tie ostatne som skusala len pre porovnanie.
V mojich som sa citila ako ja, boli jednoduche elegantne a nadcasove a isla by som do nich opat 🙂

titla
13. máj 2020

Ja som najskor isla do dvoch salonov a poskusala som rozne strihy. Tiez som chcela princeznovske saty a ako sa ukazalo bol to strih, ktory mi aj najviac sedel. Ked som mala ujasnene co chcem, tak som pravidelne pozerala bazar na mojasvadba. Kupila som saty za 500 eur od dievciny co si ich kupila nove v svadobnom salone. Povodna cena 1000 eur, profesionalne vycistene (ukazala mi faktury). Ja som saty po svadbe tiez dala vycistit a predala za 350 eur rovnako na portale mojasvadba.

autor
13. máj 2020

@titla foto nemáš? 🙂

s_a
13. máj 2020

350 z bazaru a nevadilo mi ze ich mal niekto predtým na sebe, ved šaty dosť "smrdeli" od cistiarne takže viem, ze vyčistené boli a predsa aj saty v salónoch malo predtým vela žien oblečené

iwuanka
13. máj 2020

https://m.facebook.com/Svadobný-salón-Oksana-93...

Ja som bola v Slemenciach pri hranici.

sayurinka
13. máj 2020

Ja som si dupla, že budeme mať svadbu aspoň so 40 hosťami aj keď náš rozpočet tomu vtedy veľmi nefandil. A tak som šetrila kde sa dalo. 😁 výzdobu som si urobila sama, aj kyticu, aj oznámenia, menovky...no čo sa dalo 😂 DJ, fotograf, alkohol, zákusky...to zase cez známych...no a šaty 👗 čuduj sa svete, keď nehľadáš " svadobné šaty" ale "biele spoločenské šaty" hneď aj ceny sú iné 😉😂😁 takže moje stáli 30€ 😅👍 a to som ešte vtedy musela zohnať také na tehotenské brušisko, takže 😂😂😂

ledgerka
13. máj 2020

1000 eur, site na mieru v krakowe

cervenaruza123
13. máj 2020

Mne sila saty mamka, vysli asi 100€. Sestra si teraz objednala saty z nejakej lacnej zahranicnej stranky, ze riskne (ale neobjednavala ich tesne pred svadbou) a prisli krasne, vysli ju tusim 30€. Obe sme ale najprv obehali obchody, salony, poskusali rozne typy siat a podla toho si potom vyberali uz take saty, co sme vedeli, ze sa nam hodia. Urcite pobehaj Kosice, je tam viacero salonov aj obchodikov so spolocenskymi satami.

dian32
13. máj 2020

Ja si požičiavam 590e šaty + 30e španielsky dlhý závoj. Ale ešte jeden si kupujem (kratší) tiež 30e..

blumchen2
13. máj 2020

Moje stali 150 eur - kupene na e-saty.sk. jedine, ktore som vyskusala. boli super!

laura_222
13. máj 2020

Moje stale 2 tisic ale su krasne

autor
13. máj 2020

@laura_222 foto? 🙂

evkamotka
14. máj 2020

Ak by bola pravda, ze vacsinou nechcu davat 2x,je mi veľkou zahadou ze existuju svadobne salony a nie len predajne svadobnych siat
Normalne sa poziciavaju. Este som nepocula to niekoho riesit. Ja aj vsetky kamosky aj v rodine mali pozicane

misha27
14. máj 2020

Ja som si svadobné šaty zohnala na internete, vyšli ma 25€ a bola som s nimi nad mieru spokojná .

ckatka
14. máj 2020

Mňa z požičovne asi stovku....osem rokov dozadu. Salón v Prievidzi kúsok od Prioru.Boli nádherné vyčistené a nepovedala by som ze ich už niekto mal. Starší model ale sadli mi krásne boli ľahucke aj keď princeznovske. Dodnes sa z nich teším.
Žili sme síce inde ale som si povedala ze za vyskúšanie nič nedám...tak.som šla jeden deň na výlet a obehala salóny aj v iných mestách..menších...fakt oveľa lacnejšie ako v BA. Aj v Ružomberku boli pekne...ale tieto mi sadli naj. Oplatilo sa.