Koľko vás stáli svadobné šaty?
Ahoj.
Koľko Vás stáli svadobné šaty? Zaujíma ma cena, pozerám na internete a je milión šiat a niektoré lacnejšie sú oveľa krajšie. Ak chcete môžete pridať aj fotku.
Moje stali 50 eur, dlzka po kolena, krasne s cipkou znacka Lantch & shoes
Požičané za 500. Ten model ako nový stál 3500e a to by som nedala
@oliviakatka tieto sú riadne vulgárne, ale proti gustu.... hlavne, aby ženích bol 🙂
moje z viedne princeznovske (bez závoja, bez vlečky) za 60e NOVE - nie z druhej ruky, bol to výpredaj z obchodu (tam sú lepšie výpredaje a nie ako u nás smiešnych 50% a niekedy ani to nie) a predala som ich za 150 😀
Moje stáli za požičanie 500€ v SNV Irian Sam 🙂
100euro salón v Bratislave
@laura_222 nádherné ❤
Ďakujem vám všetkým dievčatá, ste super 🙂
Asi 50€ a stale ich mam v skrini
Ja som kúpila na ebayi za 50e plus niečo skrátenie vlečky plus spodnica no 80e dokopy... A bola som spokojná...
@harvanovasimona a fotku by si mi nevedela zaslat?
Požičané v BA 440 eur.
Ked si z Kosic, skus salon Emin svet (roh Hlavnej a Postovej, vstup je z Postovej), mne usili na mieru, uplne presne ti uz cenu nepoviem, ale bolo to okolo 450E, a bola som velmi spokojna. Planovala som ich predat, ale zatial sa s nimi neviem rozlucit, a to uz je tri a pol roka po svadbe 🙂 Kazdopadne kvalitne materialy a saty na mieru, za znackove si v salonoch pytaju viac za pozicanie a to uz ich bohvie kolko neviest malo predtym na sebe. Maju aj vela novych siat na predaj, s tvojou postavou si mozno kludne vyberies aj z tych, ja som taky slonik, tak som si musela dat sit :D
@oliviakatka to vis, ze jo, fotka na Ali skopirovana z nejakeho salona alebo modneho portalu vela znesie, aby si potom nebola v soku, aka handricka ti pride. Obzvlast tieto sexy modely z Ali vyzeraju v realite ako keby si sa navliekla do silonky s par flitrami, na youtube je k tomu vela veselych videi 🙂
@mimca77 vôbec nie sú z Ali, sú z mia dresses, v KE majú kamennú predajňu 🙂
@livia341 môžeš mi napísať súkromnú správu
@harvanovasimona môžte mi vy napísať, lebo ja neviem co chcete vedieť 😄
@oliviakatka mea culpa, ale tie videa su kazdopadne hrozne vesele, odporucam :D
@mimca77 videla som, mam par osobných skúseností 🤭😂
800€ pozicanie
930e saty kupene v Irian Sam v Spisskej Novej Vsi - ak si z vychodneho Slovenska, urcite tam chod a na 100% si vyberies..nadherne saty

V r.2009 keď som sa vydávala má stali šaty za požičanie 415€ od salónu JADEI (odporucam) , majú prekrásny a hustý výber šiat a okrem toho za tú dobu mi pozicali v tej hodnote všetko čo k šatám patria( bolerko,mešec, dáždnik)a boli to šaty z kolekcie LA SPOSA, model FORMA. A v iných salónoch pýtali zvlášť za doplnky. A to som nechcela.