Koľko vás stojí upratovanie bytu v Bratislave?
Potrebujem pani na upratovanie a zaujíma ma čo takáto služba stojí a či ste si vyberali podľa referencií od známych alebo ste našli pani na upratovanie cez net či agentúru. Dík za info 🙂
Ahojte baby hladam si po pri materskej nejake upratovamie domu alebo bytu na cene sa vieme dohodnut vopred dakujem v pripade zaujmu volajte 0902535378
Dobry den, mali by sme zaujem o nejaku pani, ktora by k nam chodila upratovat byt /nedaleko Racianske myto, BA-Nove Mesto/, cca raz tyzdenne, na cene sa urcite dohodneme.. Kludne sa mi ozvite na 0905243459..
Hľadáme pani na pratovanie RD ak je to aktuálne . Modra 0903723703
Ahojte. Upratujem 7rokov domacnosti. Ak by ste mali zaujem, odpoviem na otazky rada. TRNAVA a blizke okolie
Ahoj. Hladam niekoho na upratovanie 1x tyzdenne. ba Ruzinov. Mezonetovy poschodovy 4 izbovy byt. Napiste mi aj cenu,prosim. Dakujem pekne.
Ahoj hľadám si upratovanie domov alebo bytov v Bratislave a okolí
Cena je na dohode
0948666713
Ahojte, hľadáme pomoc s upratovaním/ žehlenim v našom rodinnom domčeku v Petržalke - slnecnice. Hľadáme niekoho na dlhodobejšiu spoluprácu, 1x týždenne. Preferujeme pomocníka s praxou. Ďalšie detaily sú na dohode obidvoch strán. Poprosím v prípade záujmu poslať mail na lehocky@jtre.sk. Pekný deň, andrej
@prekvapenie upratujes kazdy den,patri k tomu aj pranie a zehlenie,prezliekanie posteli,okna a pod.?teda od podlahy po strop vsetky miestnosti?Nakupovanie cistiacich prostriedkov a pod.?
Ahojte ponúkam upratovanie v Piešťanoch a blízkom okolí 😉
Ahoj, ak by nam mohol pomoct niekto spolahlivy a precizny s upratovanim nasho 4izboveho bytu pravidelne 1x tyzdenne, prosim ozvat sa.
@kkarin Dobrý večer, kde bývate ? možno by som podla lokality niekoho našla 😉
Ak by ste niekto mali zaujem z Trnavy o upratovanie, mam volne este pondelky. Chodim pravidelne upratovat domacnosti 7rokov.
Byvame v Bratislave - vo Vrakuni. Dakujem vopred 🙂
Taktiez hladam jednu spolahlivu pani na upratovanie mensieho bytu cca 40 m2 4 x do mesiaca, mame aj psikov. ( Ruzinov, Bratislava ). 5 Eur za hod, priadne dohodou. Ak by mal nieto zaujem poprosim sms na cislo 0910433698, ja zavolam spat. Klaudia
Ponukam upratovanie bytov,domov Trencin
Cena je na dohode
0948666713 Jana
Ahoj hladam spolahlivu a poriadkumilovnu pani na upratovanie bytu na dlhych dieloch. Cca 2x mesacne, prip. Podla dohody. Ozvite sa. Dakujem.
Kocky zajtrajsi klient mi odpadol ak by ste niektora potrebovala piste v ba.Beriem 5- 6 eur hodina.0904654910
@prekvapenie No pekné, ďalšia na čierno. Čierna práca sa nevypláca.....
Cena je na dohode
0948666713 Jana
Ahojte. Zhanam spolahlivu pani na upratovanie,zehlenie v BA II.
Cca raz do tyzdna.
Klasika:utretie prachu,umytie podlahy, socialky, raz za cas okna + zehlenie. Ponukam 4-5eur podla spokojnosti na hod. Prosim kto ma zaujem,kontaktujte ma.
Dakujem
ahojte,
hladam spolahlivu slecnu/pani na upratovanie mensieho domu v Ivanke p.d.
cas: hocikedy po-pi do 15:30
dakujem
Dobry den, 1 x sem pisem 🙂
Hladam niekoho spolahliveho na upratovanie 3izb bytu 95m2 v BA1. Jeden krat tyzdenne + zehlenie ( nie je podmienka, skor vyhoda) a to dlhodobo.
Ide o klasicke upratovanie. Ponuky mi poslite prosim na email: andreadz@centrum.sk
Cena dohodou.
DAKUJEM VOPRED
Hladam niekoho spolahliveho na upratovanie 3izb bytu 95m2 v BA1. Jeden krat tyzdenne + zehlenie ( nie je podmienka, skor vyhoda) a to dlhodobo.
Ide o klasicke upratovanie. Ponuky mi poslite prosim na email: andreadz@centrum.sk
Cena dohodou.
DAKUJEM VOPRED

Hladam spolahlivu, poriadkumilovnu osobu na pravidelne upratovanie dvoch trojizbovych bytov v Dubravke. Upratovanie by malo prebehnut v piatok alebo po dohode aj iny den.
Na hodinu ponukam 4€.
V pripade zaujmu volajte 0905244203